November 03, 2010

sorry everybody..

tghhari td aku ada publish semuaa nama yg join giveaway eiffel tower kan.
Ooo... Ade beberapa org yg aku termiss ye. Xpe2. Korang jgn risau k.. Mlm nnti aku check lagi skali k. Esok aku bt entry the latest lagi, boleh kawan2? Sbb aku xnak ade yg aku termiss lagi.. Xpe kan aku bnyk tny? Huhu..

Okeh? Kpd yg remind kan aku tntg ade name yang aku repeat twice, tq sooo much ya! Esok aku kasi update lagi sgala bagai. Thank again bebes. =)

3 comments:

  1. owh hope nama weols idak keciciran ye...huhuhu

    ReplyDelete
  2. salam . saya dah join n nama tak de dlm list. double cek ye


    http://asfaliza.blogspot.com/2010/11/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...