July 22, 2013

senarai peserta pertandingan makeover percuma


dua minggu lepas aku ada buat satu pertandingan mencari tiga buah rumah untuk dimake over secara percuma. pertandingan ke ehh nama dia? ke segmennnn. ntahh mana-mana pon bolehh. :p nak pilih tiga buah rumah jeeewww tapiiii mak aiiii, 61 link entry aku ada. maksudnya aku kena pilih tiga buah rumah dari 61 buah rumah! amagaddddd. (-___-') boleh tahan susahhhhhhhh kerja sekolah ni okehhhh hewhewheww. :p kalau ikut hati aku nakkk jeee bagi korang semuaaa percuma teruss senang habis citeee :p tapii kalau semua nak free, memang boleh bukak syarikat amal jariah teruss. HAHAHA. 

aku perasan, dari kesemuaaa peserta, boleh dikatakan dua design ni antara yang palingggggg ramai request. cantikk ehhh? aku pon sukaa. :) dua-dua nampak mewahnyaaaa macam hotel curlassss kan. ;)





untuk pengetahuan korang, aku bakal pilih pemenang bukan berdasarkan cantik dimata aku jadi aku wajib pilih dia takkkkkk. semua cantikkk. semuaa hebat. cumaaa, antara semua yang terbaik, aku akan pilih cerita yang betul-betul terbaik sampaiii feel korang aku dapat rasa. faham tak? alaaa macam kita dapat rasa ooo dia bersungguh-sungguh nak niii. ye semua bersungguh nakk, sape xsuka benda free kannn, aku pon nakkk babeee :p tapiii, keikhlasan dalam penulisan tu bukan semua orang ada. kalau setakat kaw puji aku kemainnnnn kannnn amek hatiii laatuewww :p tapiii kaw tulis acuh tak acuh jeee aku pon macam alaaa sayangnyaaa. kenapa tak lebihkan cerita keinginan korang. kenapa lebihkan cerita kaw kipas akuu. ni bukan pertandingan kipas sape paling kuat. HAHAHA. tapi dalam masa yang sama tak dinafikan manusia mana tak suka dipujiiii mihmihmih :p

korang bagi aku masa beberapa hari untuk pilih 9 entry yang terbaik ye sebab kita ada 3 hadiah utama iaitu makeover rumah secara percuma dan 6 stensil percuma sebagai hadiah saguhati. :) bagi aku masa untuk stadi belek satu-satu ayat korang okehhh. :) ni adalah semuaaaaaa 61 entry yang korang dah submit dekat entry ni hari tu ye. thank you sooo much. ;))





kalau ada yang aku tertinggal, termiss, terdouble copy paste korang tolong bagitau ehhhhhh. thank you korangggg. muah muah! :))
 

36 comments:

  1. wah Sop paling lasy hantar?
    mula terbantut sbb ingat dah tamat. bila dapat tahu masih buka tinggal 2 jam lagi sebelum jam 12.00 (dateline)
    dgn sepantas kilat buat entry. semoga yang terbaik dr yg terhebat walaupun dgn entry kilat... hehhee

    61? mmg pening kalau Sop jadi juri... hehehe

    ReplyDelete
  2. Penyertaan no 25 tu nmpak sgt bersungguh die nak... kesian die klau x dpt... hahahaha....

    ReplyDelete
  3. wah.. meriah. good luck kepada para peserta :)

    ReplyDelete
  4. Ms Nadia,
    Saya baru perasan yg link ke entry saya (entry #51) tu broken , sebab time submit link tu saya guna mobile, so saya type satu2 (tak reti copy paste). Ni link yang betul :


    http://www.nurinkhairi.blogspot.com/2013/07/wall-makeover-contest-tajaan-nacom-dan.html

    ReplyDelete
  5. yey...da masuk nama dlm list.. tp 61 penyertaan tu.... tipis nampak harapan.. haha.. tp takpe lah.. at least da mencuba dan memeriahkan majlis. ihikss :>

    ReplyDelete
  6. wauuuuuuu!!!!! ramainya yg berminat

    ReplyDelete
  7. good luck to all...

    semoga berjaya. blh beraya dgn wall baru! mesti awesome

    ReplyDelete
  8. Fuuuuss..ramaii eh..... Tawakkal je la...
    Terasa "bukan senang untuk menang" uhuk!! Uhuk!! Uhuk!!...

    Continue saving...continue...continue...

    ReplyDelete
  9. Salam Nadia..

    Design no 2 tu memang cantik & berkenan sangat.

    ReplyDelete
  10. yeay no 34.. hampir2 terlupa pasal contest ni.. :)

    ReplyDelete
  11. tak sempat nk join...bz sangat rasa..hehe...

    ReplyDelete
  12. x sempat nak join... ramai gak yg join yer.. pening nk pilih ni

    ReplyDelete
  13. alaaa...camner leh terlepas niiii.....

    ReplyDelete
  14. alaaa...camner leh terlepas niiii.....

    ReplyDelete
  15. ok..nama saya ada dlm senarai...moga2 ada rezeki

    ReplyDelete
  16. alamk termiss huhuhu.. gud luck buat semua

    ReplyDelete
  17. Boleh tahan sengit. :). Moga ada rezeki

    ReplyDelete
  18. ala..ruginye tak join..rumah kite pon perlukan make over jugak...huhuhu

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum.

    Alhamdulillah..penyertaan sy masuk dalam senarai.sy berada di no 40.harap..sy berada didalam kelompok 3 yg terbaik.In Shaa Allah.Aminn.

    ReplyDelete
  20. tq, link niza t'senarai ^^ hope terpilih, even saguhati saja ^^

    ReplyDelete
  21. Ya Allah, cantiknyaaaa.. untunglah kalau dah ada rumah sendiri, apa nak buat pun boleh... huaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  22. waaah besnya.. ramai yang join plak tu..

    ReplyDelete
  23. lepas buat terawih sambung buat solat istikharah.. InsyaAllah dpt petunjuk sape yg menang.. mmg best

    ReplyDelete
  24. terima kasih terima entri ambe....

    selamat membaca =)

    ReplyDelete
  25. Salam,
    ai saya ida
    nebies blogger
    saya baru je follow blog ni
    jemput ye follow blog saya
    umielman.blogspot.com

    ReplyDelete
  26. wahhhhhhhhh ramainyer yaya oii..pening kepala nak pilih ni huhu..corak pun smua cantik2..pun pening jg kalau jadi pemenang uhuks..

    all da best smua ;)

    ReplyDelete
  27. Saya no 56 !!! All the best untuk semua :)

    ReplyDelete
  28. nak tanya siapa pemenang contest ni? dah ade pengumuman ke?

    ReplyDelete
  29. Belum kot Wahida... saya juga tengah sabar menunggu ni... =)
    Tawakkal tu ala Allah...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...