December 01, 2014

kembali ketat dan anjal seperti anak dara huhuuu :p

mantikla aku. T__T tajuk macam mintak penampor huhu. :p sejujurnya, demi Allahhh. aku segannnn nak bukak segala cerita dalam kain ni tapiiiiii kerana entry turun 22kg sepanjang aku berpantang ni, sampaiiii kehari ini masih ada yang whatsapp aku tanya pasal jamu niii. kuatnyaaa penangan diaaaaa. hihihi. nadia mintak maaf tau kalau kadang tengahhari korang whatsapp, malammmmm baruuu nadia reply huhuuu. T___T ya ampunnnnn, maafff. mak bz nakkkk. (-__-') nadia cuba sedaya upaya mereply secepat mungkin. sesambil jaga bunga, uruskan bisnes, uruskan rumahtangga kerja hakiki :p, mempacking segala order, sesambil tu jugak nadia akan mereply whatsapp korang, okehhh? ;) terima kasihhh kerana memahami. hihihi ;)


sebenarnyaa, ramaiiiiiiiiiiiiiii yang confius. ramaii yang tanya jamu ni boleh buat kita jadi kurus tak sebab dalam entry nadia yang turun 22kg sepanjang aku berpantang tu, berat nadia turun selepasssss makan jamu ni. ok sini nadia terangkan. sebenarnya, jamu ni adalah jamu khususssssssssssss untuk menjaga dalaman wanita. dia bukan jamu untuk kurus. dia lebih kepada mengfixkan balik tubuh badan kita secara keseluruhan contohnya ada part yang dah kendur keee, lembik kee, jatuh kee :p so dia mengfixkan balik. cumaaaaaaaaa, the best part iss, dia membantu kita kembali ketat seperti anak dara dengan segera. percayalah. muahahaha. :p sape rasa dia orang laki, tolong jangan teruskan pembacaan anda. :p aku nak block khas untuk kaum wanita saje baca entry ni pun tak boleh, jadi terpaksa laaaa memasrahkan diri gini. huhu. 

jamu ni ada dua cara guna sebenarnya. makan boleh, insert pon boleh. kalau awak rasa nak guna cara makan sahaja boleh, nak guna cara insert sahaja boleh, nak guna dua dua cara sekaligus pon boleh. takde masalah. :) asalnya nadia makan jamu ni sejak sebelum kawen lagi sebab aku ada masalah keputihan dan senggugut teruk setiap kali period. dah alang-alang, aku teruskan je la guna sampaiiii ke hari ni. cuma bagusnyaaa bila dah kawen, aku boleh guna cara insert pulekkkk. mihmihmih. :p to be honest, jamu ni sesuaiiii untuk semua peringkat umur tak kesah dah kawen kee belum kawen keee. remajaaa, anak dara, mak dara nenek dara semuaaaaa boleh. memang takde sebarang pantang larang kecualiiii ibu mengandung. haaa ibu mengandung tak boleh makan tapi boleh guna cara insert. dan tolongglahhh jangan tanya nadia, merbahaya takkk. dik nunnn, kalau merbahaya, nadia takdenyeee aku sengal ubi pegi guna jugak. :p aku lah orang pertama yang akan menentang habis-habisan. kuikuikui. jangan risau ye. langsung tak merbahaya. tapi kalau tak yakin takpe takpe, jangan paksa diri. nadia pon tak pernah paksa korang untuk try kannn. huhuhuuu ;)


tentang cara penggunaan dia, nadia selalu amalkan makan 3 biji setiap malam sebelum tido. kadang-kadang makan dua biji pagi dan dua biji malam sebelum tido pon ada, tak tentuuuu. semua bolehhh. janji maksimum dalam sehari, tak boleh makan lebih dari 6 biji. haaa gituuu. dan yesssss, ibu yang menyusu anak pun boleh makan sebab so far sepanjang nadia menyusu badan, sampai ke hari ini, alhamdulillah takde sebarang masalah. bunga still fully breastfeed. ;) 

dan untuk penggunaan secara insert, aku mintak sangat. baca dengan cool dan tak lucah sangat ok. ;p penatttt dahhh nak taip dekat whatsapp satu-satu so amek kawww, sini terus aku ajar. muahahaha. ok mari kita mulakan sesi pembelajaran kita. :P katakanlahhhh malam nanti korang akannn bermadu kasih keawan biru :p, petang ni atau agak-agak lima hingga 6 jam sebelum bersama, korang dah boleh insert jamu ni seketul sahaja ke dalammmm 'laluan'. seketullll sahaja. kaw jangan pegi tibai berketul-ketul. kang sesat abang mencari tak jumpa jalan onak berliku. kahkahkah. ok tak kelakar. :p haa insert jeee seketul. tak perlu tolak kedalammmm sangat. as long as dia masuk, melekat elok tak jatuh, dah ok dahhh. biarkannn je dia dekat dalam sana selama mungkinnn. lagi lamaaa laaagiiii bagus. laaagii umphhhh! ;p dan tak perlu laaa kaw nak jalan terkepit-kepitt sebab takut jamu tu jatuh segala bagai. HAHAHA. tak jatuhnyaa jangan risauuu. 

