December 05, 2014

Serum Mawar Zeeta terbaik! ;)

tak dinafikan menjadi seorang ibu untuk pertama kali banyakkkkkkkkkkkk benda baruuu aku kena belajar dan dalam masa yang sama, aku mestiii lalui dengan kental :p mihmihmih. ye laaa, semua benda first time try and error kennn contohnyaaa, selaluuu kalau tido malam, akulah bangsa paling asal letak kepala terus tdo mati. :p sedar-sedar pagi. bom meletup pon belum tentu aku tersedar. hahaha. jadi bila ada anak, tido malam laa kottt antara perubahan terbesarrrr dalam hidup aku. alhamdulillah so far sepanjang bunga lahir, dia tak pernah lagi jaga tengah malam ajak main kee ajak sembang segala tak pernah. selalu kalau dia terjaga pun sebab nak susu je. lepas bagi susu terus tido balik. selalunya waktu menyusu dia kadang dua jam sekali, kadang tiga jam sekali, tak tentuuu. jadi begitulahhh rutin tido aku setiap malam. dua atau tiga jam sekali mestiii bangunnnn untuk susukan bunga. ehhh ni bukan mengeluh tauu. ni aku berceritaaaaa. hihihihi ;) bila ketika ada masa aku tak cukup rehat contohnyaa, aku selaluuuu ingatkan diri aku, tak cukup lagi Allah bagi awak masa 4 tahun untuk berehat nadia? (-__-') haa terus tersedar dari lamunan. tak boleh tak boleh. anak aku niiii. bukan senanggg Allah nak bagi pinjam. kesian bungaaaaa, ok jangan nangis okkk mummy ada. haa gituu laaa selalu dialog aku sorang-sorang hihihi :)) 

jadiii, bila badan kita lemah, aku percayaaaaa. setengah orang boleh nampak tauu aura dalam kita tengah kusut masai ke contohnya. helloooo, aku tak nakk lah orang cakap ehh anak baruuu sorang, muka dah macam panda. T___T gigihhhh aku menurunkan berat badan nak selim melim punya pasal tapi muka failed, tak bermaya contohnyaaaa. (-__-') tidakk tidakkkk. hihihi ;) jadiii aku perlukan sesuatu yang bolehhhh menyegarkan muka aku dan dalam masa yang sama, nak nampak bersewiii-sewii walaupun bukan anak dara dah ada aku kisah? :p muahaha. 



haa beberapa hari lepas aku ada try satu produk ni. Serum Mawar Anti Aging namanya yang mana sangatttt bagus bagi aku sebab dia buat kita rasa satu aura freshhhh gituu. :) senanggg je cara guna dia. dapat je produk terus letak dalam peti ais untuk kekalkan keseimbangan dan kesan terbaik. agak-agak nak guna, amek dan spray je pada muka kita bila-bila masa sesuka hati cuma untuk kesan paling bagus, spray sekali sebelum dan selepas korang bermakeup atauuuu sebelum tido. bagus serum niii. :) antara kebaikan Serum Mawar Anti Aging ni adalah mengecilkan liang-laing pori, menghilangkan mengantuk dan stress, menjadikan wajah kita lebih segar dan gebu, menaikkan seri wajah, bagus untuk terapi minda sebab bau bunga rose babeee. tenangggg je rasaaa. ;)) 


Serum Mawar Anti Aging ni adalah top seller produk untuk Syarikat Zeeta Magis Aura Mawar bagi tahun 2013 dan 2014. murahhhhhh jeeee percayalah aku cakap. hanya RM19.90 untuk kelihatan muda sebelum usia korang tak nak? ;)) aku nak weyyyy. (-__-') tak sanggupp aku nak dengar orang cakap ehh nadia nampak tua dari syafiq laaaa. amagadddd T___T boleh berdarah hidung aku sentappp kaw paham takk. :P hewhewhew. 

selain serum mawar ni, dorang ada lagi beberapa produk lain antaranyaaaa



Sabun Susu Mawar dan Magis Skrub Mawar. 



untuk sabun susu mawar yang bentuk seketul macam bunga mawar warna pink comel anyonyonyo ;), dia adalah untuk membersihkan kulit muka kita jauhhhh kedalam supaya menanggalkan segala kesan kotoran dan melembapkan kulit. nama lagi susu kan. :) dia sangattt membantu mengatasi kulit kusam warna tidak sekata. so far aku pakai bestt sangattt sebab dia buat kulit kita rasa lembuttttt dan segar. tak payah sental kuat-kuat dah. ;) dua ketul dengan berat 100gram hanyaaa RM39.90 sahaja. murah kannn? tahan lamaaa pulak tu. jimattt jimattt. hihihi ;)) 



manakala untuk Magis Skrub Mawar 2 dalam 1 ni, haaaaa yang ni paaling bagus sebab dia 2 in 1. nak guna untuk muka boleh, nak guna untuk badan pon boleh. dia membantu menanggalkan sel-sel kulit mati supaya kelihatan lebih cerah, gebu dan berseri. jadi tak sia-sia la kalau korang beli sebab semua tempat boleh sental. hihihi ;) 

tapiii kalau korang spesis tamak macam aku nak cantik punya pasal semua benda nak try :P, korang boleh amek set trial yang mana nama comel dia adalah Cutie Mawar Mini Pack ni. :)



jadi dalam satu masa, kita boleh try ketiga-tiga produk terbaik dari Zeeta Magis Aura Mawar ni iaitu Serum Mawar Anti Aging, Magis Skrub Mawar 2 dalam 1 dan seketul Sabun Susu Mawar 50g yang super best ni dengan harga hanyaaaaa RM39.90. haaa jimat kann? 

jadiii pada semuaaaa yang nak try, korang boleh contact Zeeta Magis Aura Mawar di Facebook ZT Zeeta  atau Fanpage Zetta Magis Aura Mawar 


https://www.facebook.com/zeaty.butik

Instagram ZTZetta atau korang boleh terus hubungi mereka di 019-6609069. :)) jemputttt mengorder semuaa dengan harapan marilah kita sama-sama kelihatan muda sebelum usia kihkihkih ;))


8 comments:

  1. follow blog cik anggur dan like facebook page cik anggur balik di http://inibelogcikanggur.blogspot.com terima kasih

    ReplyDelete
  2. patutlah muka berseri2 lepas beranak kalau tak dulu macam pocong je aku tengok eh??? gurauuuuuuuuuu hahaha...

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum yaya. ehhh makin berseri-seri muka mummy sekarang. ohh ini rahsianya ya? hehehe baikkk. mari cantik muda bersama ~~~

    ReplyDelete
  4. Asslmkm nadia.. Patutlah cantik selalu pas ada anak.. Rupanya ni rahsianya ya.. Mekasih share info ni..

    ReplyDelete
  5. Perempuan pantang thu produk2 kecantikan ni...tq sharing hehe

    ReplyDelete
  6. olololoooo.. packaging dye lawa kemahennn

    ReplyDelete
  7. packaging lawa kemahen.. ololololooo

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...