November 21, 2010

jumlah peserta giveaway eiffel tower?

lepas aku listkan balik kesemua nama2 peserta yg join ga ni dari awal sampai akhir, berdasarkan link2 yg ditinggalkan di entry Giveaway Eiffel Tower tu, ikut susunan 
first come first serve, korang tau berapa orang yg join?


oh mak aii... 4 jam saya amek masa utk list kan kesemua name supaya xde n xnak name sape2 tercicir dah. start dari pkol 2, siap pkol 6 ptg. huhuhu... 
xpe2. janji korang berpuas hati n xde da yg komplen2 bagai. nnti saya upkan semua name2 tu ye. terima kasih kawan2 kerana sudi mengjoinkan diri... =)


**ada yg tinggalkan link kat entry lain. jgn marahkan saya klu name korang xde kat list peserta ni nanti ye. mmg syarat penyertaan harus tinggalkan komen di entry giveaway. harap maklong. tq =)

10 comments:

  1. whoa. ramainya :)
    sis tau akan yang link GA miza dah bertukar ke sini

    http://haycontest.blogspot.com/2010/11/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  2. W0w!!! tahniah ramai yang sertai.. :)

    ReplyDelete
  3. pergh!gle gempak!tahniah sis!

    psst..pasti tinggi gle trafik kan!hihi

    ReplyDelete
  4. mak aihh. ramainye..
    sape lah yang bertuah tu ea..
    cam tak berpeluang je....ngeee~

    pape pon congratez lah k.nadia..dpt sambutan hangat gilerrrr...

    n gudluck 4 all yg joined..

    ReplyDelete
  5. miza, yup.tau2. da tukar kan da. jgn risau ye.... =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...