September 08, 2013

bukan lagi official blogger kepada wall makeover by na, terima kasih :)


perhatian kepada semuaaaa peserta make over percuma yang aku ada buat pada 6 Julai 2013 selepas beberapa hari aku dilantik sebagai official blogger kepada Wall makeover by Na, kesemuaaa senarai peserta seramai 61 orang korang boleh tengok dekat entry ni ye cumaaaaa sampai ke hari ni aku belum announce sape pemenang-pemenang bertuah itu lagiiii :) 

tapi korang jangan risauuuu. pemenang akan tetap dipilihhhhhh seperti dijanjikan cumaaaaaaa, bukan aku yang pilih :) sorryyyyyyyyy korang. dukacita dan sukacita dimaklumkan, mulaiiii hari ni, aku bukan lagi blogger rasmi keee, manager rasmiii kee kepada Wall makeover by Na itueeewwww. i is tak berminattt sebab aku percaya, ramaiiiii lagi blogger-blogger lain yang layakkk dan berminat selain dari akuu huhuuu. :) jadi, apa sahaja urusan yang berkaitan dengan Wall makeover by Na ni jangan tanya aku lagi dahhhhh :) terus tanya dorang yee. dorang sudi melayani koranggg dengan penuh kasih sayanggg jangan risauuuu. :) kenapa aku batalkan agreement?? adaaa laaaaewwww ;)) selagi aku boleh simpan aku simpannnn tapiii kalau orang asyik berbunyiiii, rasa macam nak print screen semua benda tepek sini biar semuaaa nilai sendiri. haaa nanti dorang umum pemenang tuuuuu ye rilekkkssss la korang. ;) dorang pantas dan effisyen buat kerja tak macam akuuu muehehe. ;) semoga berjayaaaa semuaaaaaa :)


21 comments:

  1. sy doakan yang terbaik buat akak... :)

    ReplyDelete
  2. Olooo...kenapa ye dik...? Takpe la..mungkin ada reason kenapa jadi camni..mmmm

    Sabar je la menunggu keputusan.. menang atau kalah...tak kisah lah....hihihi

    Kalo sekarang, andaikata Nadia diduga dengan kata2 orang...Nadia sabar ye?...dugaan la tu..

    ReplyDelete
  3. Oh! Kak ayu ingatkan nadia punya bisnes... sbb Naa tu ingatkan singkatan Nadia hehehe.

    Takpe, biar org buat kat kita.. jgn kita buat kat org atau balas balik. Kalau tak, apa bezanya kita ngan dia dok?

    Pasti ada hikmahnya... :-)

    ReplyDelete
  4. nape kak? nak tau gak citer..hehe..
    p/s:gudluck kpd yg join tu..smoga menang..

    ReplyDelete
  5. Aih laen mcm jek bunyiknya teww
    Hehe

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. salam..lama da xjenguk blog ni..heheeee...byk keje nk kene settle..hari ni abru sempat jenguk blog kengkawan...:-)

    ReplyDelete
  8. Go Yaya Go....!!!!
    nory sntiasa doakan yg terbaik utk Yaya..
    amiiinn

    ReplyDelete
  9. nadia bz mendobi skrg....hehe..gurau je

    ReplyDelete
  10. laaaaaaaa ---- Nadia - ape jadi, tnya lg?
    sedih tau, bla baca di atas tu.

    ReplyDelete
  11. nadia...ada lg ke wall makeover ni...mau join haha

    ReplyDelete
  12. biasalaaa la dik....manusia ni cepat berubah....habis madu sepah dibuanggg....erkk..boleh tak hakak guna peribahasa neh?muehehehe....

    ReplyDelete
  13. semue tanye kenape.. kak fifi pon tertanye2 jugak.. tapitakpe la.. mungkin ini yang terbaik buat nadia.. bahagie selalu ye dik!~

    ReplyDelete
  14. La.. dik, nape?
    buat bisnes lain la.. susah kalo share2 dgn kawan2 ke sesape je la.. tak tentu masa depan, kalo leh menten, Alhamdulillah.. susah kan, rambut same hitam, hati lain2 ni.. sabar la.. setiap yg berlaku tu ade dugaan n ujian yg Allah swt berikan.. kite redha je k...

    ReplyDelete
  15. tak selalunya kita di atas...

    ReplyDelete
  16. Huhu.. baru hari.ni tau . Dh pasrah dh. Sabar je la Nadia kan...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...