September 30, 2013

EPHYRA sangatttttttt bestt! :)

kalau sebelum ni aku pernah cerita pengalaman menggunakan ephyra kotak pertama dan pengalaman menggunakan ephyra semasa kotak kedua, sekarang meh aku share dengan korang pengalaman selepas dah habissss dua kotak epyhra dan sekarang tengah consume kotak ketiga wiiiiiiii ;)) haaaa, nampak tak betapa berkesannya ephyra sampai dah kotak ketiga hokeyyyyy. :) kalau tak berkesan, dari kotak pertama pon belum tentu boleh habissss tahuuuuu sebab aku bukan jenis bangsa yang boleh makan apa-apa supplement secara konsistenn huhuuu. sejujurnyaa, menipu sangatttttt kalau aku cakap muka aku dah jelita habiss kaww konon kulit mulus dan gebus jerawat sebiji pon takde heyyy menipuuu sangattt. :P 

sebenarnyaaaa aku memang spesis penternak jerawat yang berjaya sejak dari zaman habis spm lagiii HAHAHA ;) jadiii, kalau dah bertahunnnn aku ternak, kaw ingat senangggg ke dia nak hilanggggggg T____T aku segan nak share gambar zaman muda mudii dulueww sebab aku risau kang nayaa korang tak lalu nak makan sebab jangan cakap korang, aku yang sendiri tengok pon gewliiiiii T_____T tapiiiii, meh aku share dengan korang gambar terbaru dua hari lepas tanpa sebarang makeup kee bedak keee takdee langsung. Ni muka togel selepas seharian tak mandi dari pagi sampai malam dan seharian di kedai dobi. sememeh habisssss hokeyyyy (-__-') kalau dulu, pitam bangun balik ponnn belum tentu aku berani post dekat blog T___T



dannnn palingggg besttt bila kawan kita pon sama-sama minum ephyra. jadiii kita boleh la saling bertanya ehh ehh jerawat kaw dah hilang belum, ehh ehh dah start ada beza belum kaw minum ephyra, eh ehh dah ada orang tersilap panggil mila erra pazghira takkkkk muahahahaha. ;)) antara mila dengan aku, dia laagi banyak nampak beza. tapi better korang baca blog dia sendiri ehh. :P kuasaaaaa aku nak puji dia lebih lebih dekat sini kanggg ada aku menaip sambil muntah hijoooo :p muehehehe



ephyra sangatttttt serasi dan bertindak balas baik dengan badan aku contohnya macam walaupun tak makeup langsung, dia buat muka kita nampak glowwing bersewii sewiiii gituewww :p macam shine bright like a diamonddddd, shine bright like a diamonddd :p *matakeatassss HAHAHA

haaaa lagi satuuuu, ni aku tak pasti orang lain punya kesan macam mana tapiii, selepas setahun period aku tak normal kadang-kadang datang kadang-kadang tak, sepanjang aku consume ephyra, tarikh dia setiap bulan sharp on timeee. wiiiiii~ ;)

lagi satu, aku baruu perasan selepas habis dua kotak ephyra, selalu pagi-pagi bangun tdo sebelum mandi sikat rambut mestiiiiii banyak gile yang gugur. T___T tu belum bab gugur rambut selepas mandi, laaaaagiii serammmmmm jangan cakapp T___T tu nasib baikkk laki aku bukan spesis asal boleh mesti nak tarik-tarik rambut duluuu kohkohkohhhhh ;p kalauu takkkkk, nayaaaaaa. licin kepala waaa hokeyyy kahkahkahhh ;)) 



2hb Oktober hingga 6 Oktober ni nanti akan ada satu Ekspo Makanan Halal (HALFEST) terbesarrr di Malaysia di Mines Convention Centre Seri Kembangan dan jangan tak tahuuuu, korang boleh dapatkan ephyra di booth 0078. kan aku pernah cakap sebelum niii, ephyra ni terbukti kehalalan diaaaa kalau takkk, heyy memang takkk laa kann dorang boleh bukak booth dekat ekspo ni nanti sebab ekspo ni sepenuhnya dikawal kualitinya oleh pihak jakim. 




lagi satu sebelum terlupaa, heyyyy adik aku pon minum ephyra okkkkk. (x___x) mula-mula kemainnnnnnn diaaaa kutuk aku konon jerawat aku degil laaa, tak de beza laaaa, tak sedappp laaa. heyy belum cuba banyak bunyiiii kannnn. lepasss je aku habis sekotak ephyra, dia dengan tak malunya terus cakap dengan aku, kakkk adik nak try jugak la ephyra ni boleh? aku macam amagaddddd, kaw buang tabiat ke apeee. HAHAHHAA ;) hari tu kemainnnnnn kutuk kakakkkk. ni mesti kes nampak aku dah rupa nora danish. kahkahkah. :P adik aku memang spesis susah gile nak dengar dia puji ke ape. memang tak pernah la senang cakap. tapiii, kalau tiba-tiba dia puji, aku rasa dia terlekat halkum tersendiri. muehehe. haa dia kan baru balik plkn, hitammmmm ya rabbiiiii jangan cakappp. 3 bulan berjemur panas siang malam kannn, kaw ingat senang nak cerah kulit balik? susahhhh hokeyyyy sebab aku dulu pon kena plkn jugakkk T________T meh aku share dengan korang sebelum dan selepas adik aku guna epyhra ehhh. 


sebelum


selepas,


aku tak sanggupppp nak pujii lebih-lebih sebab aku tauuu dia baca blog aku. :p mihmihmih. yang pasti, aku nampakkkkk ketara gile beza dia guna sebelum dan selepas. 

so korang, jemput order semuaaaaa :) korang boleh order dari sini ye, 



instagram- ephyra2u



Atau hubungi HQ dorang di 03-41417889 atau smskan ke 019 3999 238.


9 comments:

  1. haha...muka xmandi seharian tapi bersinar-sinar mukanya...malu ah kita awak ni g ckp muka kita macam erra fazira kapenye lempang nakkkk???
    adik nampk cerah jugak.

    ReplyDelete
  2. Salam,

    being an authorised EPHYRA dealer, im so excited to share with you the product that has giving wonders to most of the ladies out there.

    FYI, im selling EPHYRA at a very good deal! (below market price for sure!)

    let me know if you are interested :)

    spread the love!

    Izza (EPHYRA Authorised Dealer)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete
  3. Wah... banyak perubahan nampaknya.. tahniah

    ReplyDelete
  4. nak cuba juga - jom pegi MINES nak beli kot dpt murah

    ReplyDelete
  5. Salam,

    being an authorised EPHYRA dealer, im so excited to share with you the product that has giving wonders to most of the ladies out there.

    FYI, im selling EPHYRA at a very good deal! (below market price for sure!)

    let me know if you are interested :)

    spread the love!

    Izza (EPHYRA Authorised Dealer)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete
  6. akak paling suka minum ephyra ni bgn pagi x lesu.. sentiasa bersemangat.. bertenaga.. aura positif gitu... tp akak beli sendiri.. x di sponsor pun.. selagi mampu belilah.. x mampu x beli.. ikut bajet ...

    ReplyDelete
  7. Sy authorized dealer EPHYRA from oceanlife.

    Boleh sms whatsapp lia 0109828056 for info and best deal.

    Perubahan seawal 7hr.perisa orange.waiting ur text ๐Ÿ‘Œ

    ReplyDelete
  8. nak jugak..tengah pujuk tunang mintak belikan..hahahha..jahat tak

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...