July 31, 2013

chocolate moist cake sedap dan murah ;)

p/s: repost entry. :) hari ni adalah hari terakhir nadia amek tempahan sebelum raya ehhhhh korang sebab esok 1.8.2013 semua dah nak out for deliveryyyyyy ;))  pada mana-mana yang nak selit order, sms atau whatsapp nadia di 019-7564019 as soon as possible yeeeee. thank youuuu love:)

titewww sebenarnyaaa maluewww nak cakappp tapiiiii tak kira nak cakap jugakkk. HAHAH. mula-mula macam alaaa segannlaaa nak bagitauuu nanti kangg takde sape order mauu maluuuu tersipu sorang diri. kehkehkeh. tapiiiii kalau orang order pon aku segan jugakk alaaa dahh macam manaa niii. HAHA. :p 

tak dinafikan aku amek order kek cokelat ni sebagai hobi suka-suka mengisi masa lapang jewww sebab masa aku konon terlapangggglahh sangat kennn padahal kerja berlambakkk belum siap, baju bertimbun belum iron heyyyy malasnyaa. :p kalau tahun-tahun lepas, selalunya sedara mara yang rapat dengan aku je yang order sebab dorang je yang tauuu. kuikuikui. aku tak berani nak bagitau orang lain bab kek cokelat-cokelat ni sebab rasa macam alaaaaaaaa maluuuu laa kang tak sedap mantikkk. (-__-') tapi alhamdulillahhh, so far sedara-mara yang pernah order sebelum ni, boleh dikatakan setiap tahun dorang order lagiii wiiiii. tapi aku diam-diamm jeww sebab ntahhh, wa segan babe. rasa macam heyy tak hott okkkkk jual kek cokelat jeewww. KAHKAHKAH. tapiii kali ni, pertama kaliii seumur hidup, aku bukak order untuk semua oranggg. wiiiiii~ jemput order semuaaaa. ;)) kottt laaa kann korang sudi rasa cake chocolate moist handmade by nadiafarahida dengan penuhhh kasih sayang mihmihmih. *mantikkk pitamm nama kek poyo habiss mintak pelempang HAHAHA ;)) 



kalau tanya aku sedap tak, dah tentu-tentu aku akan masuk bakul dan aku jugak yang angkat sendiri kuikuikui. tapi to be honest, kalau tak sedap, hoiii memang takkkk la aku nak jual muka rekemen dekat korang buat malu jeee kann. :p HAHAHA. 


sejujurnya, tekak aku cepat muak kalau makan cokelat banyak sangat tapiiii kek cokelat aku ni tak muakk ponnn seriusss :) heyy tolonglaa, aku tak reti laaa weii nak karang ayat puji diri sendiri niii HAHAHA :p tolong la rasa dan tolongg la cakap feedback. takkan laa aku beria nak puji buatan sendiri tapii aku percaya dia sedap. EH? :p 


nahhh bacaaa sini, ida pernah try kek aku buat. dan kalau kaw kenal ida didunia nyata, dia manusia paaaaling cerewet aku pernah kenal. HAHA. seriusss. cerewet dia buat aku rasa nak hempuk-hempukkk jeee kat dinding kehkehkeh. :p dan percayalahh, aku berdebar okkk nak bagi dia rasa kang sentap matii cakap kek aku tak sedap. mulut dia boleh tahan laser minah ni. HAHHA. sekalii dia diammm je time makannnn kek lepas tu cakap sedappp yayaa nanti nak order bawak balik kampung masa raya laaa. haaa, harussla hati aku berbunga riangggg wiiiii ;)



aku syak nory mungkin boleh jadi model kek cokelat aku sebab dalam ramai-ramai, dia paling cantik. tapi kebarangkalian kek aku tak laku kalau dia jadi model agak berpotensi sebab orang asyik tengok dia jee dahh bila orang nak tengok kek aku. HAHAHA. nahhh korang baca sendiri feedback nory lepas dia try dekat sini :) sedapkannnn noryyy? :)) mana sedap, yaya ke kek? :P mihmihmih.



laagiii terharuuu sebab mila pon cakap sedappp siap order lagiii untuk balik kampung T___T kalauu la korang kenal dorang bertiga ni, heyy dorang susah tauuu nak cakap sesuatu makanan tu sedap. jadi bila sekaliii dorang cakap sedap, wa terharu kembang kempisss pat hari pat malam. :p haaa korang boleh baca mila punya feedback dekat sini ye. 


dan kaw jangan tak tauuu, jauhhh aku export model kecik hensem kacak bergaya niii hehehe ;)) kak pinkkkk, sedap ehh? thank you tauuuu. muah muahh. to be honest, aku kalau bab-bab makanan dan minuman, aku kurang yakin nak bagi orang makan nak nak pulak kalau aku nak jual sampai tahap bukak order dekat blog gini heyyy serammmm. jadi gigih aku paksa 12 orang rasa dulu. aku berani bukak order selepassss semua cakap sedappp fuhh legaaa. :))


jadi pada sape-sape yang nak order, sila silaaa. aku buka untuk tempahan dulu yeee. 1hb Ogos nanti aku hantar dekat korang ehh sebab 2hb aku balik kampung dahh. antara tempat-tempat yang aku boleh tolong hantarkan adalah:

