November 19, 2012

workshop wall makeover by na

puan na, founder wall makeover by na. 
 
kesian kan. ni hujung minggu lepas punya cerita. hari ni baru hegeh-hegeh nak update. kak naaaaa, sowiiiiiiii. gambar banyakkkkkkkk sangatttt. tak tau nak pilih mana satu. last-last, semua tak jadi. kehkehkeh. ;p minggu lepas wall makeover by na ada buat satu kelas workshop untuk ajar sape-sape yang berminat dengan wall painting yang macam dorang selalu buat tu. bila dia jemput aku untuk join sekali sebagai seorang blogger, aku sangattttttt berbesar hati sebab percayalah, ilmu ni kaw tak boleh beli mana-mana. kaw kena usaha sendiri. bila orang offer bagi ilmu dia, memang takkkk la aku akan tolak kannn. nak nak pulak benda yang berkaitan dengan deko-deko. aku minatt sangatttttttttt babe ;))

senaman gangnam style hewheww. ;))

workshop dorang start pukul 10 pagi sampai 4 petang. dorang bukan selalu buat workshop tau. kadang-kadang je sebab jadual dorang very the padatness. kaw ingat senang ke nak ajar orang. jadi, mereka-mereka yang sempat grab peluang yang dorang offer, bagi aku berbaloi abissss. kan? sebab, kaw just bayar RM299 untuk join kelas dorang. dorang akan ajar satu persatu dan siap bagi bawak balik tiga empat jenis stensil. 4 stensil tu kaw boleh dapat 4 jenis design berbeza. kalau kaw suruh dorang datang buat dekat rumah korang pon boleh xde masalahhh, harga dorang pon paling murah setakat aku survey. tapiii kalau kaw buat sendiri, laaaaaaaaaaaagiiiiii murah! kaw bayangkan kalau kaw upah dorang, buat 4 design dekat rumah korang. contohnya rumah kaw ada 3 bilik, kaw nak dia buat dekat 3 3 bilik. setiap bilik dia caj RM200. 3 bilik dah RM600. lepas tu lagi satu design kaw nak buat dekat ruang tamu. dorang caj RM200. total semua tidak ke RM800? kalau kaw buat sendiri, RM299 yang kaw bayar join kelas makeover dorang, kaw boleh buat sebuahhhhh rumah. kaw buat la setiap celah dinding mane kaw nak buat suka hati la. bilik air ke, dapur ke, dengan syiling-syiling sekali kaw nak buat kaw bantaiiii la. see, jimat kan? tapi kalau kaw spesis pemalas ya hampunnn macam aku T____T, kaw upah je doranggg buat. kaw terima siap. senanggg. kehkehkeh.

para peserta workshop wall makeover by na. tekun kan dorang? ;p aku paling tekun sekali. beria posing kalah orang lain. nampak sangatt aku tak berapa nak tekun. kuikuikui. 

ni encik reza. dia tengah siapkan tempat untuk para peserta tadi tunjuk bakat masing-masing. 


kaw belajar sesaje tak jadiiii. bila dah belajar, harussss la masing-masing tunjuk bakat terpendam kan. ;) walau kaw belajar tak sampai 1 hari suntuk pon, kaw dah boleh dapat hasil macam kaw dah expert habisss. tak percaya, kaw kena join next workshop dorang. 23 Januari 2013 kalau tak silap aku. better kaw follow terus perkembangan wall makeover by na ni dekat facebook page dorang. tak rugi langsung. mane tau kot2 kaw boleh dapat makeover rumah free. dorang ni spesis selalu bermurah hati. sokmooo buat teka-teki senangggg hamatttt lepas tu sape menang, dia makeover rumah korang free. tak susah kan? meh click facebook wall makeover by na dekat sini. 

sekian, pada semua para peserta workshop ni, agak-agak dah abis dinding rumah korang dah conteng, meh sambung conteng dinding dekat rumah aku pulekkkkk. tak cukup rumah aku, rumah sedara mara jiran tetangga pon boleh. kohkohkoh. (x____________X) 
 

16 comments:

  1. wah.. tak lama lagi nadia boleh la buat sdiri make over rumah...

    ReplyDelete
  2. Hai Dalink..:) tq ye nadia sudi singgah kat blog kak intan..wah dia...masuk wall make over lagi tuh..nanti leh ler deko2 umah akak pulak..hehhe..

    ReplyDelete
  3. ambooii..smgat ye kak nadia..hehe
    nnti bleh la makeover blik syu lak..

    ReplyDelete
  4. cube try buat luar rumah plak la!
    konfem lain dari yg lain kan?
    heheheh

    p/s:takde kot org kate kita buang tebiat? =p

    http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. kita suka sangat benda2 cenggini,
    nape laa jauh sgt. huhu.. wt kt KB meh :D

    # puas godek, tak reti nak baiki dah nape link
    komen hilang bwah tajuk tu :'(

    ReplyDelete
  6. wah... tp u mmg kreatif yaya.. if one day ade umah, kasi u la jd interior designer i... hahaa

    ReplyDelete
  7. Salam Nadia, amik kursus ek, nak wat wall make over ni, pasni ramai la org cari Nadia nak wat wall kan...kan...moga murah rezeki kamu dik...

    pst: mesti umah Nadia cantik....kan..kan..kan..

    ReplyDelete
  8. bestnye deko rumah...nk deko rumah jugakkkkkkkkk

    ReplyDelete
  9. hukhukhuk.. terbatuk-batuk plak.. :P

    lepas nie ada blogger pula yang bg free nak make over wall umah org.. kannn.. :P

    ReplyDelete
  10. wahhh..siap ade workshop haaaa...gud2..bgs utk org yg suke men-deco wall mcm nadia nie..;)

    ReplyDelete
  11. wah bestnye dpt blaja bnda baru....

    ReplyDelete
  12. sangat berminat untuk belajar buat :)

    ReplyDelete
  13. lepas ni harapnya makin murah la rezeki nad eh.. mana tau lepas ni makin pandai buat deco wall, makin ramai yg berminat nak tempah kan..

    ReplyDelete
  14. wah wah ..thank you so much to nadia ...too

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...