November 23, 2012

Apek & Leuniey Nikah 28 Disember







kaw tak suka dia bukan masalah aku, kaw nak hentam dia bukan masalah aku, kaw nak kutuk dia player kaki perempuan bukan masalah aku, kaw nak kutuk dia cucuk botox kejadah ape ponn bukan masalah aku. (x______X) yang aku tau, di mata aku, indah sungguh ciptaan Allah. (-____-) 

aku tak tau esok-esok anak dorang muka macam mana. dah muka pak apekkkkk abis. si mak amoiiii abis. heyyyy la haii, santekkkk sangatttt. kenapa time aku kawen dulu-dulu mak andam tak makeup kan aku bior bertukar rupa cantik macam giniiii. T___T orang tua-tua cakap, wajah anak kita esok-esok akan sama sebijikk muka mak atau ayah dia masa kecik-kecik. betul ke?


aku syak, anak aku esok-esok mesti comeyyyy kiut miuttt *tangankebahumatakeatas* macam aku kecik-kecik dulu kenn. (x__x) kehkehkeh. kalau laki, mesti ikut muka ayah dia. tapiiiiii, kawwww jangan macam-macam. kaw jangan gateyy nak buat rambut belah tengahh bagai macam ayah kaw dulu-dulu. aku pokkk karang. mak geliiiiiiiewwww! kaw keluar je esok-esok, lepas dah azankan, mak spaikkkk terus. kohkohkoh. 
 

25 comments:

  1. Tak kisah sangat pasal diaorang, cume rase berlebihan bile bc sponsr snpai 300k,kt mcari keredhaan kan bukan nak mnunjk smpai melampau2, tu my opinion :) dija xtgk bola jdnyw xksah psl dorg tp trbc pulak..hee

    ReplyDelete
  2. Cantik dan hensom... Belah tengah ok jugak. Jadi mat skema!! :P

    ReplyDelete
  3. Tu diaaaa.. kecian kat baby, tak boleh nak buat rambut belah tengah.. hehehehe. :D

    ReplyDelete
  4. yep..leuniey nie cantik sangat. suka tengok dia... dapt lak apek macam cina, anak2 mesti lawa nanti...
    aper pun selamat pengantin baru...

    ReplyDelete
  5. hehehhe...spaikkk eaa..tunggu ler rambut dia pnjg ckit ea..hehehe..i pon loike pengantin nihh...sesuwai sgtt..muke dua dua lawo okeh...:)

    ReplyDelete
  6. sama cantek sama padan

    moga jodoh kekal sampai syurga

    salam kenal. singgah sini terus follow

    kalu sudi, jom ke teratak saya

    ehem ehem... sudi2 la follow sekali eh

    hehehe

    @_@

    ReplyDelete
  7. cun giler Leuniey tu....bertuah si apek tu kan...hehehe..


    eh comeyynyer nadia mse kecik2...dah besar pon comeyy gak...=)

    ReplyDelete
  8. Pasangan yang sama cantek samap padan..

    Moga jodoh berpanjangan :D

    ReplyDelete
  9. Harus anaknya comel & putih. Apek kat luar memang handsome. Berbudi bahasa plak. Sebab tu agaknya laku di pasaran. :)

    ReplyDelete
  10. akak x suka dia...heheheh...apapun..elok la dia kawin cpt..asyik kontroversi jer..kan?

    ReplyDelete
  11. sesuai kan dieorg..sama padan..;)

    ReplyDelete
  12. kemah keming apek dengan leuniey. tahniah dan selamat pengantin baru untuk diorang berdua :)

    comel lah nadia masa kecik :D kiut miut :D

    ReplyDelete
  13. amboi. nak spaikkkk terus eh.. haha.
    semoga nadia cepat2 dpt anak. amin. :)

    ReplyDelete
  14. Doakan kebahagiaan dorang...mg berkekalan....

    ReplyDelete
  15. x sangka cepat pula jodoh mereka kan ..
    ingat dulu apex nie jadi ngan dahlia tuu

    hurmmm leuniy punnn cantik sgt2
    kira sempurna aje ;)
    semoga mereka bahagia

    ekekke comelnyaaaa si budak tecik pic lasttt tuuu
    anak siapaaaa lah ;)

    ReplyDelete
  16. comel r anak dier nanti.. baby mmg comel pun.. :)

    ReplyDelete
  17. rasa mcm ada trtengok bkl bini apek ni pkai tudung...ke slh org daku ni....huhu

    ReplyDelete
  18. tu nadia nyer pic zaman kecik ke? comeinya!

    ReplyDelete
  19. akhirnya diorang nikah jugak. sepadan la diorang ni :)

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum. comelnya gambar nadia masa kecik. hehehe

    ReplyDelete
  21. comelnya nadia masa kecik!!! insyaAllah kalau ada ank nnti pun mesti comel mcm nadia..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...