November 05, 2010

Review cerita 'UNSTOPPABLE'..



Unstoppable.
korang! da tgk blom cerita ni? aku xnak cakap bnyk. cerita ni, aku kasik terus 5 bintang! serious best gile!!! oh tidak!! nak tgk lagi! lagi! dan lagi! serius xrugi korang g tgk. panggung kan sejuk. tgk cerita ni, siap berpeluh2 lagi ktorg. xpernah kot aku ckp mane2 cerita adalah 5 star. cerita ni, terus xnak ckp bnyk. 

utk cerita2 terbaru di panggung, aku da tgk cuti2 cinta, red, rise of mummy, dan upstoppable ni yg ktorg baru tgk smlm. antara ke empat2 cerita ni, semua xleh lawan cerita ni. korang, tgk la! tgk la! =) dan yg paling penting korang kena tau adalah, 
cerita unstoppable ni adalah berdasarkan cerita benar!

7 comments:

  1. Lame gila tak tgk wayang sejak semua kawan smbg degree. Hais.

    ReplyDelete
  2. wah...ni yang buat nak g tgk wayang ni..hehehe.

    ReplyDelete
  3. semakin bekobar ni. aduh
    buat movie marathon blh x?? huhu

    ReplyDelete
  4. kena tengok la kalau macam ni...

    ReplyDelete
  5. tak ajak dni tengok pon.. majuk :p

    ReplyDelete
  6. jeles u diterjah abg ben la.. Auwww...suker2


    www.benashaari.com/2010/11/unstoppable-blogger-pilihan-malam-ini.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...