November 12, 2012

november, satu gambar setiap hari.


benda alah ni tak wajib pon nak mainnn tapi aku pon tak tau macam mana tiba-tiba boleh tersangkut nak join dekat instagram. rasa macam task harian pulekk. setiap hari kena amek gambar berdasarkan tajuk yang dorang dah siapkan. kehkehkeh. :) dan setiap hari mesti post satu gambar sepanjang bulan november dekat instagram. senang kann. cer tengok, dekat gambar atas ni semua ada 30 task kan. meh aku tepek 10 keping gambar aku berdasarkan tajuk ni. 

# day 1: something beginning with 'C'
- Caldina
 


# day 2: colour
- red, most favourite colour of the year!



# day 3: breakfast
- lebihan pizza smlm. masuk microwave and doneeee! jom breakfasttt.



# day 4: TV
- 10:35PM, is watching maharku untukmu.
 


# day 5: 5 o'clock
- alamak dah 5:35PM. xpe kan 5:00 plus plusss janji depan dia 5.
 


# day 6: a favourite thing
- selain merah, anything in warna warni dari tak nak beli pon boleh terbeli contohnya macam tikar ni. ABC pon ABC la. janji warna warni.


 
# day 7: reflections
- nak kenal suami dia, tengok isteri dia. nak kenal isteri dia, tengok suami dia. how beautifulllll marriage is.



# day 8: something you do everyday
- ming alif nun da yaaaa



# day 9: small
- dari kecil, perempuan ini punya impian sebesar gunung. dari kecil, perempuan ini punya cita-cita sebesar lautan. dari kecil, dia pernah dihina, dia pernah dicaci, dia pernah jatuh tanpa siapa pedulikan dia. yang pasti, dia bersyukur, hari ini dia punya segala. tuhan sentiasa bersama Dia, sejak dia kecil, sejak dari kandungan ibunya lagi.



# day 10: can't live without
- suami, cinta pertama, dunia dan akhirat saya.


description di setiap gambar aku copy bulat-bulat dari instagram. korang ada instagram? meh share sini, boleh aku follow. kalau sudi, boleh follow aku. (-__-) instagram aku boleh click sini.

11 comments:

  1. Meh la follow jugak ^_^
    Search : nadiairwani.hamidi

    ReplyDelete
  2. wow macam best pulak main ni, tapi dah lebih2 novmber, dija suke gak warna warni, ceria gitu,nnt dija follow instagram nadia :)

    ReplyDelete
  3. Best2...macam nk menjebakkan diri je but ank la plak tgh tak berapa sihat..so kna pikir n curik2 masa skit la jawabnyer...

    ReplyDelete
  4. as salam

    instag akak akaun dia tak jalan..tapi suke pic dalam ni sbb dia nostalgic kan :)

    ReplyDelete
  5. yeahhh....dah berapa hari tak buka instagram...adehh...

    ReplyDelete
  6. ida baru ada instagram.. follow ida. Eida Baharum =)

    ReplyDelete
  7. Fun nyer aktiviti nie
    Seronok plak tengok awak letak aktiviti cenggini

    Heheheheh

    Awak nak tak tiket tengok Shila Amzah dan Dayang Nurfaizah tu?
    PM saya kat FB ye
    TQ
    Baca entry saya

    ReplyDelete
  8. Akak xtau pun kat instagram ade wat gini..arghhhh!!..ketinggalan sudah..hehe..akak jarang la tgk instagram nie yang...bile tingat je baru tgk..;)

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum, hiiii kak nadia :)
    InsyaAllah pasal photoshoot tu Emma nak join.. tapi tak teror la area shah alam tu... wuhaaa :(

    ReplyDelete
  10. eh menarik juga ya A Picture A Day... dalam sekeping gambar, banyak ceritanya...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...