November 16, 2010

smlm adalah hari xberapa baik utk saya.

salah satu sbb knp smlm adalah hari xberapa baik utk saya, 


dgn tiba2 cermin belakang kereta sy retak 1000. dier xberderai tau kawan2. melekat je kat tinted. dier just remuk2 and retak 1000 mcm ni. korang pnh? kenapa ye? aku pon pelik jgk. 

nk kata ada org sengaja pecahkan, i dont think so sbb xde bekas ditumbuk ke, di pukul ke. just mmg retak 1000 yg sungguh perfect dan cantik. cantik kah? duit yg kena kuar utk tukar pon of course la cantik kan? =) 

saya rasa, mmg dier ter'crack' dgn sndri. biasa la, dah tua. =) mcm manusia la jgk kan. bile da tua esok2, semua berkedut kerepot je. huhu. =)

7 comments:

  1. tu pun pengorbanan tu..korban duit untuk cermin..alahai..

    ReplyDelete
  2. dye crack sebab panas la....
    cuaca panas terik la 2

    ReplyDelete
  3. sebab terlalu panas kot..
    tapi berseni kot cara dia retak tu..huhu

    ReplyDelete
  4. agknye trlalu pns sgt kot..
    bole retak 1000 jgk

    ReplyDelete
  5. takut kena hujan gerimis. Cermin kereta bila terlalu panas,kemudian kena lima enam titik hujan, boleh pecah...

    ReplyDelete
  6. org ckp kalau letak gula2 hacks kat cermin kereta boleh retak seribu...x taw la

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...