April 02, 2015

Perasmian Butik PenMerah[dot]com di Bangi Sentral

sebenarnyaa dunia blogger ni takde la besar mana. :) dia sama ada kaw berjaya atau tak berjaya, blog kaw yang akan bawak nama. selalu majoriti blogger ni akan lebih dikenali dari nama blog dorang contohnya macam redmummy ke, beautifulnara ke. orang akan panggil kak red dengan nama redmummy. tak pun kakred. takde orang panggil nama penuh sepanjang nama dia. hihihi. aku je yang sajewww gatal letak nama betul sepanjang-panjang nama kalau boleh sebab aku memang nak bawak nama sentiasaaa. :p mihmihmih. tak biasaaaa laaa kalau tiba-tiba contohnya nama blog aku adalah miss kumbang. sekali jumpa tengah jalan ooo awak la miss kumbang ye? padahal kaw nampak aku diluaran dah rupa gajah seketul tak payah nak kumbang sangattttt lahhh. HAHAHA. 

ok berbalik kepada antara blogger yang aku kagumi, selain kak red dan abang nara yang memang sah sah dah kita tau trafik blog dorang perghhhhhhh, macam tak nak tidur je semua khatamkan blog si beautifulnara :p, aku nak kenalkan korang dengan sorang lagi blogger berjaya. korang pernah dengar penmerahdotcom? tipuewwwww laatuewwww. :p 


aku setiap kali scroll timeline facebook mestiii akan nampak orang share pape dari page penmerahdotcom. sekali bukak, perghhhh. 5 juta lebih yang likeeee babeeee. mesti masyukkkk niiii. hihihihi ;) sampaiii la satu hari, kak yana yassin ajak aku pegi pelancancaran Perasmian Butik Penmerahdotcom dekat Bangi. uiiiiiiiii pucuk dicita ulam mendatang gituewww ;) mesti la aku nak pegi kannn. selalu baca dekat facebook je. hihihi ;)



so sabtu lepas gigih aku pegi ke Bangi Sentral demi butik real penmerah punya pasal. :) sampai-sampai je mak aiiiii, meriahnyaaaaaaa. punya la ramai yang beratur tunggu nombor nak start menyerbu katanyaaaaa hihihi. lokasi dorang sangatttt strategik. betul-betul dikawasan segerombolan butik-butik ternama yang lain macam bella ammaraaa, sugarscarf, bokkita ehhh banyakkkk lagi laaa. :) haa tengokkkkk, ramaiinyaaaaaa



meriah sangatttttt! macam-macam jenis pakaian dorang ada jual antaranyaaaa

Exclusive brand by penmerahdotcom






dan banyakkkkk lagiii laaa. no wonder orang berpusu-pusu datang kemainnnnn :)) artis-artis pun adaaa okkkk. ;))



haa nanti kalau free, korang jemput la datang shopping ke butik penmerahdotcom ni tau. meh aku bagi alamat siap-siap. 

Penmerahdotcom Boutique
3A-49-2, Bangi Sentral,
Jalan Medan Pusat Bandar 8,
43650 Bandar Baru Bangi,
Selangor Darul Ehsan
 
 
waktu beroperasi setiap Ahad hingga Selasa dari jam 10 pagi hingga 8 malam. jemput datang semuaaaa ;)
 
 
ohh sebelum terlupa, kenalkannn. ni la kak anne. founder sebenar penmerahdotcom. hebatkannnn. 5 6 angka sebulan main-main jeee. ;) tahniah kak anne untuk pembukaan butik nyata penmerahdotcom. semoga bisnes akak semakin majuuuu, aminn :)
 
 
 

12 comments:

  1. Hebat, tahniah diucapkan kepada blogger Pen Merah dot Com, ingat blog tu hak milik blogger lelaki rupanya perempuan...hebat!!!!

    ReplyDelete
  2. Waaah , shopping sakan tak pi butik pen merah . Sale gegiler kot .

    ReplyDelete
  3. oooh perempuan rupanya founder ni.. wa solute nye..
    ramai blogger dah berjaya ada bisnes sendri.. tahniah sangat atas rezeki masing2..

    ReplyDelete
  4. seghonok nyeeee! tp syg fd jauh T_T

    ReplyDelete
  5. tgk baju, tringat sblm Bunga lahir hehehe

    ReplyDelete
  6. 1st time tgk owner penmerahdotcom

    ReplyDelete
  7. Meriah rupanya blogger maklumlah akk dh lama tak on9 hihi tahniah

    ReplyDelete
  8. Haah..perempuan rupanya...ingat lelaki.

    ReplyDelete
  9. Assalam nadia,
    oooooooooo
    ini penmerah nyer he3

    ReplyDelete
  10. first time tengok owner penmerah.. hebat!~

    ReplyDelete
  11. Mmg open ahad sampai slasa je ke??

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...