November 21, 2010

cepat kawan2!

kawan2, cepat! tgk bulan sekarang. cantek gilosss... bulan mlm ni adalah sngt bulat membulat. dan cahaya dier adalah sngt terang. serius.. cer korang g tgk skrg, bulan yg kt tgk same je. xde yg bile tgk dr kl nampak bulat mmbulat. bile tgk dr kedah bulan bentuk mmbujur, klu tgk dari kelantan, bulan tu meleper. tidak2. bulan yg kt tgk same saje. =)



oh! tibe2 teringat time bercinta dgn afiq kecik2 dlu. ayat jiwang dier mcm ni tau kawan2. 
time tu dier baru tingkatan 2, saya plak baru darjah 5. dpt ayat ni terus tdo senyum sorang2.

" awak, kat mane pon kt berada, kt tetap tgk bulan yg sama." 
ceh! geli! =) heeee~ korang geli? xpe.xpe. bukan selalu kan... hehehe.


10 comments:

  1. betul tu kak..malam nie bulan sangat CANTIK. besar bulat dan terang..

    ReplyDelete
  2. Geli aku geli...hahahahaha....lalink cpt join ga i,u kn pengaruh kuat....heee

    ReplyDelete
  3. jgn tgk bulan lame2...
    nti jdi serigala jadian...
    hehe...

    ReplyDelete
  4. awat kat skudai takde bulan pun... nadia curi eh buh kat blog ni?? tadi ade je....

    ReplyDelete
  5. salam...

    best ayat tu....teringat jantung bulan saya...:))

    ReplyDelete
  6. wahh,, boleh trnsform jd serigala x berapa nk jadian nih..:)

    ReplyDelete
  7. betui betui betuiiii! (ada cam upin & ipin tak??) hehe

    mmg tui bulan sungguh terang dan cantekkk sekali... sebenarnya dari lepas senja tadi dah nampak ...tak sangka bila malam lagi cun..

    teringat lagu P.RAmlee bagai bulan di pagar bintang eceh...

    :-)

    ReplyDelete
  8. datang tgk bulan kat sini je laaaa...
    x prasan td.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...