December 18, 2012

makeover rumah pemenang utama :)

serius aku suka bila tengok rumah orang cantik-cantik tersergam indah. rasa macam wahhhhh bestnyaaaaaa. korang ingat lagi tak bulan lepas aku ada buat satu pertandingan siapa nak makeover rumah secara percuma? yang mana hadiah utama adalah aku sponser sepenuhnya satu dinding di rumah korang untuk di makeover oleh wall makeover by na bernilai RM299. :) nak tengok? meh aku tunjuk. hihi. ni gambar sebelum. kak mira, sowwyyyy. nadia try call kak mira nak tanya boleh tak nak publish gambar sebelum tapi no answer. nadia dengan memandaiinyaaa letak sini tanpa kebenaran. harap-harap kak mira tak sentap lemah jantung. hewhew ;)) sorry kak mira! 

sebelum


dan ni gambar selepas. 


tingggg! supriseeee! santekkkk kannn. ;)) dah nama pon bilik anak bujang umur 6 tahun, mesti la nampak aura kebudak lelakianya kannnn. tak kan nak polka dot pink, pengsan mak dia. hewhewhew. 

ni bilik emir, anak kak mira. dalam banyak-banyak benda, aku palingggg risau emir tak suka. sebab kadang-kadang kanak-kanak ni unpredictable kan. di mata kita dah cantik, sekali kang dia mengamuk taknak macam tu. mantikkk aunty nadia emir! ;p tapi Alhamdulillah, emir sukaa. heyy dia gembira, wa yang teruja lebih babe. kuikuikui. rasa macam satu kepuasan walaupun bukan buat dekat rumah aku sendiri. 


kenalkan, ni la kak mira. ibu kepada little emir yang muka veryyy the mat saleh. muka mixxx sangatttt ok. dah la hensem, speaking, nasib baik aku belum ada anak perempuan. kalau tak aku dah chop siap-siap. kehkehkeh. :D 
kak mira, thank you sooo much untuk makan-makan. nadia bukan chef ;p, kak mira jangan risau. tapi kalau nadia chef sekalipun, kak mira memanggg masak sedappp. jangan risau. :) hihi. dan thank you sooo much for the gift. unexpected. nadia kasi akak, akak balas balik. macam buruk siku pulak rasa. hikhik. 


little emir yang susah boleh tahan kalau nak amek gambar dia. mentang-mentang hensem. jual mahal eh. (x__X) paling kelakar, kalau suruh dia senyum sebab nak amek gambar, sah sah dia takkan senyum. takkan. tapiii, cer kaw sebut, 'emir, don't smileeee.' dan dan tu dia senyum. aku tak pahammmmm simpulan bahasa apakah ini. HAHAHAHA. kak mira pon baruuuu je siap buat entry pasal ni dekat blog dia. meh baca sini. 

dari kesemua 11 pemenang pertandingan hari tu, hadiah utama dah settle. Alhamdulillah. 5 orang yang menang perhiasan rumah pon dah settle. semua nadia dah pos minggu lepas. suppost semua dah dapat rasanya sebab guna pos laju. :) lagi 5 yang menang stensil, sorryyyyy T__T kak na belum kasi nadia lagi. dia cakap takde stok. nanti dia buatkan. tunggu stok sampai. serius tak tenang jiwa raga aku selagi tak selesai lagi lima ni. korang sabar ye. maaf sangat-sangat. dapat je nanti nadia pos laju-laju. T____T



37 comments:

  1. memang cantiklah makeover kak na..untung pemenang ni...

    ReplyDelete
  2. wow bestnye nadia, cantik je wallpaper tu..:) tunggu ade rumah sendiri la baru leh decorate cantik2

    ReplyDelete
  3. kak mira baru tengok phone :p seperti biasa memang kak mira spesies silent phone, karang karang baru sibuk nak tengok hehehe..

    thanks nadia.. tak kisah pun sila lah.. tapi should highlight tu, baju atas tu bukan hasil keje kak mira hahaha ;p

    anyway, terima kasih sangat-sangat tau.. memang suke.. Emir memang dari hari tu sampai sekarang memang tido dalam bilik dia.. he is soo happy..

    mak dia lagi happy..

    terima kasih terima kasih terima kasih

    ReplyDelete
  4. busy tahap terbalik dunia ...sowy ye nadia

    ReplyDelete
  5. omeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinyaaaaaaaaaaaaaa :D

    ReplyDelete
  6. canteknya.... sweet jer utk anak lelaki... make me idea ni... bley la nak make over bilik anak laki camni gak nanti.. biar pokodot belaka.. hehehe..

    tunggu stensil ada stok yer... ok ok... rojerrr.. berita terima...

    ReplyDelete
  7. Takpe...kak nad setia sabar menanti, hehehe... =)

    ReplyDelete
  8. Cantik! Polkadot harus comel...hehe...xpe nadia...take your time...:-)

    ReplyDelete
  9. cntiknye..emir tu comel la..muka mcm anak mat saleh..hehe

    ReplyDelete
  10. sangat sangat comel!!!! hiaskan bilik ena boleh tak cenggini?? tapi nak warna pink.. hahahaha.. gurau je

    ReplyDelete
  11. wah cntiknyer..boru plk tu..weee..pndai nadia decorate

    ReplyDelete
  12. seyess cantik
    akk x tahulah bila stensil tuu sampai nanti
    entah boleh buat atautidak huhuh

    ReplyDelete
  13. amboehhhh lawanya bilik dia...dah transform jadi lawa giler..pandainyer nadiaaaaa

    ReplyDelete
  14. lepas ni kalau saya nak make over rumah saya, saya boleh panggil awak je la.hehehe

    ReplyDelete
  15. cantiknya...untung la yang menang...

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum, cantiknya! nanti dah ada baby nak minta nadia buatkan makeover bilik. hihiihihii. berbakat :)

    ReplyDelete
  17. santekkkkk sgt....hehe... nt ada rumah sendiri bole mintak idea nadia, hik3..

    ReplyDelete
  18. Jangan lupa follow i k

    http://yusrasuperstar.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. wahhhh, bestnyeee yang...pandai nad wat makeover2 nie..sgt2 kreatif...;)

    ReplyDelete
  20. cantik ok. kan best kalau bilik kat umah nik pun blh buat mcm ni..hehe

    ReplyDelete
  21. bila nak buat makeover di bilik mak dara pulak? nakkkkkkk nakkk nakkkk hehehe

    ReplyDelete
  22. bestnya..boleh order ke wallpaper tu?

    ReplyDelete
  23. Bestnyer dapat peluang macam ni....

    Pandai Nadia makeover ye.. memang cantek :D

    ReplyDelete
  24. Cantik bilik anak bujang ni. HIHI. Lepas ni mesti dia tak nak kuar dari bilik tu.

    ehem ehem. tak sabar nak tunggu hadiah kiteeee... ^^

    ReplyDelete
  25. bestnye pemenang ni..umah nadia pon santeeeekkk sangat la..bile lah sye nk ade umah sendiri jugak..hmmm

    ReplyDelete
  26. Cantik wallpaper tu...tahniah kak mira!

    ReplyDelete
  27. nice ^^ mesti Emir suka gila en :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...