December 17, 2012

nadiafarahida on TV1, jakun sungguh beliau! T__T



jakun is my middle name. ;D mau tak jakun, kaw ingat aku pernah keluar tibi? blog terpilih untuk featured dalam TV1 ponnnn dah bersyukur habis walaupun hanya seminit setengah je padahal lantakkk. kehkehkeh.

suppost rancangan Apa Kata Wanita ni start pukul 11 pagi hari sabtu dua tiga hari lepas kan tapi terhold sampai pukul 12 tengahari sebab pak najib berucap katanyaaa. :) i is ok jeeee tapiiii, kaw tau tak penantian tu sangatttt menyeksa jiwa raga. dorang memang inform blog aku terpilih untuk segmen blog pilihan tapiiiiiii, aku tak tau dorang keluarkan entry yang mana satu. heyyyy seram sejuk badan wa cakap luuu. adik aku mula-mula dia tak berapa nak tunjuk tahap keterujaan dia tapiiiii, bila dah keluar betul-betul dekat tibi, boleh dia menjeritttt. dah la time tu aku dah start rekod. heyyyy spoilll tahuuuuk. ;D tak pasal-pasal awal-awal video kaw terpaksa dengar suara dia. dan maafkan segala bunyi-bunyi snap gambar tu. aku dah bagitau aku jakunnnn tadi kannn. harusss la amek gambar untuk buat harta berharga di masa akan datang. kehkehkeh ;p







kesimpulan aku boleh buat, majoriti dorang fokus pada entry dekorasi rumah kan? aku pon tak sangka. aku harappppp sangatt, kalau kaw spesis macam aku, suka berangan nak bilik best la, nak toilet macam dekat hotel la, nak rumah cantik la, nak kereta best la, kaw berangan laaaa. :) berangan babe berangan. tapi kaw jangan la bagitau orang lain apa yang kaw tengah berangannn tu. heyy kang bantai kena gelak. bila kaw dah set dalam kepala kaw nak sesuatu, mesttiiiiii kaw akan berusaha. kan? moh la kita sama-sama berusaha, bukan untuk orang lain. untuk kita sendiri. :) 

berbalik kepada rancangan tv tadi, meh tengok video yang aku rekod untuk buat kenang-kenangan. kesian kan. dasarrr orang kampung, orang biasa tapi sokmooo berangan luar biasa, ni la jadinya. kehkehkehkeh. 


sekian, waltamat baiii. 

# ohh sebelum terlupa, aku mintak maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki. ramaiiii sangattt Ya Allah yang email nak join event anak yatim tu nanti. tak putus-putus. Alhamdulillah. terima kasih sangat-sangat korang. sungguh aku terharu dan tak sangka akan dapat sambutan diluar jangkaan. tapiii, mulai saat ni, aku terpaksa tutup sebarang penyertaan lagi dah. sebab dah overload. tapii, kalau kaw berminat untuk memberi sumbangan, aku tak pernahhhh berhenti menerima. menolak apetah lagi. silakan. hanya Allah mampu balas jasa baik korang. dunia dah akhirat. Amin.   

29 comments:

  1. wa.bestnyeeee.yup,kte pon ske berangan nk deco rumh cantek2.hehe.btw,taniah dpt msk tibi;))

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum nadia, sheila termiss nak tengok! bestnya! taniah nadia :) hehehhee

    ReplyDelete
  3. Nadia, tahniah hokeh…kagum kak intan…kak intan x dapat nak joint event tu..tapiii sumbangan dalam bentuk lain In Shaa Allah akan kuhulurkan..huhu..

    ReplyDelete
  4. Wah, tahniah! Tahniah!
    Kalu kak nad la agknya siap p kedai mamak soh tukar gusti kepada tv1 kot!
    Biar sume org tgk, wakaka! =)

    ReplyDelete
  5. tahniah uols.teringin plak i nak masok tv.hehe

    ReplyDelete
  6. perhhh... nak saennnn...... :) HIHI

    ReplyDelete
  7. Tahniah nadia.. Akak tak sempat tgk, tp mesti ramai yg tgk rancangan tu. Nati makin ramailah yg baca blog ni...

    ReplyDelete
  8. ALHAMDULILLAH....blog masuk tv mesti la glamer...

    ReplyDelete
  9. akakkkkkkkk,akak adalah inspirasi onie,serius ...inspirasi sebagai seorang perempuan yang cekal dan tabah :)

    ReplyDelete
  10. Wah! Tak sangka Nadia ni rupa2nya celebrity. Bangga akak dapat kenal dengan celebrity ( sambil hidung kembang-kempis )... Btw, tahniah dapat feature as Blog Pilihan dalam AKW...:)

    ReplyDelete
  11. gilew ah masuk tibi. wuwuwu pemes betei! tahniah kak ! ;D

    ReplyDelete
  12. tahniah nadia....glamer la pasni

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah nadia. tempias kena kt akak jugak rasanya...

      Delete
  13. wah..tahniah awak.. dapat masuk tb tu..hehehe

    ReplyDelete
  14. mujur ada rakaman tu,
    kite tak smpat tengok hari sabtu tu,
    TAHNIAH dear :)

    ReplyDelete
  15. Okla tu, janji masuk TV, macam MJ tak penah masuk TV, kalau masuk sure jakun jugak :)

    ReplyDelete
  16. wahh beznya bkn sng nk msuk tv..hihi..tahniah dear ;-)

    ReplyDelete
  17. tahniah nadia, glamour nadia lepas ni, hehehehe :D

    ReplyDelete
  18. congrats!nk berangan jgk masuk tibi.. =)

    ReplyDelete
  19. i paling minat kt sofa u tu. tak tido malam buatnye.haha

    ReplyDelete
  20. wah bestnye nadia masok tv.. dija kalau masok 30 saat pun jakun hehe

    ReplyDelete
  21. fewittt ala x sempat tgk ari tu

    eh brg da smp
    suke sgt!!!
    nnt akak buat entry ek

    ReplyDelete
  22. phewittttt...nak sign boleh?..hehee

    ReplyDelete
  23. Bestnya Nadia blog masuk tv..lps ni makin femes la blog ni

    ReplyDelete
  24. salam nadia....eeee unsangkarable jumpa blogger yg sama macam akak. suka berangan nak ada rumah cantik, ala hotel bagaii (tp pitis tak dok huhuhu)
    cuma satu jer yg tak sama.....nadia berani luahkan idea, akak ni berani berangan tp bila sampai waktu nak buat betul2, datang plak penyakit was was dan tak yakin dengan pilihan hati. hurmmm nanti nak kena rujuk dengan nadia la...boleh?hihi

    ReplyDelete
  25. salam nadia....eeee unsangkarable jumpa blogger yg sama macam akak. suka berangan nak ada rumah cantik, ala hotel bagaii (tp pitis tak dok huhuhu)
    cuma satu jer yg tak sama.....nadia berani luahkan idea, akak ni berani berangan tp bila sampai waktu nak buat betul2, datang plak penyakit was was dan tak yakin dengan pilihan hati. hurmmm nanti nak kena rujuk dengan nadia la...boleh?hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...