March 26, 2015

Kurus Cepat Dengan Assez Slymm


cuba korang bagitau aku sape kalau ditakdirkan gemuk tak nak jadi kurus? T__T aku rasa semuaaaa kottt nak orang nampak kita kurus cantik jelitewww. :p melainkann kaw memang bercita-cita untuk menyimpan lemak. hewhewhew. sepanjang aku hidup, berat badan paaling berat aku pernah ada adalah 73kg. tu time 9 bulan mengandungkan bunga dulu. T___T hoiii seremmmm. (-__-') tapi atleast alasan aku time tu adalah dalam perut ada isi. kihkihkih. :P tapi masalahnya, berat badan harian aku sebelum mengandung dulu punnn dah 62kg. T__T jadi selepassss je aku bersalinkan bunga, aku nekad nak kurus. jiwa kena kental babeee. 

oleh disebabkan aku fully breastfeed, kaw nak kurus keee taknak kurus ke, kaw tetap kena makan banyak sebab kita memerlukan bahan untuk diproses untuk menjadikan dia sebagai susu. kalau tak makan nanti badan boleh gigil-gigil. jadi aku pun melantak la macam hantu raya kikiki :P cumaaaa, untuk mempercepatkan proses penurunan berat badan, aku tak minum ais. dari hari bunga lahir sampai ke hari ni nak masuk 8 bulan umur bunga, aku still tak sentuh ais. yeayyyy berjayaa. ;)) sekarang berat aku 51kg. kadang naik 52kg, kadang turun 50kg. haaa setiap kali kalau tibe-tibe dia naik sikit mesti hati aku dah berdebooo. ehh ehhhh, tak boleh jadi ni. jadi untuk mengawal memaintainkan berat badan aku, so far aku guna Assez Slymm. korang pernah dengar Assez Slymm? :) 


Assez Slymm adalah produk baru dalam pasaran yang mana dia macam supplement tambahan untuk membantu mempercepatkan proses penurunan berat badan kita. kira macam makanan tambahan laa sebab selalunya kalau setiap pagi kita dah terbiasa bedal nasi lemak roti canai segala, cuba kaw try minum Assez Slymm ni setiap pagi sebagai ganti kepada segala heavy breakfast kita. dia still mengenyangkan macam makan semua makanan berat ni tadi dan part paling best adalah, bila kaw minum Assez Slymm ni, dia sangattt membantu proses penyahtinjaan kita. kikikiii. ;) takde la sampai tercicir bagaiii :p dia just lancar je siap pakej membuang angin dan segala kotoran lagi. hihihi. baguslahh sebab bila proses penyahtinjaan kita lancar, tu maksudnya dia membantu membersihkan usus dalaman kita yang mana bila usus dalaman kita ni tersumbat la boleh menyebabkan kita semakin menggemuk. haa dah macam cikgu penyahtinjaan dah gaya aku hahahah :p 


so far sepanjang 20 hari aku minum Assez Slymm, rasa dia kadang macam horlick. kadang macam nestum. yang pasti rasa dia sedappp. hihihi. sebelum aku terlupa, Assez Slymm ni sesuai untuk diminum oleh semua peringkat umur termasuk ibu yang menyusukan anak sebab Assez Slymm ni 100% tanpa bahan merbahaya. 



ramaiiii gilee kottt kawan-kawan aku yang dah try Assez Slymm ni. ada yang turun 3kg dalam masa 20 hari, ada yang turun 5kg, ada yang suka sangat sampai nak order lagi sebab membantu proses pencernaan katanya. hihihi. 

untuk tempahan, korang boleh terus whatsapp hotline Assez Slymm di 013-9200106 ye. selalu sekotak Assez Slymm ni berharga RM150 tapi sekarang dorang tengah buat promosi, sekotak RM99 je. :) korang boleh tengok apa kata pengguna dorang di website rasmi www.assezslim.com atau di facebook page dorang Kurus Cepat Dengan Assez Slymm







Call/SMS/Whatsapp : 013-920 0106

 
 
jemput order dan selamat kurus bersama semuaaaa! ;))
 
 
 




6 comments:

  1. nadia..
    kenapa banyak iklan jeee...

    nak tahu cite bunga pelisss...

    ReplyDelete
  2. nampaknya ramai yang pakai produk nie.. nampak bagus..
    good produk

    Jom Vote blog acik bagi msmw

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum yaya, jummmm kempiskan lemak-lemak degil yang ado bersamaaaaa, hehehehe

    ReplyDelete
  4. turun 2kg seminggu dengan Assez Slymm ni... wal lahhh...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...