December 22, 2012

jumlah kutipan seterusnyaaa

aku rasa, mungkin hari-hari aku kena update dekat sini jumlah kutipan setiap hari sebab senang nanti korang nak tau jugak, oooo dah banyak ni, ooo baruu sikit, ooo kena usaha lagi ni. oooo bagus ada peningkatan, ooo alaaa kenapa menurunn, kan? :) ok, hari ni hari ke empat. meh aku rekod dekat sini jumlah kutipan hari pertama, kedua dan ketiga. Alhamdulilah, terima kasih kawan-kawan semua. sokongan korang, aku sangatttt hargai. hanya Allah mampu balas semuanya. 

sumbangan 19.12.2012,

Jumlah kutipan, RM55.00


sumbangan 20.12.2012,


Jumlah kutipan: RM235.00


sumbangan 21.12.2012,


Jumlah kutipan 21.12.2012: RM504.00



1. Jumlah kutipan 19.12.2012: RM55.00
2. Jumlah kutipan 20.12.2012: RM235.00
3. Jumlah kutipan 21.12.2012: RM504.00
__________________________________
TOTAL: RM794.00


Alhamdulillah. tolong jangan berhenti bantu aku sama-sama cari duit sumbangan untuk anak-anak rumah amal kasih bestari ni ye. lagi banyak kita usaha, mintak-mintak lagii banyak sumbangan kita boleh dapat untuk sumbangkan pada mereka. ramaiiii yang sudi buatkan entry pasal ni dekat blog masing-masing. bertuahnyaaa aku, masih ramai insan berhati mulia macam korang.

kalau ada sape-sape nak sumbangkan barang-barang selain dari duit, macam pakaian, makanan, buku, korang tetap sangat-sangatt dialu-alukan. boleh hantar dekat aku terusss. aku boleh collect area kepong, gombak, jalan ipoh, jalan kuching. kawan-kawan aku yang lain ada jugak cover dekat area lain macam puchong, petaling jaya, puncak alam, shah alam, ada lagi dua tiga tempat aku dah lupa. kuikuikui. apa-apa korang email aku eh. walaupun aku spesis bertahunnn nak mereply email tapi aku tetappp akan reply. ;)) 

38 comments:

  1. ALHAMDULILLAH,MASIH ADA YANG MAMPU UNTUK MEMBANTU :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah.... masih ramai yg berhati mulia kn, :)

    ReplyDelete
  3. akak boleh bank-in ker duit tu pada akak??

    ReplyDelete
  4. hakak dah buat entry tu jgk..dah post kat FB somi..adik2..kakak2 semua..hahahaha...hakak suh dorang direct to Nadia jer..hakak tak sempat nk check2 email ni..harap event kita berjalan lancar..

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah.. bantuan semakin banyak...

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah keep up the good work!!

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah. moge maken bertambah :)

    ReplyDelete
  8. ni fanpage ena kak www.facebook.com/AinaaRoseberry

    ReplyDelete
  9. alamdulillah , owh tak dapat emailnyer ek.. nnt akak send lain ye..

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah, moga makin bertambah...



    dear, kalau sudi jom bantu MJ, http://normj1001.blogspot.com/2012/12/power-bank-untuk-dimenangi.html

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah. hope dapat kumpul lagi byk sumbangan

    ReplyDelete
  12. mana dak tecik ni ilang eh da lama x on9

    ReplyDelete
  13. i'm so impressed and i salute those people who willingly donates. Alhamdulillah, there're still people out there who have good intention in life. :)

    ReplyDelete
  14. makin bertambah, bagus la tu :)
    rezeki anak-2 yatim :)

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah...teruskan niat murni tu yek Nadia..

    ReplyDelete
  16. eh puncak alam ada ek boleh collect barang?
    ade gak brg2 baju Iman yg x muat da
    ermm.. tapi paling kecik budak situ brape tahun ek?

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah.... semoga makin ramai yg akan membantu

    ReplyDelete
  18. Indah duniamu nadia.
    Mari kita sama2 bantu mereka.

    ReplyDelete
  19. kita sama2 tolong yek...alhamdulillah dana dah makin bertambah...

    ReplyDelete
  20. kita sama2 tolong...alhamdulillah dana dah makin bertambah =)

    ReplyDelete
  21. alhamdulillah masih ada yang ingin menolong !

    ReplyDelete
  22. wah alhamdulillah, ada juga yang berhati mulia seperti dorang yang sudi menyumbanga :)

    ReplyDelete
  23. salam nak tanya kalau saya nak bagi baju boleh tak? do reply your comment in my blog ok. tq :)

    ReplyDelete
  24. Nadia dear jngn lupa cek emel...

    ReplyDelete
  25. Salam kenalan..hye saya lia,,saje Blogwalking..lia dah follow blog 1259..nanti follow blog lia lik yer time ksh..nice blog ^_^
    http://gulagulagetahwarnawarni.blogspot.com

    ReplyDelete
  26. alhamdulillah.. ramai yg menghulurkan bantuan

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum. syukur alhamdullilah. Ya Allah. dipermudahkan urusan ini :)

    ReplyDelete
  28. Nice blog :)
    salam kenal sobat :)
    bagi - bagi motivasi
    semoga bisa jadi semangat
    Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...