November 09, 2010

semoga rezeki semakin murah, amin.

selepas 4 bulan berbelog dan 4 bulan jgk bercinta dgn encik nuffnang, akhirnya aku da decide nk cash out kan first earning aku. mula2 mmg aku plan nk kumpul bnyk2 dulu tp lepas dinasihatkan oleh beberapa orang otai blogger, better xyh peram lame2. makin lama korang peram dlm account nuffnang, makin slow la nak dapat earning buffered earning seterusnya. jadi, harus cash out dgn segera.... =) tp xde la bnyk mane. biasa2 je.

alhamdulillah.. semoga bertambah murah rezeki. dan aku doakan utk korang sekali.=) 
lepas tiga BE mnjadi ME, maka aku dapat la RM66.78 ni. dan alhamdulillah lagi skali, ada lagi beberapa BE yang tgh running. encik BE, running la lame2 lagi ye. semoga kasih sayang kt semakin utuh dan teguh. boleh? =)
 
 
siapa cakap dgn blog xboleh bt duit? boleh... aku ni baru pes time. blogger lain da berderet2 dah dpt. siap ada yg boleh cecah RM8000 sebulan hanya dgn blog, percaya? percayalah! 
 
terima kasih kawan2 yg baik hati! =)

12 comments:

  1. wahhhhh....bestnye dia...jeles sungguh diriku ini...hehe

    ReplyDelete
  2. tahniah sis. dh cashout. miza tk cashout lagi. hee

    ReplyDelete
  3. akan setia menunggu bila time tu akan muncul...
    ceeewah...
    =)

    ReplyDelete
  4. jelesss...nih...nk jugakkkk....tggu yg ku punya pulakk.....chaiyOokk

    ReplyDelete
  5. wah tahniah!! ada gak income kan...tak pun mai uols join lucky draw akak ...meh ler haha

    ReplyDelete
  6. yeayy nadi leh blanje pizza dah ke weeda..neh neh..

    ReplyDelete
  7. bestnya..

    saya gak belum dapat byk mcm tu :D

    ReplyDelete
  8. hehehe.tahniah.camne kite nak dpat duit nii..huhu.

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah..rezeki Nadia, moga makin melimpah ruah....

    ReplyDelete
  10. syukur...moga murah rezeki. keep it up

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...