April 24, 2015

senangnyaaa ada Spa di Rumah :)

aku dari dulu sokmooo berangan, kan besttttt kalau tiap-tiap minggu boleh pegi membelai diri dekat spaa. rasanya sepanjang aku hidup, boleh bilang berapa kali jeeewww aku pernah pegi menyerah diri untuk dibelai dekat spa. selebihnya aku menyerah pada syafiq jee untuk membelai. :p kohkohkoh. heloooo, kaw ingat murahh sekali rawatan dekat spa? (-__-') busuk-busuk pun mesti paling tidak dalam RM80 sekali rawatan. tu pun mungkin dalam 20 minit jeeewww sental-sental terus siap. alaaaa sadis betul. baruuu nak layan feel disental kennnn. ;p tu kalau sekali treatment. kalau empat lima kali treatment? mauuuu pitammmm aku nak membayor bab spa sajeeee berapa dah peruntukan sebulan. T__T baik aku sental sendiri kikiki ;))

kalau korang samaaa spesis macam aku, nak cantik jelita gebu gebas contohnyaa :P tapiiiiii selalu tak cukup masa nak menadah diri ke spaaa keee, atau korang memang bangsa penggeli atau segan ye laaa nak bukak baju separa bogel segala bagai tunjuk dekat orang di spa tu nanti, atau senang cerita, nak cantik tapi nak cepat dan murah, meh aku share dengan korang satu benda. :) korang pernah dengar produk-produk Spa*D*Rumah? haaaaa. namaaa pun spa di rumah kann. ;)) haruslahhh kita boleh berspa dekat rumah jewwww curlasssss. bestkannn! 



segala bahan macam sabun kee, scrub kee, massage oil keee sebijik sejibun macam di spa punya. yang membezakan hanyalah tempat semata-mata. ;) 


dah tak payah dahhh korang nak bersusah payah nak ke spa segalaaaa. beli jeeee produk Spa*D*Rumah ni, confirmmmm korang akan rasa sebijik diawang-awangan macam dekat spa gituewwwww. dengan bau wangi dia ya ampunnnnn, besttttt gileeee lahhhh. murahhh pulak tuuu. macam yang aku punya dekat atas ni, aku amek Lulur Pengantin Mutiara, Garam Spa Kaki dan Lavender Massage Oil.


heyyyy teruja betul aku dapat Lavender Massage Oil niii kaw pahammm takkkk. :p bau dia mengasyikkan sangatttt. i is sukaaa berspa dekat rumah sebabbb satu botol ni aku boleh berkongsi laki biniiii :P kikiki. aku tak berapa berkenan kalau nak ajak syafiq pegi spa. nanti tak tenang hati aku pikir apeeee tukang urut tu sedang urut syafiq. sampai manaaa dah dia mengurut. aku tak boleh babeeeee. (-__-') ada sesetengah benda bukan boleh dikongsi gituewwww. :p muehehehe. soo baiklahhh, mari kita bukak spa dirumah. ;) awak massage saya, saya massage awak. sweetttt gitueww :p dengan senang hati aku menyental dan sebab bau dia sangatt mengasyikkan dan menenangkan, ewahhhh kadang boleh tersasarr kawwwww. eh? kohkohkoh. ;p harga dia murahhhh jeeee. 1 botol RM19. boleh pakai berbulan-bulan kotttt melainkannn kaw menyental hari-hari pat kali sehari. ;)) kemainnnnnnn, sedap yeeee? ewahhhh. kihkihkih ;p 


selain Lavender Massage Oil tadi, aku amek jugak Lulur Pengantin Mutiara. ok dah settle bab massage dengan minyak segala, next step adalah proses mandi. untuk time mandi, aku prefer menyental badan menggunakan Lulur Pengantin Mutiara ni sebabbb gabungan serbuk mutiara, susu dan garam mineral dalam dia membantu mencerah dan membaiki keseluruhan kulit kita macam buang sel-sel kulit mati keee, memudarkan parut-parut dekat badan keee, memutihkan keseluruhan badan keee, haa dia macam all in one. yang ni pun still murah gilee bagi aku. hanya RM35 dan the best part is, kaw boleh guna berbulannnn bulann. kalau pegi spa RM35 sekali rawatan belum tentu dapat kennnnn. ;) samaaa jugak macam lavender massage oil tadi, kali ni kita main mengscrub pulekkkk. ;p awak scrub sayaaa, saya scrub awakkkk. sweet dia rasa macam nak hantuk-hantuk jeee kepala dekat dinding. kofkofkof. :p namaa pun lulur pengantin kannn, harus laaa mood macam pengantin miang-miang gituewww hewwhewwheww :p


okkk massage dahhh, scrub badan dahh, sekarang bahagian kaki. aku pilih Garam Spa Kaki. helooo sape kata kaki tak perlu diberi penjagaan. haruslahhh seiring gituuu dengan harapan bila laki aku tengok kaki pun dah tergoda. tu baru kaki. miahahaha :p treatment kaki ni perlu sebab saraf-saraf di bahagian tapak kaki kita antara saraf terpenting yang mengawal keseluruhan imbangan badan kita. alaaa setakat RM29 yang mana kita boleh pakai berbulan-bulan, ape adahallll kannnn. ;) selain 3 produk dekat atas ni, ada banyakkkk lagi produk spa best-best dari Spa D Rumah ni macammm












haaa macam-macam lagi laaa. dalam banyak-banyak produk dorang, Sabun Payung Mahkota atau lebih dikenali sebagai sabun abang sayangggg kikikii :p dan Set Lulur Kopi dan Gel Mandian Santan Kelapa ni antara yang paaaaaling laris. aku gerentiii korang akan sukaaaa. bau dia wangiinyaaaa, dari jauh dah boleh bau wangi dia. bau kopiiii semerbakkk okehhh rasa macam nak makan-makan jeeee hihii. ;) yang sabun abam sayam kaw jangan laaa pegi makan pulekkk. :p dia untuk mencuci bawahan kita supaya lebih wangi dan umphhhhh gituewww ;))






haaaa, jom laaa try korangg. lepas ni semua orang dah boleh bukak spa dekat rumah. :) save bajetttt. hihi. GST kan segala mak nenek naik harga. rawatan di spaa apetah lagiii. tapi produk-produk Spa D Rumah ni tak naik harga korang jangan risau hihiii. ;) korang boleh contact Spa D Rumah dekat sini yeee, 

https://www.facebook.com/SpaDiRumah?fref=ts

Facebook: spadirumah
Website: MUSH Onlineshop
Instagram: spadirumah
WhatsApp: Mush 011-33020582

jemput order semuaaaaaa. nanti boleh main sental-sental bersama-samaaaaa ehh ehh seronok pulekkkk miahahahahhaa :p okbaiiii 


6 comments:

  1. nak g spa duit tak ramai.bagus jgk spa di rumah bila2 je boleh buat.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum yaya, best..sheila pun pakai barang2 spa'd'rumah. hehehhehe

    ReplyDelete
  3. Uyooo....macam best je... Nak try!!! Ada diskaun x??

    ReplyDelete
  4. Wah bestnye akk pun dh lama x ke spa huhu

    ReplyDelete
  5. akak pun pakai juga..mush bg giveaway haritu..memang gebu gebasss & wangi..tq jijie :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...