March 13, 2015

macam besttt je Ephyra Skin Bar niii :)

kalau korang adalah antara reader sejati blog aku, amboiiii sejati sahngattt :p kaw ingat kaw femes nadiaa nak ada reader sejati bagaiiii :p krikk krikk, krikk krikk kikiki :p okk berbalik kepada cerita kita. kalau korang dah lama baca kisah perjalanan hidup aku dari penulisan blog aku sini, korang mestiiiiiiiiii tahu aku antara berjuta pengguna tegar Ephyra bermula time awal-awal dorang dikomersialkan lagi. seingat aku firstttt time aku guna produk Ephyra adalah pada 29.7.2013. dan dekat bawah ni korang boleh baca pengalaman ikhlas aku sepanjang aku menggunakan Ephyra. :)

29.7.2013: Sana sini Kolagen EPHYRA :) 
27.8.2013: Ephyra sangattttt berkesan :) 
30.9.2013: EPHYRA sangatttttttt bestt! :) 
7.11.2013: Majlis Makan Malam EPHYRA bersama Memey Suhaiza & Norman Hakim :)
2.1.2014: mengandung sebab Ephyra? 
23.4.2014: EPHYRA terbukti berkesan :) 

jadi selepas beberapa tahun dalam pasaran, no wonder permintaan Ephyra tersangattt la tinggi sampaiii kehari ni sebab dorang punya produk percayalahhh cakap aku, Ephyra adalah antara produk terbaikkkk aku pernah guna. the besttt supplement evahhh. ;) tu nasib baik aku tak letak nama si bunga Nik Ephyra mihmihmih :p punyaaa la bertahun telan macam-macam nak anak punya pasal, atlast lepas guna Ephyra 3 bulan non stop terussssss lekat bunga. rezeki kan. :) Alhamdulillahhhhh. kuasa Allah semuaaa tapi atleast aku tauu. satu-satunya produk yang aku amek time tu adalah ephyra. so secara tak langsung dia sangatt membantu. 

gambar sebelum menggunakan Ephyra Skin bar. 
muka jam dua pagi belum tidur tanpa sebarang makeup kemainnn siap sempat belit-belit tudungg kikiki :p

ok sekarang aku ada satu cerita best nak share dengan korang yang mana aku sendiri tak sabarrrr nak guna. ;))

 
 



untuk pengetahuan korang, pihak Oceanlife Marketing telah mengeluarkan satu lagi produk baru iaitu Ephyra Skin Bar. hoiiii bestnyaa bestnyaaa ;))

Ephyra Skin Bar sesuai untuk semuaaa jenis kulit pada semua peringkat umur yang mempunyai masalah seperti kulit berjerawat, jeragat, blackhead dan semua jenis masalah muka dan menjadikan kulit kita lebih muda, cerah, lembut, berseri-seri dan menanggalkan semua kotaran, minyak dan sel kulit mati. 


dan the best part tentang Ephyra Skin Bar ni adalah dia jugak boleh digunakan keseluruhan badan. jadi korang boleh sental setiap celahan badan sekali menggunakan Ephyra ni okehhh, curlassss ;) 2 in 1 gituewww. dan hanyaaa 3 minit untuk mendapatkan kulit yang lebih cerah dan berseri. ;))


korang jangan risau, dari segi ingredients, Ephyra Skin Bar adalah 100% bahan semula jadi tanpa bahan kimia terlarang dan antara campuran yang terdapat di dalam Ephyra Skin Bar ini adalah Carrot Extract, Seaweed, Banana Enzyme, Glyserin, Kolagen, Glutathione, Bearberry Alpha Arbutin A Extract dan Rice Bran Oil. 

sebenarnya aku dah dapat Ephyra Skin Bar ni beberapa hari lepas tapi ya ampunnn, sayangnyaaa nak guna. ;) kotak dia ekslusive gile sampai rasa sayang nak bukak, boleh? kikiki. ;p okk okk janjii hari ni aku start guna. nanti aku tepek sini perubahan sebelum dan selepassss menggunakan Ephyra Skin Bar hokeyyy. jemputlah order beramai-ramai. :)) seketul Ephyra Skin Bar hanya berharga RM39. korang boleh dapatkan di: 

Instagram: @ephyraskin
019-3800779 / 03-41417889
 
selamat mencantikkan diri semuaaaa ;) 

11 comments:

  1. Assalamualaikum yaya, sheila pun guna. awesome gila. hehehhee memang muka nampak different la kalau tak guna sabun ephyra ni. hehehheee

    ReplyDelete
  2. menarik sabun ni.. nanti boleh la try..

    ReplyDelete
  3. dah banyak produk cuba...satupun tak berkesan...huhuhu..tp sabun ni mcm menari plak

    ReplyDelete
  4. nanti nak try jugak la.. byak testimoni kata bagus

    ReplyDelete
  5. tgh pakai gakkkkkkkkkkkkkkk!hehe

    ReplyDelete
  6. product ni bagus.. 1 week pakai so far xde pimples naik.. alhamdulillah.. seronok sgt!! tp sy kna pakai additional pelembab klu x rasa a bit kering..

    ReplyDelete
  7. Nanti nak try jugaklah Ephyra ni.. Macam best je nih.. ^^,
    RosmizaAli.Com™

    ReplyDelete
  8. Memang best la pakai sabun ephyra ni..wangi pulak tu..haritu cuba yang trial punya..

    ReplyDelete
  9. ramai gile promote ephyra
    mcm nk try.. ohoiii cpt la gajii..

    blogwalking invitation to blog zeera :
    http://belogzeera.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. yup, ephyra memang best! skin bari dia pun best sgt, rasa lembap je muka!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...