November 28, 2012

photoshoot geng-geng blogger


kaw tau kenapa aku tak update-update cerita photoshoot geng-geng blogger hari tu? mak sentappp uolss. takpe, sekarang aku update. 4 hari 4 malam belum tentu abis. entry ni mungkin maha panjang. aku pesan awal-awal, kalau kaw rasa berbulu aku tak bertanggungjawab. kehkehkeh. ;) 

kaw pernah tak terfikir macam aku fikir. walaupun kita tak cantik tapi kita ada keiinginan nak nampak cantik. walau tak cantik. kaw faham tak? kaw ingat senangggggg ke orang nak cakap kaw cantik kalau kaw dah sah-sah tak cantek. kennnnnn. ngehngehngeh. T__T seumurrrr hidup aku, aku memang tak biasa nak makeup beria bagai. paling-paling pon time kawen dulu. first time aku makeup time kawen dulu pon tetap ada orang kondem tak cantik. ok sentap. tapi dah hilang kesentapan tu. kuikukui. dan terbaru, aku post gambar kat atas ni dekat facebook tak sampai setengah jam, berderuuuu cakap muka aku pelik. ada yang siap cakap overshadow. hoh. amboiiii. aku tau la aku tak cantikkkk tapi gaya komen macam prooooo. kehkehkeh. boleh tak cer kaw bagi aku peluang nak rasa cantikkkk macam orang lain. T___T macam kaw keeee. kan? makeup wa orang sponser babe. cantik ke, hodoh ke, orang bagi free babe. cer bersyukur. as long as aku berpuas hati, aku senang bekerjasama dengan dia, aku tak berapa gemar kalau orang banyak bunyi.



berbalik kepada event blogger sabtu lepas, hohhhhhhh! meriahhhh sangatttt uolss. aku rasa jadual sebenar event tu dari 12 tengahari sampai 5 petang je tapiiiiiiiiiiii hukalohhhh. semua spesis lupa daratan. ;p termasuk aku. happening sangattt. sape kata kaw tak boleh jadi model? semua boleh babe. kalau kaw tak mampu nak jadi model sebenar, kaw buat-buat la jadi model pon dah cukup. kehkehkeh. macam kitorang. kuikuikui. berangan tu pentingggg. berangan jadi model melukut ditepi gantang pon bolehh. ngehngehngeh. 







aku dah lupa sape punya idea laaaa yang suruh aku duduk atas tangga ni. :) bila dah balik sampai rumah belek2 gambar, spoilll. ;p kenapa mesti duduk. kalau aku berdiri, mesti aku boleh sorok sikit kelebaran badan di belakang tangga tu. dasar plastik kenn. kehkehkeh. kaw tengok, segala gaya kuokkk lentang semua keluar. kahkahkah. banyakkkk lagi gambar banyakkkk. ada 600++. aku tak pasti tahun bila habis kalau nak cerita satu-satu. aku cerita yang penting-penting dah la. kang korang bosan semedang. :) meh aku kenalkan korang dengan mereka-mereka yang happening ni ye. ieza, nanie, nory, ieda, onie, mila, kak emi dan kak yus. sila klik setiap gambar untuk terus ke blog dorang. silaaa. :))




kesemuaaaa mereka telah dimakeup cantik-cantik oleh 3 orang makeup artist yang sangatttt profesional. santekkk sangatttt kan semua. mereka bertiga adalahhh

si lili yang comel sangattt macam kanak-kanak darjah 6 tengah tunggu bas baru lepas amek result upsr kannn. kihkihkih. korang berminat? boleh terus hubungi lili di 012-9113661. hasil makeup dia superb! dia memang betul-betul buat kerja.

ni kak siti bainun yang rockkkkkk wa cakap luu tapiiii aura magic touch dia hebakkkkkk. zass zasss siapppp. cantikkkk sangattt. ni no hp dia 013-377 0805. kalau kaw rasa nak makeup senior, ni memangggg senior.



ni mayanggggg. kaw tau, kalau adik laki aku tua dari si mayang ni, aku syak, ada aku paksa kawen dengan mayang. heyy cantikkk gile dia. aku konfius, dia makeup artist ke dia artis? bahahaa. cantik babeee. muka dia memang asli cantik. umur mudaaaaa lagii ni tapi bakatttt dia, perghhh. makeup orang macam main melukis di whiteboard je. no wonder la dia cite kecik-kecik dulu barang makeup mak dia selalu hilang dia amek. kuikuikui. eh, aku bukan nak promote mayang. aku nak promote hasil airtangan mayang. lupaaaa. ngehngeh. dia selalu makeup orang kawen. tererrrr babe wa cakap luu! kaw boleh contact mayang di 013-3991602.


next event dah dalam perancang. hebakkkk. :)) sakit pinggang berphotoshoot ni pon belum hilangggg siap ada next event. see. happening kan dorang? kehkehkeh. bagusnyaaa semangat setia kawan dorang semua ni kaw tau apa? lepas shoot sabtu lepas, hari isnin petang aku mesej ajak keluar makan sambut besday adik aku. semua onnnn. lepak sampai 12 tengahmalam babe. see. sporting dan senang gile. aku palingggg suka bekerjasama dengan orang yang senang bekerjasama. kalau kaw buat susah, aku lagiiii buat-buat susah. kalau kaw spesis berminat nak join kitorang tak kesah sebarang event sebab banyak sangattt idea event seterusnya, ngehngehngeh sila inform aku awal-awal. senang aku nak kontek korang terus nanti. sekian, yang baru nak tidur pukul 4.55 pagi. good night. :))








