March 10, 2015

nadiafarahida dalam majalah Harmoni

haiii semuaa. ;) ehhh lamanyaaa tak update blog. berkurun dah rasa. sorryyyyy. :p mihmihmih. sebenarnya aku dalam proses menstabilkan pembahagian masa. asyikkkkkkkkkkk laaa kaw membongak nadiaaaa dari dulu tak pernah-pernah nak stabil masa aku. HAHAHA. :p haa ada sape-sape beli Majalah Harmoni bulan lepasss? haahh bulan lepasss punyaa. (-__-') huhuu. bulan lepas punya cerita tapi hari ni baru hegeh-hegeh nak bagitauuu. kikikiii. alaaaa takpee, bukannya penting sangatt punnn kennnn. :p ni harmoni yang cover depan dia muka Lisa Surihani. keluaran 15-28 Februari 2015. ehhh kalau takdeee takpeee. ;) aku sajeee cerita dekat sini untuk kenangan peribadi aku. hihi


asalnya wartawan majalah harmoni ni contact aku 24hb december lagi untuk dorang shoot keluaran Januari tapi oleh disebabkan time tu aku busyyyyy gilee banyak urusan kena settle down, aku hold dulu dan postponekan ke keluaran seterusnyaa. 


dorang datang berdua je time ni. sorang kak Huda yang bahagian interview aku, sorang lagi adik cantik photografer ni sorryyyyyyyyyy akak lupa nama. huhuu ;)
 
lalu selepas beberapa minggu, maka terhasillahhhhh hasil kerja dorang. hihii ;)



sebenarnyaa, memiliki sebuah kediaman condominium di tengah bandar Kuala Lumpur tak pernahhhh ada dalam senarai impian aku kecik-kecik dulu. (-_-') tapi aku sentiasa percaya, Allah dah aturkan setiappp perjalanan rezeki hidup kita secantik yang mungkin. berusahalah. rezeki takdenya dia datang bergolek. ;)) 

kitorang beli rumah ni dari sebuah rumah yang hancur. tak cantik. rumah second hand kannn. bukannya beli beli dah wahhhh bestnyaaa cantik! takkkkkkkkk takkk. ;) pelan pelan kayuhhh. semuaaa bab-bab dekorasi rumah korang boleh tengok dekat link ni ye, semuaaa aku cerita sini. Tip Dekorasi. :)

dannn ohh ye kalau korang perasan, muka syafiq takde dalam majalah Harmoni ni. :P sorryyy daddyyy. bunga dah take over. mihmihmih. ;)) sepatutnyaa syafiq pun ada time shoot untuk majalah ni tapi last minit dia ada meeting. so aku proceed je laaa walaupun tanpa syafiq. janji anak binti syafiq ada. kikikiiii ;p

 
thank you kak huda dan semua team Majalah Harmoni. ada job roger nadia lagi ehhh ;p muehehehe


5 comments:

  1. Wow!! Tahniahhh kak nadia.. lawa rumah kak nadia. Jelly melly ai is

    ReplyDelete
  2. hihi cantik rumah nadia .. akak beli majalah ni .. mmg setiap keluar harmoni kt beli kecuali xde dh habis .. lambat beli muahahahaha ....

    ReplyDelete
  3. wahhh seronoknya..cantiknya rumah, jeles seyhhh

    ReplyDelete
  4. waah akak nmpk kurus. hehehe btw akak sgt kreatif deco rumh sdiri

    ReplyDelete
  5. Assalam nadia,
    ok la tu
    bunga binti syafiq ada
    wakil la kan3 he3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...