dia asalnya dari serbuk manjakani je yang mana bila kena air, dia akan melarut slow-slow. okk bila dah biar jeee dia dekat dalam tu selama mungkin, agak-agak dalam setengah jam atau sejammm sebelum perlawanan krikkk krikk krikk bermula, :p korang dah boleh keluarkan balik. macam manaaa cara nak keluarkan? cool bebehhh cool. ;) ramaiii yang menggelupur nadiaa tolong akakkk nadiaaa. akak tak pandaiii nak keluarkannnn hahaha. (-__-') rilekkks kakkk. nadia boleh takkannn akak tak bolehh hewhewhew :p takkan nak nadia tolong keluarkan akak punya pulekkkkk muahahahah :p ok bertenanggg. tarik nafas yeee ;) sikitt je lagiii mission kita nak accomplish. :p cara nak keluarkan dia, akak just duduk mencangkung macam nak buang air, akak teran sikit, nanti jamu ni akan turun dengan sendirinyaaaa kepembukaan laluan kita. kerja akak kuissss je. settleeee. :) ok? haaaa nampak takkk. senanggg je kannn. bendanyaa pun kecikk jeee senonettt. lebih kurang saiz seketul lada hitam. amboiiiiiiiiiiiiii, overrr tauuuu kalau cakap sakitttt. :p tak sakittt laa kalau setakat kecik giniii jeee. kalau besar tu lain la kennnn. ehhh kang aku sambung ayat ni lucah sangat pulak. pepandai la korang sambung sendiri. KAHKAHKAHKAH. 



haaa habis detail dah niii nadia guide. :)) tak paham lagiii tak tauuu laaaa :p huhuhu. untuk harga dia, 1 botol adalah RM17 sahaja untuk 30 biji. tak kesah berapa botol yang korang amek, semuaaaa order nadia akan pos guna pos laju. caj penghantaran just tambah RM7. jadiiii, pada semuaaa yang berminat untuk kembali ketat dan anjal seperti anak dara :p, korang boleh terus buat bayaran ke 

Maybank Nur Nadia Farahida 5142 4405 2933
CIMB Nur Nadia Farahida 7006160551 

once korang dah transfer, sila whatsapp atau sms segala butiran pembayaran dan alamat korang pada nadia di 019-7564019 ye ;)) semoga jamu ni sikit sebanyak membantuuuuuu mengeratkan kembali hubungan kita suami isteri. ;)) nadia ada banyakkkkkkk testimoni pengguna jamu ni yang whatsapp selepassss beberapa hari guna tapi malangnyaaa, terlalu rareee untuk berkongsi. lucahhh kaw. :P kaw gile aku nak share sini? dah la yang mengeshare tu memang baca blog nadia, mantikk aku kena fire nanti. huhuhu. ok selamat bersedap-sedapannnn semuaaaa. eh? okbai :p


10 comments:

  1. umph! ok nak insert laa skrg.. malam boleh sampai ke langit ketujuh *sambil off hp kang yaya wasap sajeeee kacau ida!* HAHAHHAHA

    ReplyDelete
  2. Hahahahah sengal nye ayat. adehhhh~

    ReplyDelete
  3. hon hon hon hon....wow! panas ye kat sini hahahaa~

    ReplyDelete
  4. xle belah i plak yg bace post ni! hahahhaha ok lah tu ckup tapis dh tu ayt2 d atas hahahha agak trgoda juga nk mnjaga dr skg ni harr umo pon dh bpe ye hamboii ttbe HAHAHHAHA neway thnx 4 sharing! :)

    ReplyDelete
  5. Nadia,
    utk pantang, makan pil ni x perlu makan jamu lain ke? x suke ubat.. hehee

    ReplyDelete
  6. banyak betul cara untuk upkan keintiman sekarang ni

    ReplyDelete
  7. selamat kite bace dengan cool.. muahaha..

    ReplyDelete
  8. org bakal kawin lg 6 bulan dah boleh try ke.. hahahaha

    ReplyDelete
  9. kalo yg ade cyst boleh mkn x jamu ni?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...