34 comments:

  1. bila agaknya saya dapat dipanggil jadi model ye??hahahha :P

    ReplyDelete
  2. muka yaya bila dah make up nampak matured ooo...if nak compare dari xmake up tapi bibir tu merah makngah kau seksi !!!! TQ lili sebab make up muka I, semalam 2 org cakap make up i cantik wooot..wooot...kembang tekak hahaha...

    ReplyDelete
  3. wah, cantiklah akak nie.. :P

    kau mesti tak bangun lagi kan.. :P

    ReplyDelete
  4. eh lupa.. nak gmbr kt pj tue.. :P konon nk update citer r.. hahaha..

    ReplyDelete
  5. Perhhh... Jeles gila tak dpt join! Next time buat lagi eh eh ehhhh... :)

    ReplyDelete
  6. kakakku dan semua memang sporting :D

    ReplyDelete
  7. wahhhh... sangat hapenning.
    3-4 hari ni, ptg2 masa suami akak amik akak kt opis mesti topik photoshoot ni kitorg borak. syokk giler dgn uols.

    ReplyDelete
  8. Korang-korang memang bertuah dapat ditatarias..santekkk bangat... ;)))

    ReplyDelete
  9. bestnye..tp ritu kite busy..busy..
    huhu..next next time kalau ade rezeki nak joing jugakkkkkkkkk..

    ReplyDelete
  10. Very nice photos! Sorry tak dpt join sebab ada hal yg tak dapat dielakkan.. If ada lagi, jangan lupa invite ya!=)

    ReplyDelete
  11. yang!!!..biau la org nak kate ape pun..jgn amek pusing okayh..janji kite sendri confident kite cantik..btw, akak suke tgk gambar atas tangga tuh..comellll..hhhaahaha..

    ReplyDelete
  12. Cantikkkkk...ala rugi tak join...sape yg ckp overshadow tu???ckp kt die at least aku ade laki...kau ade???? kalo die ade laki, ckp plak at least laki aki emsem...KAW ADE??? hehehe...sabo jela nadia...mlt org mmg mcm tu...yg penting sy cakap NADIA CANTIK!!!!!!!

    ReplyDelete
  13. semua cantik-cantik :)
    suka tengok kombinasi pakaian yang berwarna warni :) Happy gitu :)

    ReplyDelete
  14. bestnye nadia..syok je...lpas nih inform akak awl2 leh?leh akak book siap2 tarikh dlm diari...memg nk join sgt2....

    ReplyDelete
  15. bestnyer jadi kite smua kan...mekap di sponsor, baju di sponsor...hehehe...tak sabar utk next event...ssshhhhhhHHH...=)

    ReplyDelete
  16. eh apsal aku nampak semacam ni??? kenapa? kenapa??


    hahahha..jangan panic...

    NADIA mmg cantik ler~!!!
    sapa kata x cantikkkk?

    ReplyDelete
  17. woww..besnyeeeeee..letak la gmbr lg..

    ReplyDelete
  18. Semua perempuan cantik, cuma kecantikan tu terserlah kalau kita:
    1) pandai bergaya
    2) confident =)

    So, mari katakan KITA SEMUA CANTIK... hehehehe.. *perasan x hengat!! @__@

    ReplyDelete
  19. untung laa dapat photoshoot,kita nak pergi jauh..jeles i tau..awawawaaa~

    ReplyDelete
  20. Haip...sape ckp nadia x cantik neh??
    Dah makeup makin berseri lg ada...
    Wah..wah... :)

    ReplyDelete
  21. wah..wah...dah macam diva korang semua.bergaya sakan tu

    ReplyDelete
  22. Mak sentap kah?? Biasalah lah tu ya, mulut orang........ Next event pehlisss... =)

    ReplyDelete
  23. semua cantik2 , best lah ada kawan2 mcm ni ..

    ReplyDelete
  24. wah..bestnya dpt berphotoshoot.semua cantik2

    ReplyDelete
  25. ini event yang nadia ajak akak tu kan...tp akak ada wedding la...syian x pat join kan...

    ReplyDelete
  26. Bestnyer n nmpak happening je...syok2...

    ReplyDelete
  27. Nadia tak makeup lg cantik. Natural beauty gituu

    ReplyDelete
  28. Wah bestnya..dalam pict pun nampak happening, kalau kat luar mesti lg gempak kan..

    ReplyDelete
  29. hehe..ingt2 lupa..ye la lama xjmpa kan..hehe..best nk join..

    ReplyDelete
  30. wah meriahnyerrr....klo sy ade psti lg meriah..hehe

    ReplyDelete
  31. alaaa...jelesssss lapanbelaskali..kenapa akak GF takde pegang whitebrd tu..nak jgk..nk jgk..*ni kena photosht sekali lagi* motippp dengki...hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...