December 11, 2012

layak ke blog aku masuk TV?

nasibbbbb baikkkk aku check email malam ni, tu pon dah terlewat reply. T__T nasibbb baikkkk aku tak terus delete semua message dekat spam. sebab biasanya majoriti mesej yang masuk dekat spam ni merapu merapan je semua. kadang-kadang malas nak amek port ponn. nasibb baikkkkkk aku tergerak hati nak belek satu-satu kalau takkkk, pat hari pat malam tido meratapi. kuikuikui. mau tak meratapi, kaw ingat senangggg orang nak offer masuk TV? heyylahaiii, memang takkkkk la aku nak tolak kan. fuhhh, nasib baikkk. hihihi. ;D 


walaupun hanya 30 saat, walaupun hanya 1 minit, momantaiiii. tu pon dah bersyukur habisss. rezeki jangan tolak, kan? sorryyyyy, iollss memang selalu macam ni. keterujaan tu perlu dalam kehidupan walaupun bukan muka iolls yang masuk tibi pun. kuikuikui. aku segala mak nenek nak teruja. dapat tido terlebih teruja, dapat duit teruja, masuk tibi apetah lagi. kehkehkeh. heyyy tolonggg la jangan menyampah. tolongggg. T___T aku sebenarnya buat-buat rilekss je ni padahallll. nak terkencing nak terberak, semua ada. kaw macam tak biasa, aku memang spesis macam ni laa. masuk paper tengok muka sendiri pon gigil-gigil. seram sejuk cukup pakej. aku tak tau time nak beranak esok-esok macam mana. tapi aku syak laki aku yang pitam dulu. mak aku apetah lagi. ngehngehngeh. ;)) 

preview blog ni nanti untuk segmen ni, 


biasa kak zam punya cerita ni setiap sabtu, pukul 11 pagi dekat TV1. korang pernah tengok tak? heyy tengokkk laaa. menarik sangat. majoriti cerita lebih kepada para wanita gituuuewww. dah nama pon apa kata wanita kann. kak zam pon selalu jugak update blog. dalam banyak-banyak story kak zam, aku paling suka entry ini.  sebab? sebab kaw boleh belajar mendalami mood ituuewww. no wonder laki aku suka warna tuttttt. kbai. bhahaha. 

ohhh lupa, korang jangan lupa tengok sabtu ni nanti tau pehliss. Sabtu, 15.12.2012, pukul 11 tengahari, TV1. ceahhhh beriaaa aku ingatkan korang. sekali jam jam tu aku sedap mentidooo. menangiss berdarah aku nanti. T__T kalau korang sempat snap sekeping dua untuk aku pon jadi. nanti bagi aku tau. boleh buat kenang kenangan. maklum la wa jakun babe. tak pernah masuk tibi. kesiannn kan. (x_____X) 
 

39 comments:

  1. Wah..bertuahnyq nadia..mesti nanti Alan bertambah follower ya.. tahniah..

    ReplyDelete
  2. wah yaya rezeki makin mencurah-curah alhamdulillah kawan. i glad to hear that weeee~~

    ReplyDelete
  3. Tahniah! =)
    Tp kalu terlepas,ada ulangan ahad mggu dpn nye =)

    ReplyDelete
  4. tahniah...sikit lagi jd artis lak..hehehe

    ReplyDelete
  5. perhhhh.... masuk tibi seyhhhh... nak menyelit sikit boleh tak??? plishhhhh... boleh laaa..... :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah...ok per..satu penghormatan dah tu....

    ReplyDelete
  7. wahhhhh,, tahniah nadia!!
    kagum kagum :D

    ReplyDelete
  8. Salam nadia pehlissss..:P sebnarnya kak intan dah tergelak kaw kaw baca ayat sengal nadia kat entry ni..memang kelako  cemana leh masuk tv tu eh? Nadia p ente frame tang mana? Hbatnya …tahniah..kembang idung akak sat

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum. sabtu ke Nadia? ok sheila buat reminder yeay! nak tengok blog Nadia masuk rtm. hehehehehe :) taniah nadia!

    ReplyDelete
  10. wah.. untung la... dapat masuk tibi... hehehe... semoga terus success nadia =)

    ReplyDelete
  11. wah untung dapat masuk TV.. tahniah.. akak tak pasti dapat tgk ke tak sebabnya time tu kompom dok bergusti dgn si kembar tu :)

    *** kulit sensitif kadang2 ada effect naik jerawat dulu... tp selalunye lps seminggu jd normal blk... ini yg akak dapat feedback dari mereka yg pernah try bedak arab tu

    ReplyDelete
  12. tahniah nad....blog akak dh masuk pun rancang apa kata wanita....dh lupe la bulan brape???

    ReplyDelete
  13. hehehehe..kaler pastel pe tuh Nadia? akak nih buta + rabun bab bab warna nih..tak tahu pun kaler tuh kategori apa...yg akak tau akak suke pink,purple,......hehehe

    ReplyDelete
  14. wahhh...makin glamour nadia semenjak dua menjak ni..tahniah..:)

    pst:tak sabar tunggu hr rabu sebab...aisshh..malu lak nk gitau...simple je reason dia...malu la..*blush

    ReplyDelete
  15. Ida terus kunci jam nie !!!! HAHAHAHA

    ReplyDelete
  16. Tahniah dear...
    Wahhh makin glemer la lepas ni :)

    MJ selalu email SPAM delete je... huhuu

    ReplyDelete
  17. nak tengok...nk tengok...tak sabar dh nie..hehe

    ReplyDelete
  18. ooo...program ni...untonglah yaya...tapi nory tak dpt tgk sabtu ni balik kg...nnt yaya rekod kan taw...nak tgk gak....

    ReplyDelete
  19. Nadiaaa, tahniah :)
    Murah rezeki. Nanti Miza tengok :)

    ReplyDelete
  20. tahniah nadia..marbelousla..mula2 surtkhabr pstu tv plak..rezki tu..mmg jgn ditolakk..hehee..msti kne tgk ni..ingtkn sellu ye..ehhee

    ReplyDelete
  21. wah wah..makin glamss nampak??
    tahniah nadia~!!!

    ReplyDelete
  22. amboii...si gojes ni nak masuk tibi..nanti dapat duit royalty pergi beijing yer...hahahaha..eh..Sydney pun boleh jgk..janji obersi..

    ReplyDelete
  23. tahniahhhhhh akak,blog akak banyak input,lelagi pasal rumah....

    ReplyDelete
  24. Bertuahnya blog ni..Tahniah Nadia..

    ReplyDelete
  25. ya,mader sangat jeles hokeyyyyy!

    ReplyDelete
  26. waaa.beshnye dpt msk tv:))) layak hape blog nadia masuk tV:)

    ReplyDelete
  27. Tahniah Nadia..

    Baru je tadi tengok tv.. lepas tgk tv terus bukak blog ni.. dah kebetulan depan pc..

    Saya dah review blog nadia.. agak menarik.. tahniah ya..

    ReplyDelete
  28. Nadiaaaa, Miza dah tengok tadi rancangan apa kata wanita. Dan secara kebetulannya hadiah contest dah sampai. Wehuuu. Mak Miza dok bebel ingat Miza beli frame tu. HAHA

    Sekali Miza bagitau kejap lagi mak tengok AKW ruangan blog pilihan adalah tuan empunya yang bagi hadiah frame ni. Mak Miza pulak yang teruja. HAHA

    ReplyDelete
  29. Ops, lupa pulak. Terima kasih Nadiaaaa :)


    http://mizayusof.blogspot.com/2012/12/photo-frame-thank-you-nadia-farahida.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...