November 25, 2012

pemenang sape nak fridge magnet bandung

dua tiga hari lepas aku ada buat entry sape nak fridge magnet bandung kannn. aku blur sangattt tak tau macam mana cara nak pilih pemenang sebab ada 29 orang yang komen. jadi untuk lebih adil dan saksama, nasib baik adik aku ada dekat rumah. boleh guna dia. kehkehkeh. kalau tak, tak pasal-pasal aku paksa laki aku jadi model. HAHA. kaw kena tengok video ni baru kaw tau sape pemenang dia. hihi. ;)




comeyyyy kan adik titeww. *tangankebahumatakeatassambilkelipkelip. kuikuikui.

gigih tau mula-mula aku tulis nama sorang-sorang, potong satu-satu, masuk dalam bekas. kesian kan. terharu takkk? ;p


 

macam main lucky draw la sangatttt kenn ;p dari video dekat atas tadi, kesimpulannya, mereka yang bertuah ituewww adalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh


 
yeyyyyyyyyyyyyy! :)) kepada ummi abi, zaniakecik, arjuna silvera, intan firdaus247, eida, nory dan syaz syasha, sila emailkan nama penuh, alamat and no hp korang ke email nadia di nadiafarahida@gmail.com okeh bebeh? ai nak pos surat cinta ni. kuikuikui. 

24 comments:

  1. Tahniah untuk semua yang bertuah :)
    Bestnya dapat hadiah dari Bandung lagi :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah :) dapat fridge magnet free . Seronoknya :) tak sabar lah nak dapat sebab nak kasi dengan mama Syaa . Hihi

    ReplyDelete
  3. chenta xtersenarai..owh chenta dpt yang wallpaper tu nanti..hahaha perasaan tul he3

    ReplyDelete
  4. Ya Allah..syukur Alhamdulillah.....terkejut dan terharu nih..cayang kat nadia dengan adik nadia!!!!muah!

    ReplyDelete
  5. mcm ada kenal plak nma yg menang tue.. untung r.. huhu..

    ReplyDelete
  6. untungnya...takpe takde rezeki kali ni...

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah..Yeay..ummi dapat...Syukran nadia..Cayang awak..hehe:)

    ReplyDelete
  8. tq nadia.. xsangke terpilih... hik3...

    ReplyDelete
  9. congrats utk semua yg menang..;)

    ReplyDelete
  10. Adik awak memang memang omeyy arrr! Lagi omey bila dia cabut nama titewwww... ouh adik.. i lap lap u lahh...

    Thanks nadia =)

    ReplyDelete
  11. tahniah kat dorang...harap2 yg satu lagi lekat nama akak..hehehe

    ReplyDelete
  12. bestnya kawan kita salah seorang pemenang. taniah ye nory dan lain :)

    ReplyDelete
  13. alahaiii comeeyyy je kak jie...bru dpt tgk video ni...hehe

    ReplyDelete
  14. moga 1 hari nanti akan tiba jua giliran tirana aduka.amin

    ReplyDelete
  15. takde rezeki la plak..
    takpe kita tunggu next present :D

    ReplyDelete
  16. wah, untungnya semua pemenang!! tahniah semua!!

    ReplyDelete
  17. Ala tak bertuah :(

    BTW tahniah buat yang bertuah :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...