September 20, 2013

ESCAPE, Your world of entertainment in your hands

48hours sponsored post
Entry baru scroll bawahhhhh :)


korang pernah dengar pasal Escape? aku first time babeee T__T mula-mula macam blur jugak, escape tu apeeee. melarikan diri keee huhu. tapi selepas diterangkan, ooooo escape tu under celcom yang mana hanya pengguna celcom boleh nikmati kelebihan teknologi dunia hiburan alaf baruuu wiiii ;) heyyy alaf baru sangattt ok kalau setiap masa walau dimana tak kesah korang dalam kereta keee, dalam office kee, dalam toilet kee, semuaa boleh tengok movie melalui hp jewww curlassssss kennnnnn  ;) celcom jewww yang dah ada escape sorryyyyyyy :)) meh guna celcom ramai-ramai mehhhhh :p


click www.escnow.com untuk mengetahui lebih lanjut apa itu escape :)

senang jeee cara dia. mula-mula korang register dulu macam biasa dekat website www.escnow.com tadi. simple je soalan-soalan untuk register dia tak macam soalan exam spm jangan risauuuuu :p


haaa nampak tak, masa nak register dorang mintak no hp celcom siap-siap. kenapa? sebabbbbbb "only Celcom customers can enjoy full access to escape." :)

dah register, nanti kita akan terima satu validation number dekat hp untuk pengesahan. haa dah siap sume, boleh la kita install application escape dekat hp supaya lepas ni sambil mendobi, bolehh la aku layan movieeeee muahahaha ;)

download application free jeewwww jangan risauuu manakala untuk menonton, kita hanya perlu bayar RM0.80 sahajaaaaa untuk setiap satu jam tak kesahhh movie apa sebab dorang ada lebihhhh 500 movie terbaruuu. ada filem action, thriller, comedy, drama, horror, romance, concerts, red carpet events dan macam macam lagi. 





paaaaaling best, korang boleh pause, play, forward, rewind sesuka hati tanpa sangkut-sangkut sebab dorang menggunakan video kualiti tiptop dengan hi-resolution images. soo lepas ni, lepas je register escape, korang boleh la menonton lebih 500 movies tak kesah melalui hp pc tablet ipad iponnnn sesuka hati walau dimana korang berada. bestttt kannnnnnnn :) jom semuaaaaaaa berescapeee! register now, www.escnow.com :)



This sponsored post 'ESCAPE, Your world of entertainment in your hands' brought to you by nadiafarahida.com. :))
 

-      

8 comments:

  1. Leh join nih...murah yer Umi Qi tgk harge ye...yeyyy tq dik nadia

    ReplyDelete
  2. Salam Nadia, sihat ke? akak harap Nadia sentiasa sihat..., akak nak register, tapi nnt la akak tukar line kepada Celcom dulu.. hehehe.. nak tringin nak tgk citer Despicable Me, yeea la, yg 1st akak tgk,harus la yg 2nd pun nak tgk kan...

    ReplyDelete
  3. salam..waaa bestnye..koran drama /movie leh tgk gak ke???hehee

    ReplyDelete
  4. yeayyyyyyyyy,marilah kita berescape,muehehehe :D

    ReplyDelete
  5. waahhh canggih teknologi skrg yer...

    ReplyDelete
  6. murah dah 80sen sejam...
    cuma internet connection yang tak berapa nak laju..yang movie 2 jam HD jadi 16 jam..haha

    ReplyDelete
  7. 80 sen sejam..fuh murah..tapi no celcom kat tempat hanphone murah..haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...