April 29, 2015

Photoshoot model testimoni Ephyra :)


haiii semuaaaa ;)) kemainnnn kannn tajuk entry akuuu hari ni. :p rasa macheamm heyyyy poyonyaaa kaw nadiaaaaa tapi lantakkk :p aku nak cerita jugak dekat sini untuk kenang-kenangan. kaw ingat senangggggg orang nak approach kaw untuk jadi model kalau agak-agak muka macam kapal pecah. T__T nak nak kalau muka macheamm aku. (-__-') kapal tu bukan takat pecah jeee, siap karam lagii dahhhh. mueheheh :p so haruslahhhhh aku sedikit teruja dan terharuuu :p


masa bulan februari hari tu, pihak Oceanlife Marketing selaku pengeluar Ephyra ada approach aku untuk jadikan aku sebagai model testimoni dorang. kalau korang dah lama baca kisah perjalanan hidup aku dari penulisan blog aku sini, korang mestiiiiiiiiii tahu aku antara berjuta pengguna tegar Ephyra bermula time awal-awal dorang dikomersialkan lagi. seingat aku firstttt time aku guna produk Ephyra adalah pada 29.7.2013. dan dekat bawah ni korang boleh baca pengalaman ikhlas aku sepanjang aku menggunakan Ephyra. :)

29.7.2013: Sana sini Kolagen EPHYRA :)  
27.8.2013: Ephyra sangattttt berkesan :)  
30.9.2013: EPHYRA sangatttttttt bestt! :)  
7.11.2013: Majlis Makan Malam EPHYRA bersama Memey Suhaiza & Norman Hakim :) 
2.1.2014: mengandung sebab Ephyra?  
23.4.2014: EPHYRA terbukti berkesan :)


dalam banyak-banyak entry perkongsian aku sepanjang menggunakan Ephyra, entry mengandung sebab ephyra? antara entry yang ramaiiii gileee orang mesej aku tanyaa betul keee aku mengandung betul keeee. dah memang betullll aku mengandunggggg yang mana sepanjang aku tak tau pun aku sedang mengandung, aku tak amek sebarang ubat-ubatan punnn kecuali Epyhra dan jamu ketat nenek moyang akuu :p tuu jeee. jadi kalau korang tanya aku, yesss. Ephyra sangattttt membantuuu. jadi bila pihak Oceanlife Marketing tanya sudi tak bekerjasama dengan pihak Ephyra, jangan cakap tapak tangan, dengan tapak-tapak kaki sekali dan semua tapak yang ada nadia tadahkannnn. mihmihmih ;)


beberapa ketul gambar disebalik tabir. ;)




kenalkannnnn, ini innanie ariffin selaku Marketing & Communication Executive Oceanlife Marketing. 


dan kenalkannnnnn, inilah kak miza CEO Oceanlife Marketing. cantikkannnnn. ;) satu sikap yang aku dari duluuuuu respect kak miza, walau setinggi mana dia terbang, dia tak pernahhhh sombong. kalauuuu aku dekat tempat dia, belum tentuuu aku tak takbur. muka cantik, poket tebal, mustahilll aku tak riak muahahahaha :p


dan inilahhhh hasilnyaaaaaaaaaaaaaa, taraaaaaaaa. ;))

 
kalau dekat ig berderu-deruuu dahh orang tag aku. dari hari pertama pihak ephyra2u post gambar ni sebagai testimoni sampaiii laa ke hari ni boleh dikatakan semuaaaa dealer-dealer ephyra repost gambar nii. mula-mula macam makkk aiii, segannyaaaaa. (-__-') tapi takpelah, bukan orang kenal aku punnn hewhewheww :p nanti kalau tiba-tiba korang ternampak dekat surat khabar keee, majalah kee tv mana-mana keee pasal testimoni aku ni, kalau ada sedara mara korang yang kurang percaya dengan iklan tersebut, suruh dorang khatamkan kisah mengandung aku okkkk ;p kihkihkih. 




terima kasih naniee, terima kasih kak mizaaa, terima kasihh pihak Oceanlife Marketing sebab sudi bekerjasama dengan nadiaaaa. ;) nanti kalau ada project baru jangan lupaaa roger nadia lagii ehhh. hihihi. jemput minum ephyra semuaaaaaaaaaaa. ;)



credit photo studio sepenuhnyaaa hakmilik Oceanlife Marketing. :) thank you boss ;)

 

10 comments:

  1. Assalamualaikum yaya, wahhh bestnya. cerita yaya mengandung memang famous tau... kawan2 sheila pun ada sebut.. hihiiii tak sabar tunggu bunga ada adik. hehehhee :)))

    ReplyDelete
  2. oh berseri2 sangat pakai ungu putih gitu.

    ReplyDelete
  3. wahhh jadi model. lepas ni ramai la makan ephyra sebab testimoni kak nadia ni hehe.. :D goodluck!

    ReplyDelete
  4. tahniah sis. bukan senang nak menunggu 4 tahun kan. krm slm si comel :)

    ReplyDelete
  5. tahniah nadia .... lepas ni boleh rojer adik bunga pulak .... yeahhh sementara masih kuat dan muda ...

    ReplyDelete
  6. wah.. melangkah satu step kedepan lagi.. alhamdulillah.. moga makin maju nadia..

    ReplyDelete
  7. akk sy dh 3 taon x dpt bby lg.. nk sruh die try produk ni plak la.. tq kak.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...