Ikea, Jusco Kepong, Carefor Kepong, Bremmall Kepong, Kompleks Mutiara Jalan Ipoh, Segambut, Carefor Wangsamaju, Masjid Kampung Baru, 
Giant Batu Caves, Greenwood, Petronas Jalan Kuching dan Hentian Putra. :)

haaa kawasan ni semua aku boleh hantar secara percumaa sebab rumah aku dekat Jalan Ipoh jee. :) dann kalau contohnyaa korang berhajat untuk beli dan sedekahkan untuk anak-anak yatim, korang jangan risau. aku boleh tolong hantarkan dekat Rumah Amal Kasih Bestari ni sebab sebelum ni kan aku pernah buat event dekat sini. jadi insyaAllah aku boleh tolong sampaikan :) nak order untuk open house sepanjang bulan Aidilfitri nanti pon bolehhh tapi tarikh pickup kita boleh discuss ye sms je nadia nanti bila-bila ehhh.

terima kasih kak firda sebab sudi beli dan rasa kek nadiaaa. ;))



thank you jugak dekat wawa dan kak sharifah tapi sorryyy terlupa nak amek gambar kita kan hari tuuuu, lain kali ehh T__T 

dannn alang-alang aku nak balik kampung raya, kott la ada yang sekampung dengan aku nak order, ye bolehhhh. :) nanti nadia bawak balik kek cokelat untuk korang ye. kampung nadia dekat jerteh, kampung syafiq dekat pasir putih. dua dua tempat ni nadia boleh hantarkan ;)) cc: nurul ;p



seketul kek chocolate moist ni nadia jual RM30 jeeeee. ;)) semua tempahan korang boleh sms atau whatsapp nadia dekat 019-7564019 ye. email pon boleh, emailkan ke nadiafarahida@gmail.com. jemput beli semuaaaaa :)




29 comments:

  1. Assalam..
    memang nampak sedap.. sampai melilih2 coklat dia tu.. of coz lah sedap kan.. :)

    ReplyDelete
  2. looks yummy... hmmm..
    btw, salam ramadhan & selamat berpusa =)
    jmput follow blog sy http://belogzeera.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. wahhh nampak sgt sedap ni!!! kalau nak order utk anak2 yatim tu..kalau order tiga ketul cukup ker...nak order byk2 mcm tak berapa ada bajet la plak...nanti nadia reply yer :) tq :)

    ReplyDelete
  4. HAHHAHA. siott jee puji dalam memerlii.. kohkoh.. tapi siyes ye kawan kawan, ai takkan cakap benda tu sedap kalau iye tak sedap bebetul. tak baik menipu bulan pose niii.. hehehehhe.. ntah ceruk mane die belajar buat kek coklat sedap ni pun ai tak tahu.. hekhekhekk

    ReplyDelete
  5. kak nadia ni pg2 dh post gmbr makanan .. tgok shma dh lapaaaa .. tgok kek coklat akk yg gebus tuh teros jew teringin ... nk buka lmbt lg .. sy mcm nk order .. nti pape sy whatsapp yer ..

    ReplyDelete
  6. Alllaaaaa Penang takdak ka? huhuu nak gak try :D

    ReplyDelete
  7. padanlah hari ni aku tak up entry tapi trafik naik mencanak2 macam aku ada buat entry rupa-rupanya awak bagi link ke kita er..maseh awak :P :p :P

    ReplyDelete
  8. yaya nak order !!! hehehe dah mesej...

    ReplyDelete
  9. salam nadia, memang sedap sangat..cokelat dia kaw-kaw..hehe

    ReplyDelete
  10. wah22222 - tau2222 aje -
    akak mmg suka chocolate kek ni, nmpk soft bangat - klu collect tu jam berapa erkkkk????

    ReplyDelete
  11. Hehe..kalau barang baik dan enk rasanya, mesti laku sepanjang zaman ni,hhe

    ReplyDelete
  12. sedapnya.. saya plak jauh ke Kajang

    ReplyDelete
  13. wahh,..menyelerakan...nant pikir sat nak ke taknak..hehe

    ReplyDelete
  14. hahaha kite order dr jerteh yerp...

    ReplyDelete
  15. Pergh! Pergh! Pergh!
    Tak terkata..!

    ReplyDelete
  16. I love moist cake!!! oh my!!! terliur eden ni!! dapnyaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  17. Assalam... sedapnyer kek choc,..mmg fav tu..hehehe...

    btw, salam kenal... ;)

    ReplyDelete
  18. Alang2 ada delevery kat Giant Batu Caves.. Nak merasa le kek Nadia ni.... Nanti akak whatsup Nadia eh...? =)

    ReplyDelete
  19. wahhh..nmpak sgt sedap kek coklat nie..nyum2..area cheras xde ke kak nadia? hehe

    ReplyDelete
  20. Wah rajinnya nadia jual kek. Dija buat biskot raya untuk sendiri je pun dah malas malas hee. Nampak sedap, kalau nadia boleh hantar kat johor dija nak hehe

    ReplyDelete
  21. nak order....sy dh email.. tq ;)

    ReplyDelete
  22. memang mengiurkan.. kalau ade budget lebih boleh la order..

    ReplyDelete
  23. memang sedap la oiii..rugi tak beli..pakai model kecik kacak bergaya tu lagi menambah kesedapan kek coklat yaya hahaha..

    kalau pakai mak dia sebagai model lagi sedaaapp! motip sangat :P

    ReplyDelete
  24. Boleh challence anis choc moist nampak gaya lelehan coklat ni. Nak order tp kak ayu kat semenyih huhuuu.

    ReplyDelete
  25. waaaa nmpk sedapnyeeeee..nadiaaaaa..nk resepi leh x?;)))))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...