December 21, 2012

jumlah sumbangan terkumpul

korang layak and korang berhak tau. 



korang nampak kan, ni akaun yang aku guna untuk kutip sumbangan untuk anak yatim. Alhamdulillah, aku tak tau nak ucap apa, terharu ada, bersyukur ada, sebab aku percaya, bantuan korang sangatttt berharga untuk mereka. terima kasih sangat-sangat sebab sudi tolong aku sama-sama cari sumbangan untuk anak-anak yatim ni. entry korang dekat blog, share korang dekat facebook, hanya Allah yang mampu balas jasa baik kalian. T__T aku janji, aku akan mintak tolong anak-anak yatim ni doakan untuk kita semua ye. semoga korang dilimpahkan rezeki berganda-ganda, bahagia dunia dan akhirat, aminn. 

sape cakap aku tak takut pegang duit orang? heyyyyy aku takuttt babe. duit orang, amanat orang. (-__-)' tapi korang jangan risau, aku tau korang layak tahu. korang berhak sebab ni semua sumbangan kalian, jadi aku akan usaha untuk update tentang tabung anak yatim ni sekerap mungkin. tolong jangan jemu eh. :) setakat saat ni, pukul 6:30 pagi, jumlah kutipan terkumpul adalah RM294.00. korang boleh semak dekat picture bank statement dekat atas ni ye. yang ada aku potong bukan duit sumbangan tu, duit adik aku. bukan aku memandai potong sesuka hati. (x__x) risaunyaaaa Ya Allah, aku palinggg takut orang cakap aku songlap duit orang. sumpah lillahi, seumur aku hidup, aku tak buat kerja-kerja macam tu. T__T aku tak paksa korang untuk percaya aku, tapi aku boleh janji, aku akan jaga duit korang sebaik mungkin dan serahkan sepenuhnya pada mereka yang selayaknya. aku janji. :)) sekian, yang baru nak tidur, selamat malam korang yang baik hati, semoga awak semua terusss diberkati. :))


29 comments:

  1. nadia syg, nti chenta transfer kat eida sekali ea..sbb chenta nk beli t-shirt we are blogger tu. insya'allah akan sertakan sekali duit sumbangan.

    ReplyDelete
  2. mudah2an usaha kita dipermudahkan Allah....

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..moga niat murni ni diberkati Allah...

    Kak nad wat entry utk panjangkan sumbangan ni jgk..entry ahad nnt, heee

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah moga semakin bertambah..

    Memmegang amanat memang berat tapi kami yakin Nadia mampu, insyaALlah..

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah....semoga akan ramai lagi yang akan sumbang...

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum, masyallah dah banyak sumbangan diberikan. alhamdullilah. alhamdullilah, sheila rasa syahdu je tengok keprihatinan kawan2 semua.

    ReplyDelete
  7. kalau niat kita baik...org tak pertikai..nadia kena ingat tu...pedulikan apa org nak ckp...sabar ok..kita nak buat baik ni macam2 org ckp...

    ReplyDelete
  8. kalau niat kita ikhlas InsyaAllah dipermudahkan.

    ReplyDelete
  9. tahniah sis! not all peeps can do wut you're doing now.
    kalau hati tak betul2 kuat...boleh aje jadi gelap mata. but kita tau untuk apa and atas dasar apa duit tu semua dikumpul aite?
    Keep up da good work!! do da best you can and forget about wut others might think of you selagi you tak buat apa2 yg menyalahi akidah dan undang2.
    good luck!

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah ada jugak yang sudin menyumbang, saya dam proses membuat entri :)

    ReplyDelete
  11. dear..confirm ker saiz M hakak muat..nanti sedat mcm balut nangka caner...L ok kot longgar2 sikit tutup perut yg muncit ni..

    ReplyDelete
  12. http://kamihardsman.blogspot.com/2012/12/mohon-sumbangan-ikhlas-entri-ke-100.html

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah.. ena ada share benda ni di fanpage ena... hope dapat membantu

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah byk jugak...insyaALLAH sblm event nti kite dpt kumpul byk

    ReplyDelete
  15. kak intan x pernah sangsi..kak intan percaya nadia..ehhe

    ReplyDelete
  16. Selayaknya la duit tu bagi pada mereka yang memerlukan. Niat murni you Allah je boleh balas :)

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah..semoga jumlah sumbangan akan semakin bertambah dari hari ke hari.. :)

    ReplyDelete
  18. alhamdulilah!
    may Allah bless all your deeds!

    from ::Arkitek Hati::

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah..semoga makin murah rezeki untuk mereka..

    ReplyDelete
  20. Alhamdulillah..moga makin bertambah

    ReplyDelete
  21. alhamdulillah. moga dimurahkan rezeki :)

    ReplyDelete
  22. InsyaAllah, sorg sikit lama2 jd byk. Moga Allah memberkati usaha mu dik.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...