November 25, 2010

berita baik! 7 hadiah masih blom dituntut.

 saat ni, jam 8.08 mlm, nadia baru terima 4 email dari mereka2 yg bertuah tu. baru 4 email. harap maklum. maknanya, ada lagi
7 hadiah
yg masih blom dituntut. mngikut perjanjian semalam, nadia akan hold hadiah2 ni sampai pkol 10 mlm ni je. lepas je pkol 10, i'm sorry darling2.. bile terlalu ramai sngt yg join, ni je cara utk berlaku adil. kira mcm first come first serve la. =)
kita pass kat blogger lain. masih ramai yg sudi menerima dan masih menunggu. kan? heeee~ =)

diulangi, 
7 kekosongan lagi!

oh! peluang korang yg xde name dlm list ni adalah sngt cerah terang benderang sbb tinggal lagi kurang dari 2 jam je.. =)

21 comments:

  1. harap mira bertuah..muahaha..gurau je..

    ReplyDelete
  2. sila cabut no 9..ini adalah paksaan..hahaha~

    ReplyDelete
  3. mntak2 nasib kite baek kak :)..
    huu~cepat undi kak nadia!

    ReplyDelete
  4. wah...mana tuan empunya tuh? x nak kew? heheh....ramai yg menunggu neh...



    SAYA SUKA BLOG AWAK LA http://adiyahana.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.htm

    ReplyDelete
  5. hehe seb baikla dterperasam tadi..

    ReplyDelete
  6. haaaa... skrg dah 10.26 pm. Cepat cabut lagi! Cabut lagi!

    ReplyDelete
  7. kasila kat dni.. hehehe <-- tak malu. lariksssss

    ReplyDelete
  8. ooh..
    still ad pluang lg la nie..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...