November 22, 2012

sape nak fridge magnet Bandung?

# Wordless Thursday

Penyertaan ditutupppp~ ;))


paling senang, nama pon wordless kannnn. ;p kaw nak? senang sangattt. (-__-) meh tinggal komen. nanti aku pilih. tak yah bersyarat bagai. tinggal komen jeeeee. ;D



 

32 comments:

  1. adah nk fridge magnet bandung yg ade kiss tu..hahaha..org 1st komen ptt dpt ni...kuikuikui ^_^

    ReplyDelete
  2. akak nak...akak nak....nak jugakkkk...

    ReplyDelete
  3. nory.naaaaakkkkkkkk!!!!!! please@...

    ReplyDelete
  4. saya nak, nak nak!!!!

    nak FM boleh?

    ReplyDelete
  5. buat lah entry travel bandung juga ok

    ReplyDelete
  6. nak!nak!nak!
    saya memang pengumpul FM! =p

    ReplyDelete
  7. hehehehe.. tiba-tiba cyida datang sini.. nak!!

    wahai cik puan Nadia, saya nak boleh? pleasee.. :D

    ReplyDelete
  8. Kak Nadia nakkk!! ^_^

    Btw saya ada wat GA. akak jenguk2 di sini ye ;)

    http://honeylalala.blogspot.com/2012/11/jom-join-giveawaykomen-oh-komen.html

    ReplyDelete
  9. Owh nak nak ! (muka x malu sambil melompat2!) heheh..nadia, kak intan nak catu muleh dak? Kui kui…

    ReplyDelete
  10. Kalau dapar fridget magnet bandung mane tahu nanti2 leh ke bandung lak kan..

    p/s nakkkkk *mukatebal*

    ReplyDelete
  11. Su su nakkkkkk....
    Dengan x malunya:-)

    ReplyDelete
  12. ye kalau nak bagi saya sedia menadah tangan ... kihkihkihkih...nakkkkk :P

    ReplyDelete
  13. nakkk...nakkkk...

    p/s: kak nadia, syu x join tau photoshoot tu..takde transpot nak pegi skang nie..lain kali klau ada lg inform syu tau..

    ReplyDelete
  14. mau2!! boleh tambah koleksi ni...hehe....=)

    ReplyDelete
  15. Ummi suka FM.. Abi pun dah terikut2 suka kumpul FM... Then sekarang Wafa(anak ummiabi) pulak yang main FM kat fridge tu.. Kalau dapat, ALhmdulillah~

    ReplyDelete
  16. nak join gaks boley...tak penah lagi sampai bandung..air sirap bandung je slalu minum....:)

    ReplyDelete
  17. Dah terlambat ke nak komen? Gasak arr.. Ida nak jugakkkk... Nak tambah koleksi.. hikhikhik

    ReplyDelete
  18. Nak!! Nak!! :)

    Harap ada rezeki dapat FM ye... :)

    ReplyDelete
  19. gila taknak...mestila nak nak nak...come to mummy plissss....:)

    boleh jadikan semangat nak gi sana...:D

    ReplyDelete
  20. Saya nanak ! Nanak kasi dekat mama saya sebab mama saya suka sangat fridge magnet ni . Hope ada rezeki lah yaa :)

    ReplyDelete
  21. NAAAK NAAAAKK!!!
    hihi.. boleh ah tambah koleksi fm aku ni kalo dpt..
    ceaaaa, benda free, laju jeee aku nak..
    hihihi...

    tp memang NAAAAK!

    ReplyDelete
  22. agak-agak u pilih i tak? hehehe~

    XOXO BANDONG! :D

    ReplyDelete
  23. penyertaan ditutupppppppppp :))

    ReplyDelete
  24. lain kali buat lagi ek. sheila tak sempat pun nak joined. hehe. sheila suka fridge magnet!

    ReplyDelete
  25. Tengok kat blog Kak Intan... bestnya dia...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...