December 05, 2012

pemenangnya adalahhhhh...

heyyy aku pulak rasa nak terkencing nak terberak ni ape kessss. T___T macam aku pernah bagitau sebelum ni, aku akan pilih 11 orang pemenang dan pemenang-pemenang tersebut akan dibahagiakan kepada 3 kategori. 

11 orang yang aku pilih ni adalah 11 entry terbaikkkkkk yang aku baca. nampak kesungguhan, kemahuan dan kejatuhcintaran terhadap deko-deko rumah ni. kira kita sehati sejiwa gituueewww. tapi, terkangkang wa babe kalau wa nak bagi semua 11 orang hadiah utama dia kannn. jadi, wa dah bahagi kepada 3 kategori. 


Grand prize:  FREE makeover oleh wall makeover by na. bestnyaaa! :))

5 orang untuk hadiah stensil yang mana nanti korang boleh buat sendiri dekat rumah masing-masing sebanyak mana dinding korang nak buat, lantakkkk. ;p 

5 orang lagi untuk hadiah yang aku akan beli sendiri tapi barang tu berkaitan dengan perhiasan rumah jugak don't worry.  


Jadi moh la kita announcekan pemenangnyaaaa! (-___-)

5 orang cerita terbaik yang akan memenangi perhiasan rumah adalahhh, :)
2. bella
3. syana


5 orang cerita terbaik yang akan memenangi stesil polkadot adalahhhh, 


dan pemenang utama yang rumah dia bakal dimakeover oleh wall makeover by na adalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :)))

Ibu Emir! yeayyyyy! :D

aku pilih dia bukan sebab boleh makan free nanti tauu kaw jangan macam-macam aku pok karangg. kehkehkeh. tapii, entry dia terbaikk antara yang terbaik. entry korang semua pon terbaikkk jugak tapi di hati aku, dia antara yang terperlu. tahniahhhh ibu emir! :))


kepada semua pemenang-pemenang, tolong email nadia di nadiafarahida@gmail.com ye. nak hadiah takkkkkkkkkkkkkkk? ;)) cepat email sekarang. wiiiiiiiiiiiii~ (x________X) kepada yang tak berjaya, korang jangan frustt and sentap dengan aii pehlisss T__T. nanti ai buat contest simple-simple lagi okeh. :)) alhamdulillah, selesai. 
 


25 comments:

  1. TAHNIAH UNTUK SEMUA PEMENANG :)
    Alhamdulillah menang juga :)
    Thanks Nadia dan semua yang terlibat sudi pilih Miza sebagai salah seorang pemenang :)

    ReplyDelete
  2. TAHNIAAHHHH PADA PEMENANG2...

    MMG LAYAK DIGELAR PEMENANG...TERBAEEKKKK!!!!

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah....thanks nadia!! Sukanya!
    Kena blaja lukis2 pasni =)

    Tahniah jugak pd sume pemenang =)

    ReplyDelete
  4. sentap i tau.sob..sob..
    kalau ade contest lg jangan lupa invite i tau..
    *wink*

    ReplyDelete
  5. wahhh..dh ade pemenang..congrats..;)

    ReplyDelete
  6. Untunglah Ibu Emir dapat make over bilik free... hehe

    ReplyDelete
  7. Terima kasih diucapkan kerana memilih saya salah seorang pemenang. Done email u address :)

    http://belladsecret.blogspot.com/2012/12/dapat-hadiah.html

    ReplyDelete
  8. wah. bestnya. hehe. tahniah buat yang menang.

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah...thanks nadia! Happy sgt!! Semoga terus sukses...aamiin...:-)

    ReplyDelete
  10. Oops tak menang. huhu. Tahniah wat sume..:)

    ReplyDelete
  11. nadia..geram tau tengok kartun yang nak wat announce tu..kiut kiut gitew..hahaha

    ReplyDelete
  12. ya Allah alhamdulillah, kak mira tau dari kawan kak mira ,, baru on internet ni sebab satu hari pergi training.. kawan kak mira bagi tau, first word.... i scream,, real scream .. dalam kete dengan husband kak mira.. bising dia, terkejut sebab kak mira menjerit hehe.. thanks thanks thanks

    ReplyDelete
  13. yeayyyyyyyyyyyyyy
    akak menang !
    lompat bintang kejap ekkee

    fuh2 x sangka .. duk bayangkan nie macam mana nie .. aduhhh ;)

    ReplyDelete
  14. wah bstnyer hadiahnyer...tahniah kepada semua pemeng..

    ReplyDelete
  15. tahniah buat mrk ;-)

    nadia..sy kawen xde la muda sgt..umur 21thn msa kawen..n dpt ank 23thn.. sbb sy sakit ..ekceli xleh mgandung..tp tuhan bg keajaiban buat sy..alhamdulillah 2-2 berjaya diselamatkan... ada gak penghibur H.A.T.I

    ReplyDelete
  16. ni tak aci ni..kenapa saya tak menang??? hahahahaha :P

    tahniah kepada para pemenang..hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum nasib baik sheila tak sempat joined. kalau tak. hehehehhehe
      taniah semua ya!

      Delete
  17. eh eh... menang ek.. bestnya.. terima kasih banyak2.. kerana terpilih... baru kuar ward ni.. terus dapat berita gembira.. syok tak terkira... ok.. nak email skrg ye... :)

    ReplyDelete
  18. Tahniah pada semua yg bertuah ni..

    ReplyDelete
  19. tahniah pd blogger yg berjaya ---- tumpang sekaki boleh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...