July 10, 2013

nadia dan syafiq berlakon? amagadddd T____T

amagaddddd (-____-') tolongggg la jangan tengok. tak sanggupp pulakk nak bagi korang tengok tapi pada masa yang sama, ini adalah task. nak tak nak, aku memang kena publish dekat blog. kuikuikui. pasrahhhhh. T____T tapii korang janji tauuu tolongg laaaa jangan gelak kalau ternampak kekerasan kekejungan wa laki bini. huwaaaa mantikkk segannn. (-___-') to be honest, ni adalah kali pertama dalam hidup aku laki bini kena buat-buat berlakonnn. maluuuu tapii nak, boleh? mihmihmih ;p walaupun hanya dekat blog sendiri, heyy kaw jangan tak tauu, 1 video hanya 10 saat jeww padahal tapiii nak menyiapkan 1 video tu kemainnnn lamaaa sebab berdebar kannn. T__T apetah lagi nak kena siapkan 5 video. nasib baikkk ada pelakon tambahan yang baik hati sudi tolong. :p jadi boleh la kitorang kejung bersama-sama. kuikuikui. thank you sooo much milo and mcdee. jangan serikkk tauu, nanti tolong yaya lagi ehhhhh? :p


kalau korang bertuah :p, bertuahlaasangattt ;p korang akan tertengok satu video tengah running dekat header blog aku. rasanyaaa dia memang akan keluar sendiri dekat part paaling atas dekat blog aku yang tulisan nadiafarahida yang besar gedabak tu tapi tu pon kalau kebetulan dia keluar laaa. :p tapii kalau contohnya video tu tak keluar sendiri, korang boleh je tekan CLICK TO PLAY tuuu. :)) haaa bila sekali korang ternampak je, tolong laa jangan pitam. tutup muka dengan bantal tengok sipi-sipi dahh tauu tapiiii tengok la video-video yang lain sekali. muahaha. ;p



sebenarnya dia ada 5 video semuanya tapii untuk tengok kelima-lima video tu, dia takkan keluar sekali harung dalam satu masa yang sama. korang kena refresh blog aku sebanyak 5 kali. nak senang tekan je button keyboard F5. :) maknanya, 5 kali refresh, 5 video berbeza. ;) 


haaa bila korang tengok video aku bercakap tu nanti, konpemmmm korang boleh imagine macam mana aku aku bercerita dalam blog. maksud aku macammm korang akan dapat bayang macam mana intonasi aku bercerita semasa aku sedang menaip entry sebab cara aku menulis dengan cara aku bercakap real depan-depan sama jeeeee. ;) xde la heyyy dalam blog kemainn mesra, jumpa depan-depan berdehemmm ponnn tak bunyi. kehkehkeh. ;p dalam kelima-lima video, ada satu video syafiq bangun dari katil tapi dia bukan bersama aku. kalau bersama aku konpemmmm video tu kemana ape pun kemana. HAHA.


video ni keluar tak tentu masa. kadang keluar kadang tak. tapiii kalau contohnya korang berjaya tengok video-video tu, tolongggg la jangan bagitauuu aku tolongggg. T_____T tak sanggup wa babeee nak mengadap luuu sebab wa maluewwww. HAHAHA. tapi ingat tauuu treadmark kitaaa, jom switch to u! ;))

23 comments:

  1. ada ke patut nama aku milo tak glamour langsung :p

    ReplyDelete
  2. hahahah...
    dalam blog yaya nmpak macam ganas, tapi bile berdepan, lembutt orangnya yaya ni...
    cuma tak dinafikan, kat blog n kat luar keramahan nya tetap sama...
    hehehehe...

    wahhh hebakkk lakonan...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum yayaaaa, hahah sheila dah tengok tadi. kerlas la berlakon. good luck yangggg! selamat berpuasa :)

    ReplyDelete
  4. bersungguh2 i refresh 5 kali nak tengok video nadia...hehehe... :D

    ReplyDelete
  5. hahaha.. kelakar la nadia..semua control abis ni..
    3 video jer boleh tengok..refresh pon takmo jalan jugak..adehh

    ReplyDelete
  6. cayalah nadia berlakon dgn syafiq..kihkihkih

    ReplyDelete
  7. Hheheeee, ok balik ni konpem nak tengok beb :)
    Sebab kat opis tak boleh tengok :D

    ReplyDelete
  8. pergh, lakonan mantap! anis pun ada berlakon tapi takdak suara.. hehehe

    ReplyDelete
  9. ok dah tengok dah hehehe..nnt belanja makan eh hahaha..tp bukan nasi lemak bangsar tau..tak koser sangat kahhhhh

    ReplyDelete
  10. Elok ja bukak blog Nadia dah terkeluaq 1 video Syafiq bangkit dari katil..terkejut gak tengok mula tu..start baca entry oooo baru paham..hahaha..

    ReplyDelete
  11. wewitt..berlakon tu..nk tgk video tu nanti..hehe..

    ReplyDelete
  12. untunglah siap ada pelakon pembantu terbaikkk,haha

    ReplyDelete
  13. sy refresh manyak kali tp xkua pong. kempunan. huehuehue :(

    ReplyDelete
  14. sedang kempunan nie!! hehehh byk kali refresh takda pong... :D

    ReplyDelete
  15. akak tak dapat tgk pun video tu, refresh tak kuar jugak :(

    ReplyDelete
  16. okay ida dah derma dekat yaya dahh.. hiihihihhi

    ReplyDelete
  17. alaaaa,, xsempat nk tengok kak.. hurmmmmmm

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...