November 25, 2012

is busy studyingggg 31 entry T__T


nadia is busy studying semuaaaa 31 entry korang untuk cari 11 orang yang bertuah ituuuewww. kaw ingat senang nak cari yang betul-betul boleh tangkap jiwaraga? (x__X) keep calm and stay tune. kikiki ;D
  
1. http://noryzoulkefle.blogspot.com/2012/11/siapa-nak-make-over-rumah-secara.html

2. http://afarza-thestory.blogspot.com/2012/11/siapa-nak-makeover-rumah-secara-percuma.html

3. http://milaahmad.blogspot.com/2012/11/siapa-nak-makeover-rumah-secara-percuma.html

4. http://celotehfarishah.blogspot.com/2012/11/siapa-nak-makeover-rumah-secara-percuma.html

5. http://daiadellas.blogspot.com/2012/11/siapa-nak-makeover-rumah-secara-percuma.html

6. http://belladsecret.blogspot.com/2012/11/siapa-nak-makeover-rumah-secara-percuma.html

7. http://www.aimisyahirah.com/2012/11/siapa-nak-makeover-rumah-secara-percuma.html

8. http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/11/siapa-nak-makeover-rumah-secara-percuma.html

9. http://bilasigadismengomel.blogspot.com/2012/11/siapa-nak-makeover-rumah-secara-percuma.html

10. http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/11/siapa-nak-makeover-rumah-secara.html

11. http://leeya-gimmick.blogspot.com/2012/11/siapa-nak-makeover-rumah-secara-percuma.html

12. http://warariesb2b.blogspot.com/2012/11/siapa-nak-makeover-rumah-secara-percuma.html

13. http://geeazielove4eva.blogspot.com/2012/11/siapa-nak-makeover-rumah-secara-percuma.html

14. http://amalinaali.blogspot.com/2012/11/siapa-nak-makeover-rumah-secara-percuma.html

15. http://iedaimmi.blogspot.com/2012/11/siapa-nak-makeover-rumah-secara-percuma.html

16. http://syanasaid.blogspot.com/2012/11/siapa-nak-makeover-rumah-secara-percuma.html

17. http://cikannajamususukdara.blogspot.com/2012/11/siapa-nak-makeover-rumah-secara-percuma.html

18. http://www.facebook.com/lonelyna

19. http://www.facebook.com/rashidah.hussin.9

20. http://zakwanafifnajmi.blogspot.com/2012/11/siapa-nak-makeover-rumah-secara-percuma.html

21. http://ayongatikah.blogspot.com/2012/11/giveaway-35-siapa-nak-makeover-rumah.html

22. http://quraistory.blogspot.com/2012/11/siapa-nak-makeover-rumah-secara-percuma.html

23. http://honeylalala.blogspot.com/2012/11/siapa-nak-makeover-rumah-secara-percuma.html

24. http://jassnani.blogspot.com/2012/11/siapa-nak-makeover-rumah-secara-percuma.html

25. http://mummywannabe-myttcjourney.blogspot.com/2012/11/siapa-nak-makeover-rumah-secara-percuma.html

26. http://letopkeypad.blogspot.com/2012/11/siapa-nak-makeover-rumah-secara-percuma.html

27. http://shidasyakirin.blogspot.com/2012/11/siapa-nak-makeover-rumah-secara-percuma.html

28. http://msieda.blogspot.com/2012/11/siapa-nak-makeover-rumah-secara-percuma.html

29. http://mizayusof-contest.blogspot.com/2012/11/siapa-nak-makeover-rumah-secara-percuma.html

30. http://www.syuhadasalleh.my/2012/11/siapa-nak-makeover-rumah-secara-percuma.html

31. http://www.emmira.blogspot.com/2012/11/siapa-nak-makeover-rumah-secara-percuma.html 



26 comments:

  1. good luck!semoga ada rezeki laa..hee~

    ReplyDelete
  2. ala....dah tarikh tutup rupenye smlm:( uwaaa...xsempat nk join.smlm bc entry xkhusyuk sbb anak mgah meragam.ala.rugi2.kte siap amik gambo bilik yg nak dideco okehhh.sekali bace blk entry nadia,24hb dh tarikh tutp rupenye:(

    ReplyDelete
  3. wow..rmainye yg join nie..gudluck utk sume..plih yg tbaik ye kak nadia..

    ReplyDelete
  4. wah2.banyak yg join tu. good luck la tuk sapa yg join.best tu hadiahnya :)

    ReplyDelete
  5. wah ! num 22. harap2 ada tuah.hehe :)

    ReplyDelete
  6. hi nadia...http://use-goldfinger.blogspot.com/2012/11/event-photoshoot-geng-geng-blogger.html

    ReplyDelete
  7. semoga mereka semua berjaya.. hubby mak xbg make over.. sedih mak.. :'(

    ReplyDelete
  8. all the best !
    hehe scrolling eyes :D

    ReplyDelete
  9. ayong num 21! semoga ada rezeki ayong...aamiin...=)

    ReplyDelete
  10. study jangan tak study. hehe :)
    good luck untuk semua :)

    ReplyDelete
  11. wahh taktau pun nadia buat contest. sedih :(

    ReplyDelete
  12. hopefully ada la luck!:)

    sape nak join giveaway?simple je..:)
    http://misymisk.blogspot.com/2012/11/giveaway-destinasi-cinta-kami.html?showComment=1353916940049#c8068681659376970339

    ReplyDelete
  13. Ehemmm , Syaa dapat no.9 . Hope menang lah :) Eeeee , tak sabarnya nak tengok senarai pemenang . :D

    ReplyDelete
  14. gd luck untuk sume..
    tak sempat nak join sibuk tak hinggat dunia

    ReplyDelete
  15. salam nadia
    Salam kenal dari tirana aduka

    ReplyDelete
  16. alhamdulil
    Terima kasih nadia sudi dtg blog tirana aduka yg tak seberapa tu..oh ya..minta doa dari nadia agar cepat sembuh batuk nurqalisah...
    Terima kasih...

    ReplyDelete
  17. adeh...saya terlambat tau tentang benda ni..kalau tak, awal2 dah masuk dah..hehehe

    ReplyDelete
  18. ermm...byk yg Ana da terlepas...nnt buat lg ok

    ReplyDelete
  19. Bila nadia nk umumkan? Tak sabar rasanya..:)

    ReplyDelete
  20. perghhh!! 31 entry ya? masak weii.. masakkkk.. ! goodluck..

    fuh kiri fuh kanan.. amin.. hekhekehekkk

    ReplyDelete
  21. Nervous plak i. Mungkinkah sya??

    celotehfarishah.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...