March 31, 2015

perbezaan dan perubahan muka bunga 0-8 bulan ;)


masa mula-mula aku baca komen ni, aku tak pasti samaada aku nak gelak ke nak nangis ke nak terharu ke nak sentap muehehehe :p tak dinafikan aku dah jarang sangattt cerita pasal bunga dekat blog sebab aku rasa kalau cerita pasal bunga, sampai tahun depan belum tentu aku habis bercerita. :p kikikii :p ye laa, baby semakin membesar kann. mana tauu lepas ni sekali aku update, tak boleh panggil bunga baby bunga dah. kena panggil kakak bunga. ehhhh? :p ok belummmm. so far belum. korang belum tanya aku dah jawab siap-siap. HAHAHAH :P

oleh disebabkan lama sangattt dah blog aku menyepi dari cerita bunga, marilah. :p hari ni kita throw back perbezaan muka bunga sejak hari pertama lahir sampaiiii ke semalam cukup 8 bulan umur dia. hiihi. so sweet tauuu aunty ina nii bunga cakapp. ;)) terharu nadia bila ada orang nak tau pasal perkembangan bunga. hihihihi ;))

hai bunga cinta hati mummy daddy! ;) masa ni dalam dua jam selepasss bunga dilahirkan. :)



ni genap 1 bulan bunga lahir. masa ni ada photoshoot dengan team thephotolicious. 


ni muka saya bila masuk 2 bulan melihat duniaaa :)



ni muka saya masa umur saya 3 bulan ;))



masa ni umur saya 4 bulan. malam-malam buta kena buli. kikiki ;p





masa ni umur saya 5 bulan. makin panjang kan saya setiap hari? ;p kikiki
haa masa ni umur saya 6 bulan. gembira lain macheaammmm padahal saya lupa sebenarnya mummy tengah on the way bawak kete nak pegi klinik bawak saya inject 6 bulan mihmihmih. ;)



ni pun gembira jugak sebab bila dah masuk 7 bulan mummy cakap tak payah inject dahhhh. seronoknyaaa! ;)



dan ni muka terbaru saya. :) dua hari lepas punya cerita. genap 8 bulan umur saya. saya masam sebab daddyy marahkan sayaaaaa :p kikikii


okk sekian duluu perjalanan perubahan muka sepanjang 8 bulan umur sayaaaaa ;) sehingga kita berjumpa lagiii. hihihi

ohhh sebelum terlupa, aku nak tanya korang, semakin bunga besar, semakin macam muka sape? ;) muka aku ke muka syafiq? ke takde muka sape-sape? hahaha. sebabb, masa awal-awal lahir dulu, dalam dua tiga bulan pertama, semuaaa cakap macam muka aku. aku pun tak pasti. ye lah kott dah anak aku. mihmihmih :p bila semakin meningkat remaja :p muehehe. majoriti akan cakap macam muka syafiq atau ehhhh rupa sapeeee bunga niii. takde rupa nadia dan syafiq punnn. haaa macam tuu. penat kami membanting tulang mengerah tenaga membuat bunga ko kata takde muka sape-sape. HAHAHA. :P takpee, mak pasrah nakkk. :p 

bunga dan mummy :)


bunga dan daddy :)


bunga, mummy dan daddyyy ;) bandingkannnnn. kikikiii :p


22 comments:

  1. Assalamualaikum yaya, ahhahaha bunga comel.. nanti dah besar lain pula rupa dia. hahahhaa... muka bunga ada je iras-iras mummy daddy dia ~~~

    ReplyDelete
  2. Cuba pakaikan tudung kat bunga muka cam nadia kot .... Tp muka bunga mmg cam daddy dia hihihihi

    ReplyDelete
  3. Hai bunga..comel la kamu ni. Boleh berkenalan? :)

    Mengikut tafsiran org yg jauh ni bunga mcm ada rupa daddy byk..mummy jgn marah tau hihi

    ReplyDelete
  4. cepatnye..dah besar bunga..jumpe pon dok dan lagi ni

    ReplyDelete
  5. muke bunga sendiri! hasil cantuman dady n mummy :)
    cute!! ihiihihihiihihi

    ReplyDelete
  6. muke bunga sendiri hasil cantuman mummy n dady :)
    cute!!!!!!!!

    ReplyDelete
  7. kalo nak tengok ikut iras sape akak tak reti..hahahaa..
    kena sentiasa gak update citer bunga nadia..ramai ni peminat..
    geram tengok mata dier booolat..

    ReplyDelete
  8. finally...
    haha..
    siap print screen oi komen daku tu..
    maluss..

    tapi serius la..
    nak tahu ape cite bunga...

    eh..
    bunga ikot muka syafiq laa..
    omey....

    #dari dulu dah biasa baca personal life nadia..bila asek penoh dengan iklan je rase macam boring..hahah..ikhlas tahuu..tapi nak wat camne ea..side income tu kotttt kan..

    ReplyDelete
  9. Muka Syafiq! Hahahaha

    tapi tang mata tu macam nadia. Hehehehe

    Comel la bunga. Doakan iday pulak Nadia. Nak baby boy, boleh kawan ngn bunga. hahahaha

    ReplyDelete
  10. ok benornya bunga ikut muka mama ida die. dah jangan gaduh pergi main jauh jauh mummy dan daddy hahaahahhahahha

    ReplyDelete
  11. muka daddyyy lahh...mummy pi main jauh2...kahkahkahkahkah..

    ReplyDelete
  12. sweet..kiut miut..comei..
    macam parent

    ReplyDelete
  13. Anak perempuan katanya elok ikut muka bapak . Sejukkkkkk . eh nanti nak buat entri camginie gak lah tuk Qaireen . Hihihihhi.

    ReplyDelete
  14. mula2 muka mummy sikit.. pastu beralih ke daddy.. x pe..sejukkk

    ReplyDelete
  15. Assalam nadia,
    jauh benor gambor bertiga hat last tu
    he3
    ghasernya betui kata ida
    bunga ikut muka ida he3
    laaariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik

    ReplyDelete
  16. tak tau muke sape..
    yang pasti.. bunga paling comel..

    ReplyDelete
  17. Muka bunga ada iras nadia. Tapi pandangan orang berbeza beza kan. So mesti banyak pendapat orang.

    ReplyDelete
  18. Nama anak saya pun bunga. Nenek dia hadiahkan nama tu. Actually nama sebenar is Zamzam Surfina. She smiles like a bunga ... anak awak sgt comel

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...