December 14, 2012

Tshirt Kami Blogger, RM20 sehelai, nak?

tak tau nak start macam mana tapi sungguhhh aku terharu, tak putus-putus aku terima email yang berminat nak join event anak yatim tu nanti. thank you sooo much korang. T___T ada lagi yang aku belum reply, nanti nadia reply eh. nak amek mood jap. hihiii :D 

ramaiiii yang tanya, kalau tak dapat join tapi still nak beli baju je boleh? bolehhhh tak de masalah. ada jugak yang tanya, saya nak join, suami saya pon nak join tapi suami saya pon nak jugak baju blogger tu. nak sedondon katanyaaa. boleh? :)) heyyy mesti la bolehhh. syafiq pon ada baju tu. nak sedondon katanya jugak. kehkehkeh. ;p tapi, akan ada sedikit perbezaan antara baju si isteri dan si suami. oleh disebabkan blogger nye adalah isteri je, suami nadia tak nak ada tulisan blogger bagai. tapi korang jangan risau, warna baju still sama, logo still sama, perkataan je berbeza. meh nadia tunjuk real baju. dua dua model di bawah adalah adik aku. nasibbbb baikkkk ada dorang. tak memasal aku paksa sebab aku pemaluuewww. konon. kuikuikui ;p dah ada adik cantik hensem segak bergaya, buat ape perammm, aku gunaaaa amek kesempatan. kehkehkeh. ok berbalik kepada baju,

pandangan hadapan 

ni baju untuk si isteri yang mana adalah seorang blogger walaupun hanya suam-suam kuku. (x____X) ada logo dan tulisan 'KAMI BLOGGER'.

ni baju untuk si suami yang mana sokongan kalian sangat dihargai oleh si isteri. hanya logo semata-mata. takde perkataan 'kami blogger' tadi. 

ni perbezaan bila mereka bersama-sama. 

nampak kan perbezaan dia?


tak kesah lelaki atau perempuan, dekat lengan ada tulisan nama masing-masing. macam ni.


 


dan untuk padangan belakang, pon berbeza. isteri ada tulis 'WE ARE BLOGGER'. macam ni,


suami takde. macam ni.

dan perbezaan bila mereka bersama-sama akan jadi macam ni.
 
nampak kan perbezaan dia?
 
jadi, kepada semuaaaa yang tanya dekat email nadia macam mana beza baju suami dan isteri, harap-harap gambar ni boleh membantu korang imagine. warna tetap sama, logo still sama, perkataan je berbeza. kalau korang nak dua dua sama pon takde masalah. ohh sebelum terlupa, untuk kanak-kanak pon ada kalau contohnya nak buat dekat anak-anak korang sekali. umur 5 tahun dan keatas. harga still sama.

dan berita baiknya adalah, korang nak join event ke, tak nak join event ke, kalau korang nak beli baju sesaje, Ya boleh. tempahan dibuka sepenuhnya sebab ramaiii sangattt yang tanya. jadi anda semua sangat dialu-alukan. sehelai RM20. nak? email nadia eh. jangan lupa bagitau nama apa nak letak dekat lengan and saiz ape sekali. kalau nak imagine saiz korang, nadia pakai M, syafiq pakai L. tak ketat. baju ni sangatttt terhad sebab niat asal kita bukan nak jual baju pon kannn. tapi bila dah ramaiii yang mintak, tak jadi masalah. :) email nadia eh. nadiafarahida@gmail.com. thank you koranggggg! 


 
 

30 comments:

  1. Harap harap saiz xxl ada.ada ke ye..huhuhu

    ReplyDelete
  2. yaya kau sogok apa ke budak dua tu sampai nak jadi model sambilan ni hehehe...

    ReplyDelete
  3. wahh menarik ..
    hurmmmmmmmmmmmmmm ;)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum nadia, bagusnya! sheila mmg dah buat entri khas cuma belum publish. nanti sheila link back ke blog nadia. hehehe smart lah baju ni :)

    ReplyDelete
  5. wahh cantik ni..warna biru lk tu..hehe

    ReplyDelete
  6. tak aciiii laaa tu logo blogspot... org pakai wordpress how?

    ReplyDelete
  7. nadia..kak elly dah email..baru perasan entry ni..nnt kak elly email semula pasal baju ye..tq..goodjob dik.. walaupun baru ni kenal awak..tp rasa mcm "bagus la" thanx ye jemput akak

    ReplyDelete
  8. Murninya hasrat nadia….moga berjaya..t shirt tu terbuka sampai bila? Walaupun kak intan x dapat join kak intan tetap support usaha nadia….i love nadia (tetiba ja)

    ReplyDelete
  9. ambik napas japp...ok baru sempat reply..ahkak nk joint if akak dah ada maid baru..hahahaha..company ahkak selalu buat event cam ni..
    http://use-goldfinger.blogspot.com/2012/04/pusat-jagaan-baitul-hidayah.html

    ReplyDelete
  10. nak nakkkk..nnti syu emel ye kak nadia..syu dok kat cheras..tp bln 2 tu dah nk final la plak..tp klau wat a week before exam, bleh je..tp klau mggu exam konfom x bleh..hehe

    ReplyDelete
  11. Nampak menarik..Tp baru ja order Tshirt GSF...boluiiii..

    ReplyDelete
  12. Follow you...
    Dah email psl t-shirt...
    Ada buat penghantaran kan?info dr blog senyumangadisgerimis.blogspot.com/2012/12/sumbangan-anda-amat-dihargai.html?m=1

    ReplyDelete
  13. beshnye.cam nak bli je..tp ngah pregnant skang. tp nak yg kosong takde tulis kami blogger sebab segan la.blog kte bese2 je.xpopular pon:P hehe

    ReplyDelete
  14. Ok nak, 1 saiz M (Pompuan) 1 lg XL (Lelaki) boleh? hehee

    ReplyDelete
  15. cantik baju.. bestnya.. kalau la dapat join juga

    ReplyDelete
  16. wahhh, akak suke la cara nad..akak sendri pun xpenah terpikir gini..thumbs up!!!

    ReplyDelete
  17. nadia akak nak beli..akak hantar email..then pasal sumbangan baju akak dah email jugak ;)

    ReplyDelete
  18. saya nak order baju nie,tapi address e-mail problem tak boleh send e-mail apa e-mail u sebenarnya....pls....

    ReplyDelete
  19. saya nak order tapi macam mana...?
    nak send e-mail kat u tak boleh ler...pls...

    ReplyDelete
  20. akak nak order size L untuk akak ...
    kat lengan tulis 'sukma'
    so macam mana nak bayar...?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...