November 07, 2013

Majlis Makan Malam EPHYRA bersama Memey Suhaiza & Norman Hakim :)


spesis aku, kalau nak beli apa-apa produk kesihatan keee kecantikan kee aku mestiiiiiiiii tengok si penjual tu dulu contohnya kaw jual ubat kurus tapi kaw tak kurus pon babee T___T kaw jual ubat untuk putih gebu abang geram isteri sayang tapiiii kaw tak putih ponnn gitueww. (-___-') tapiiii, kalau kaw tak bagitau aku sekalipun kaw adalah penjual kepada produk sekian sekian tapi perubahan kulit muka ke bentuk badan ke kemainnnn ya rabbi cantiknya. tak sempat kaw cerita aku adalah orang pertama akan tanya, kaw makan ape babeee cantik sangatttttt niiiiii. harussslaaa aku pon nak cuba kennnn. :P sama jugak macam pengasas produk ephyra niiiii! hey cantiknya! macam barbie doll versi manusia berjalan tapi jangan tak tahuuu, beliau ni dah mak orang! ;) santek angattttt kak miza. kalauuu la boleh bluetooth sikit cantik akak dekat nadia kan besttt :P mihmihmih.


dan buat julung-julung kalinya, produk ephyra yang mana adalah produk keluaran syarikat oceanlife marketing menganjurkan makan malam para media bersama memey suhaiza dan norman hakim di Flora Terrace, Hampshire Place pada 26 October hari tu dan i iolss dijemput sama wiiiii~ haruslah gumbira kannnn :)) 




tempat dia sangatttt eksklusif, makanan dia sangattttttttttt mewah. siap ada acara karaoke bagaiiiii curlasss :) 



dalam banyak-banyak event aku pernah join sepanjang berkecimpung dalam dunia blogger, ni antara makan malam paling mewah siap dapat goodie bag trial box ephyra, dapat mug, dapat coklat ferrero rocher wiiii ;))


sebenarnya makan malam ni lebih kepada majlis pengumuman perlantikan memey suhaiza dan norman hakim sebagai duta ephyra secara rasmi dan sesi beramah mesra sesama media :) majoriti yang datang adalah pihak media macam wartawan surat khabar, majalah, tv segala dan para blogger. bunyi nama blogger ni macam cikai-cikai je kannnn tapi percayalah, pengaruh penulisan blogger mampu membantu menaikkan mahupun menjatuhkan bisnes sesebuah syarikat. tapi sepanjang aku berurusan dengan mana-mana pihak pengiklan sebelum ni, pihak oceanlife adalah yang paaaaaaaaaaaaaaaling tiptop. payment masuk on time, dorang pos produk on time, semua on time laaa. jadi no wonder bisnes dorang dah boleh berdiri gah walaupun baru dua tahun dalam pasaran. tahniah kak miza! :))



orang kuat disebalik kejayaan syarikat oceanlife, kak miza dan adik lelaki dia. muda-muda lagi dah jadi ceo segala kannnn. omeyyyy sangatttt anak memey dengan norman hakim rasa macam nak sedut sedut je pipi dia muehehe :p 


jangan tanya nape dagu aku dah berkembar T____T jawapan dia sebab aku cucuk botox kahkahkahkah. 


antara blogger-blogger yang hadir. mila, ida, nory, yana dan suami dia ujang. yana, yaya pinjam gambar ni tauuuu halal ehhhhhh :) yang lelaki lain kemain posing dengan shaker ephyra adalah laki aku, laki mila, laki ida dan laki nory. HAHAHA. 

jadi kalau korang berminat untuk rasai sendiri keberkesanan produk ephyra ni, korang boleh order di:
 
 
instagram- ephyra2u

 
Atau hubungi HQ dorang di 03-41417889 atau smskan ke 019 3999 238

thank you ephyra, thank you oceanlife, thank you kak mizaaaaaaa :) jangan serik bekerjasama dengan nadia lagi yeeeee muah muah :p


12 comments:

  1. Kak miza tu ingtkan model upe2 ceo..mabelesss

    ReplyDelete
  2. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dan dapatkan FREE Body Shop shower cream / body butter!

    Harga MENARIK menanti anda!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete
  3. sonoknye ---- nak cuba lah ephyra

    ReplyDelete
  4. saya tak dapat nak join kak.... sebab masa tu ke IPOH.
    kalau tak boleh jumpa semua!!!

    ReplyDelete
  5. nadia..akak teringin nk minum..tapi tak terbeli2 lagi..bos akak minum dia kata ok sgt..

    ReplyDelete
  6. seronoknya! tapi pertama kali dengar produk ni. terima kasih introduce ;)

    ReplyDelete
  7. cantiknya kulit nadia putih pakai ephyra ni.... tahniah²...

    ReplyDelete
  8. seronoknya dapat hadiri majlis macam ni.. macam teringin jugak nak mencuba.. ramai juga teman blogger yang dah mencuba..

    ReplyDelete
  9. waaa..mantaplah..smkin fofular..congrats!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...