December 01, 2012

nadiasyafiq dalam Utusan malaysia.COM


* speechless. seram sejukkk belum hilang. kuikuikui. T__T


" tapi masa itu, kami tak pandai nak pergi bertemu janji. jadi, kami cuma bertukar-tukar surat dan letakkannya di dalam hos bomba." 

hosss bomba kawww hos bomba. bukan peti surat. waa takut babe. mak wa dulu garang macam singaaa. HAHA. 

hari tu kannn aku ada cerita pasal kisah cinta monyet nadiasyafiq part 1 dengan part 2 dekat sini kan. aku tak pasti tahun bila nak habis. panjanggg sangatt nak cite satu babe. mungkin paper utusan malaysia hari ni membantu. dia pendekkan dan terussss kepada kesimpulan. 

cer kaw tanya aku ape kesimpulan aku? kesimpulan aku, kawen la. kawen la kawen la. tak rugi kawen awal. tak rugi mengorbankan usia muda bersosial ntah pape demi menjadi seorang istewiiii. sape cakap lepas kawen tak boleh enjoy? sape cakap lepas kawen tak boleh bersosial? kita buat dia bukan dia buat kita. sekian, belilahhhhhhhhhhhhhhh surat khabar utusan malasia hari ni, 1.12.12. ;))




26 comments:

  1. cayalah Yaya....hehe..

    btu2, sape kate lepas kawen tak boleh enjoy, rasanya lepas kawen lagi bebas nk enjoy, nak pergi mana2, nk balik rumah kul bape, takde sape nk larang...

    ReplyDelete
  2. haha.comel la yunk
    suke tgk korang.sweetttt

    ReplyDelete
  3. NAdiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! wahhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!! panjang tak ? hahaha.bestnya..cemana leh masuk n? nanti kak intan g cari...:) tahniah yang

    ReplyDelete
  4. Walau ida dah cakap kat fb tadi, nak cakap kat sini jugakkkk... ade aku kesah ? LOL

    Semoga berbahagia NadiaSyafiq !
    Nadia jaga Syafiq!
    Heii Syafiq jaga Nadia yeee! ;p


    "Kecapi kemanisan berumahtangga di awal kehidupan adalah yang TERBAIK!!!!"

    ReplyDelete
  5. wahhh..femes kak nadia..hehe..mmg bes kawen muda, tp xde calon mne bleh kawen jgk kan..haha..

    ReplyDelete
  6. Nadiaaaa..akk dah beli tau utusan arini...weeeee akk yg xcited lebih ni...hehe..suweettt la u olss..

    ReplyDelete
  7. Nadiaaaa..akk dah beli tau utusan arini...weeeee akk yg xcited lebih ni...hehe..suweettt la u olss..

    ReplyDelete
  8. Nadiaaaa..akk dah beli tau utusan arini...weeeee akk yg xcited lebih ni...hehe..suweettt la u olss..

    ReplyDelete
  9. Nadiaaaa..akk dah beli tau utusan arini...weeeee akk yg xcited lebih ni...hehe..suweettt la u olss..

    ReplyDelete
  10. tahniah nadia dan syafiq :)
    best nih nak kena baca. hehe

    ReplyDelete
  11. dulu ahkak nk kawin muda jgk..tapi banyak sgt skandal..sementara nk pilih yg mana satu..tu yg jadi tua..hahahha..*giler statement mkn penampar somi*

    ReplyDelete
  12. ehemmmmmmmmmmmmmm kak yaya,nak signnnn,nanti onie baca part 1 and part 2 cinta monyet akak,aummmmmm :D

    ReplyDelete
  13. tahniah dik
    akk dah lama x beli paper nie
    selalu baca online aje ;)

    hurmm ada benarnya dan baiknya kawin muda .. depends pada individu dan ketentuan allah .. semua ditanggannya , kita je kena pandai dlm menguruskan hal rumahtangga nie .. ;)
    semoga kehidupan kita sentiasa mendapat keberkatan dan rahmat dari allah hendaknya .. ;)

    ReplyDelete
  14. gitew.. rugi xkawin lps spm kan.. hahaha..

    best msuk paper kan.. kiter kwn dgn artis lah.. :P

    ReplyDelete
  15. pewitt...wah comel nadia ni..suami pun hondsome..hehee..smoga bhagia hingga akhir hayat..bhagia dunia akhirat...pewiittt..hehhee

    ReplyDelete
  16. waaa...glamer lah dia masuk akhbar..

    akak jarang bace akhbar..
    selalu pow yg jiran..tupun kalau jiran beli..

    ReplyDelete
  17. Ehem,ehem...
    Masuk paper, glemer u! =)

    Moga bahagia hingga ke.syurga ye =)

    ReplyDelete
  18. Femes nadia masuk paper...akak doakn nadia cepat2 dpt baby...amin...amin....,

    ReplyDelete
  19. WAHHH...glemer kamu sekarang...patut rasa mcm kenal bila bca paper td :)

    ReplyDelete
  20. Ops sory..typo error..
    Jadì ìsteri yg baik yep!

    ReplyDelete
  21. Ops sory..typo error..
    Jadì ìsteri yg baik yep!

    ReplyDelete
  22. lorr..igt kan ari ahad....rupenyer paper ari sabtu ea...nasib baek opis akak ada beli..hehe..leh tumpang baca jap lg...tapi nak g carik dulu papernyer....hehe

    ReplyDelete
  23. Tahniah dear..

    Kawen tu syiok, janji kita nikmati perkahwinan tersebut

    ReplyDelete
  24. alar, x beli la pulak paper hari sabtu tu.. rugi betul la.. kalau time keje dah tentu2 boleh baca..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...