December 05, 2012

perhatian kepada semua peserta makeover percuma

perhatian kepada semuaaaaaa peserta yang join contest siapa nak makeover secara percuma,

letih menelaah satu-satu tapi percayalah, aku cuba pilihhh sebaik mungkin dan yang pasti, nasib baik ade adik aku lagi sorang. dia tapisssss lagi. lagi dan lagi. jadi, kami pilih yang betul-betul berjaya mencairkan hati sanubari kami. yang betul-betul punya keiinginan yang tinggi. kehkehkeh.
 


 

21 comments:

  1. Bestnya siapa yg jd pemenang ni.... Tentu laawa rumahnya nanti..

    ReplyDelete
  2. can't wait..... kalau tak menang pun onie redha,sebab biasa la,adat pertandingankan ....

    ReplyDelete
  3. wah..mendebarkan ni.siapa yang bertuah tu agaknya

    ReplyDelete
  4. arghhhh... tak sabarnya nak tunggu keputusan.
    semoga ada rezeki nana untuk hadiah kawin ni.

    amin amin aminnn....

    ReplyDelete
  5. Berdebar!!!! hahhahahaha.. Ada rezeki ade.. takde rezeki , aku paksa dak nadia ni buat kat wall aku jugakkkk! HHAHHAHHA

    ReplyDelete
  6. x sabarnya nak tgu result...hehe...=)

    ReplyDelete
  7. yeay!!!!adah terpilih tak ek???hehe..xsabar nk tau..

    ReplyDelete
  8. dup..dapp..dupp dapp...sape lah yg bertuah tu...??

    ReplyDelete
  9. alahai cutenya gambar dalam entry :)
    good uck untuk semua peserta yang join contest :)

    ReplyDelete
  10. nama akak sangkut x nadia? hahahahahaa...

    ReplyDelete
  11. nadiaaaaa..comeinya announcement nih..hehe..cam tuannya jugak.hik hik

    ReplyDelete
  12. wahhhh...x sbr niee..sguhati pon jd laa..hihi

    ReplyDelete
  13. ade terlepas giveaway? huhu.. :(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...