November 09, 2010

gapo? tubik? =)


korang pernah jumpa or tertengok signboard mcm ni? =)
seriously limited edition punya. dan sah2 kat area kelate. heee~ 
cer cuba letak sign board mcm ni kat bandar kl or mane2 lagi bandar selain kelatan and terengganu, msti masing2 macam, errr.. apa ni? =)

tubik is keluar

contoh ayat: korang nak tubik gi mano? =) 
selamat belajar bahasa kelantan kawan2. xpe kan skali skala? 

9 comments:

  1. hahahhaha.....mu nk g derak mano, kawe nk ikut getek....kito tubik naik basikal la deh....hahahhaha (btol ke ayat aku)

    ReplyDelete
  2. haha..kelakar la..
    agknye kt kelantan je ade sign ni kot..huhu

    ReplyDelete
  3. hehehe.xpe2...kawe nok kelik kelate..bulih dop? kekekek.

    ReplyDelete
  4. 1st time dengar perkataan tubik masa belajar kat tganu dulu :-)

    ReplyDelete
  5. bleh jadi kamus kelantan belog nadia ni :)

    ReplyDelete
  6. ngaaaaaaaaahaha...
    nok sedak agi tuleh je tubik kuk nih :D

    ReplyDelete
  7. jolo ko sign ni? ko ado oghe edit? -sy pure kelantanese

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...