November 18, 2012

behind the scene : temubual untuk utusan malaysia...com

kadang-kadang rezeki Allah kita takkan pernah tau dia datang bila dan dalam bentuk macam mana. kalau kaw dapat offer untuk ditemubual oleh wartawan surat khabar, featured dalam ruangan surat khabar, kaw tolak? aku rasa takkkk kan? ;) aku apetah lagi. kehkehkeh. :D  

tapi kali ni, kitorang masuk berdua. sebab, dua dua kena berkongsi rahsia. rahsiaa laaa sangattt ;p kuikuikui. untuk segmen and ruangan ape, aku tak pasti boleh reveal sekarang atau tak sebab tadi aku terlupa nak tanya kak lynn. mungkin better tunggu story betul-betul keluar baru boleh cerita details. 







yang penting, gambar di atas bukan untuk cover album atau cd yuna mahupun najwa latif. hewhewwheww. :)) dan ketiga-tiga keping gambar ni adalah dicandid oleh adik aku guna hp semata-mata. aku tak perasan langsung sebab aku ngan syafiq dua-dua memang kena concentrate supaya feel tu sampaii. sampai ke mana aku tak pasti. huhu. kepada kak lynn dan kak fairuz, i is kayu. sangattt keras kan. T__T terima kasih sangat-sangat sebab sanggup bersabar berejammmm untuk shoot paling feel. tapi part paling saya menyesali, saya lupa amek gambar dengan kak lynn and kak fairuz, sorryyyyyyyyyyyyyy T______T tadi berdebar sangattt kak sampai lupa semua benda. sorry tau. 


# cerita penuh nanti aku cerita, tunggu story betul-betul keluar dulu okeh baby. ;)

21 comments:

  1. wah wah. nnt ckp ae. hari ape. ct nak beli!

    ReplyDelete
  2. haa.xsabar ni nak tunggu next entry ni yaya...

    ReplyDelete
  3. woohhooohooo. tahniah tahniah.. :)

    ReplyDelete
  4. nanti kalau dah keluar,
    roger eh, kite g beli paper tu :D

    ReplyDelete
  5. wahhh fofularrr gitu...nnt bgtaw ek kalau dah kuar kat paper, nk beli..hehehe...bestnya nadia...

    ReplyDelete
  6. fuiyo...femesla pasni..
    nak otograph :p

    ReplyDelete
  7. seronok dik ..
    ape2 punnn dah masuk TV kann
    sape pun x nak lepaskan peluang tuu ;)

    ReplyDelete
  8. Salam Nadia, oh..ade prog masuk kat tv ke? best tak?
    mesti la best, pas ni femes ames la Nadia...

    thx kasi komen kat entry jiwa2 akak, ehhehe.. akak rasa bersemangat utk bersalin..InsyaAllah... moga akak n babies selamat dilahirkan... Amin...

    ReplyDelete
  9. woowww...besnye, masuk paper lg nie..hehe

    ReplyDelete
  10. Wah...glamer la nnti...msk paper tu..tahniah:-)

    ReplyDelete
  11. GLEMER LA ADIK AKAK LAKI BINI AFTER THIS..KAN?

    ReplyDelete
  12. Wowww bestnyer...

    Tak sabar nak tau :D

    ReplyDelete
  13. Congrats Nadia...

    apelah ceritanya tu kan?? klo nadia inform nnt,akk berlari anak pegi beli paper tu..siyes ni.. :)

    ReplyDelete
  14. wah, untungnya!!! semoga terus dimurahkan rezeki yer dear.. nnti dh kuar paper bgtau yer..

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum. sempoi kena temubual :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...