November 09, 2010

Extreme Cheesy 6 Pizza terbaikkk!

Geng! korang dah try mkn Extreme Cheesy 6 Pizza terbaru dari Pizza Hut ke belom? klu belom, sila ke Pizza Hut dengan kadar segera. u will feel how i feel the kesedapannya bebeh! =) the taste was sooo great! sedapppp wa ckp lu..

 Why I love Pizza Hut's Extreme Cheesy 6 Pizza??
* the best thing is, this pizza adalah sangat2 sedap.
* im a cheeseeee lover!
* harga adalah sangat murah.

kenapa aku ckp harga adalah sngt murah? trust me, u won't find any other pizzas yang ade combination from this 6 cheeses dgn harga yang sngt berbaloi2!

the great 6 cheeses itu adalah,
Parmesan, Mozzarella, Romano, Cheddar, Provolone and Monterey Jack.
Now, meh layan picture2 kami ketika menikmati this Extreme Cheesy 6 Pizza yang sungguh enak dan lazat ini! =) 


muka tgh tahan lapa dan xsabar :D


ok da, pizza da sampai! terus muka bersinar2! wink2.



















seeee...saya tambah toping supaya yg mmg sedap mnjadik mmg sngt2 sedap. =)

kasi z0om lagi pleasee..

 i want it. i want it!

 dah sampai, harus rebut cepat2 kan. :D





Ok nah, amek sorang satu.. dier punya cheese, perrghhh....
meleleh2.. sedapppp.... =)
 

bile masing2 da start tunjuk belang, ni la jadinya.. 


dik, what are u looking at? the cheese or the gelojohness? =)


see..dgn penuh wal nikmatnya aku sedut cheesssss.. =)

oh no! the last one is mine!


ok done sesi makan2. moh la kt berangkat pulang. 
dan bergambar sekejap. again. =)


adik, can u please help me? kt angkat ini kasi bawak pulang. heee~


and the last energetic word from me is, 
I’m crazy about Cheeeeeeeeeeeeeeeeeese!

5 comments:

  1. tak sukeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cheese....huhu

    ReplyDelete
  2. salam nadia,
    terliur dah tgk nadia makan pizza ni...nak kena gi pizza hut gak ni...hehehe...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...