November 25, 2010

blogger2 bertuah itu adalah......

akhirnya, dah tiba masa utk saya umumkan siapa kah blogger2 bertuah itu ye. =) music pleaseeee.. 
berdasarkan list penuh name2 peserta, dari kesemua 328 blogger, saya hanya mampu utk memilih 11 orang sahaja utk mnjadi blogger bertuah itu sbb hnya ada 11 nombor sahaja yg btol2 bt saya jth cinta. =)

mereka2 yg bertuah itu adalah di nombor......































http://akiratoriza.blogspot.com




done! =) dan perhatian kepada kesemua 11 orang blogger bertuah ni, email kan details name, alamat, hp num, surat cinta dan sbgainya ke email nadiafarahida@gmail.com sblom pkol 10 mlm ni ye. sebelom sharp pkol 10. lebih pkol 10 mlm, im sorry darling.. kt terpaksa bagi hadiah ni kat blogger lain k.. everybody clear? goooooood..... =)

dan kepada korang semua yg xde name utk 11 bulatan ni, korang jgn sedih2 ok. nnti ada rezeki lebih, kt bt giveaway lain ye. =)

39 comments:

  1. Menci! Apa muka haku ni takda tuah ke??? Huk Huk Huk

    ReplyDelete
  2. tahniah kpd pmenang.. bukan rezki nil lg :(

    ReplyDelete
  3. tahniah pada yg menang.. saye kalah...huhuhuhu...

    ReplyDelete
  4. T________________________________________________________________________________T

    ReplyDelete
  5. waaahhhhh..hepinye..
    thank you kak nadia!!! :D

    ReplyDelete
  6. wa...bestnya!congrats pd smua yg b'tuah..hehe=)

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada sume pemenang bertuah..:)

    nmpknye no. 311 x bertuah.

    ReplyDelete
  8. tahniah kepada semua pemenang!!bukan rezeki saya..

    ReplyDelete
  9. Sedey ! tak terpilih...
    Congrats to yg terpilih !!
    =)

    ReplyDelete
  10. tahniah kpd yng bertuah tu....

    ReplyDelete
  11. tahniah kpd yng bertuah tu....

    ReplyDelete
  12. ehhh nape xde nama akak? ekekek tahniah pd yg menang

    ReplyDelete
  13. tahniah pemenang..xde rezki daku..sob sob..

    ReplyDelete
  14. alamak bertuah lagi arni hehe
    ok nanti saya email details k
    thank u dear!

    ReplyDelete
  15. ok dah email tau address hehe suka2

    ReplyDelete
  16. tahniah pada pemenang.rezeki masing2 kan...apa2 pun nnt watlah ga lagi..sy tak pernah menang lagi ni..hehe
    merci

    ReplyDelete
  17. dah wat special en3
    http://ibudamia.blogspot.com/2010/11/menang-giveaway-eiffel-tower.html

    ReplyDelete
  18. alhamdulillah....tahniah wat yg lain juga...n diri sendiri juga
    makasih nadia kerana menjadikan saya bertuah ari ni....suke saya...

    ReplyDelete
  19. me dah buat entry...thx to u dear~

    ReplyDelete
  20. tahniah!!!kepada peserta2 yg sgt bertuah itu..eheheh~~

    ReplyDelete
  21. tahniah pada sume yang menang...hehe

    ReplyDelete
  22. salam...
    sy br dpt tau sy dpt hadiah nih.... Alhamdullilah.. thanks coz pilih no sy..

    sy dh email my detail k..

    tqvm ye...

    hoooorrraaayyyyyy

    ReplyDelete
  23. Sis, i dah email detail.
    heee, thanks.. ;)

    ReplyDelete
  24. ayu x dpt..
    sdey..sdey..sdey..

    btw, congrates 2 da winners ;)

    ReplyDelete
  25. omaigod dear!
    R4T bertuah laaa
    sory bru dpt online
    will send da details now :)

    ReplyDelete
  26. adeehh thanks a lot pada nana ..sib baik dia bagitau weols menang...hehe

    baru dapat on9 nie coz abg pomen baru bayo bil hahaha

    ok ok nnti weols email details ek

    ReplyDelete
  27. tahniah pd yg betuah hehe..tora x de rezki lagi ler =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...