November 08, 2010

korang nak contact lens free?

td aku terperasan kat blog aku ada iklan nuff yang ni.
ACUVUE.


aku ni, bile nampak je perkataan FREE, konpem laju je. nak bt mcm mane. adat manusia la katakan.. =) lagipon mmg aku guna brand acuvue ni. dah alang2 dorang nak kasik pree, isi ajo la form tu.. bkn ssh pong. =)

oh! korang nk jugak eh? boleh2. sama ada korang klik kat iklan nuffnang yg live kat blog aku tu =) atau korang boleh klik sini. nnti akan kluar picture2 mcm ni.


nnti korang klik je la kat click here tu k. bile da tkn nnti, dier akan kluar mcm ni plak.

korang isi la ic number korang tu dan tekan next utk soklan2 seterusnya. senang kn? =)
lagipon bnde pree.. dah, moh la kt sesame pkai contact lens ni ye.

4 comments:

  1. ahaa, miza dah isi siang tadi.
    pantang nampak benda free mesti nak rembat kan. HAHA

    ReplyDelete
  2. tak dpt erk... hurm, cube nadia send email ke tok..

    taq_6889@yahoo.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...