July 26, 2013

Jemputan pratonton Filem Adnan Sempit 3 T___T

i is sedihhhhhh T____T sebabbbbb, 


selalunyaa aku jaranggg layan cite melayu sebab laki aku conquer tv dekat rumah heyyy channel HBO jeee manjanggggg gewam tauuu ;P tak pon cite katun. ntah pape kennnn tua bangka layan cite katun muehehe ;p tapii, kalau cite adnan sempit haaa memang kitorang laki bini layan habiss. dari yang first tak pernah miss tengok dekat panggung. dekat tv pon layann. sekali dapat jemputan tengok pratonton adnan sempit 3 dekat panggung bersama-samaaa dengan pelakon-pelakon dorang babeee amagadddddd T__T

tapiii, kenapa mesti dekat TGV Sunway boleh tahan jauhhh dan jemmm (-___-'), kenapa mesti pukul 3 petang bukan pukul 5 petang sebab laki wa balik keje pukul 5 (-____-'), kenapa mesti bulan puasaa walaupun aku tau dorang kena buat pratonton time bulan puasa sebab cite ni keluar time raya nanti :p mihmihmih. kalau ikutkan boleh jeee aku pegi tengok tapi oleh disebabkan tak sanggupp denn nak jumpa artis semata sampai laki wa terbiarr bukak puasa dekat rumah sorang-sorangg heyy no no nooo. anyonyonyoo baiknyaa lahaii isteri sapewww la niiii kuikuikui:P tangandibahumatakeataskehkehkeh ;p 

jadi aku nak pass dekat mana-mana blogger yang boleh pegi gantikan aku. ada orang nak? dekat TGV Sunway, 30 July 2013, start pukul 3 petang. tiket wayang dan makan dorang sediakan. email aku eh, cepat tauuu. nadiafarahida@gmail.com. aku ada dua pass je ni. so first come first serve ye sorryyy. ;) lain laaa kalau aku David Teo, aku angkut semuaaa sekaliii :p hewhewhew.


17 comments:

  1. waaaaaa..bestnyer kak...tpi gulppp..hari kerja..huhu...

    ReplyDelete
  2. aisey 2 orang jer..mana nak campak lg 2 ketoi kecik tu hahaha..nak tengok jg..

    ReplyDelete
  3. ala..kalau iman boleh dah lama kebas...sygnyer T_T

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum. huwaaaa jauhnya. hari bekerja, kena kerja babe.... cari duit nak beraya. nanti raya boleh tengok kat panggung jeeeeee >_______<

    ReplyDelete
  5. cepat2...jangan lepaskan peluang tengok wayang pree, saya dok jauh...tak boleh nak cuba nasib

    ReplyDelete
  6. Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Huwaaaaaa.... huwaaaa... tak dapat lagi jumpa yana samsudin..

    ReplyDelete
  8. syoknye nadia.. syima x dpt pon huhuuu.. dh join contest tapi x terima apa jemputan so maknanya x dpt la kot.. tapi awat kul 3 kan.. awalnya.. dan aii is keje ari tersebut huaaaa...

    ReplyDelete
  9. Eh eh best nih..why kul 3 why???huhu

    ReplyDelete
  10. Eh eh best nih..why kul 3 why???huhu

    ReplyDelete
  11. waaa syoklaaa.tapi mase tu kojee..alahii..salah timing la tu

    ReplyDelete
  12. Bestnya. Dkt je ngan.rumah.tu tp kerja. Huhu

    ReplyDelete
  13. peminat adnan sempit jugak hihihihi.. bukan kata mak ayah jer.. pakej dgn amir sekali pun suka...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...