November 30, 2010

power ranger pon tidur?


korang ingat senang ke nk melindungi dunia dari segala mak nenek rasaksa? rasaksa plak bukan sekor dua. ada yg bertanduk, ada yg berekor panjang. 

cer korang tgk gambar power ranger blue ni. kesian kan.. alfenat lawan rasaksa punya pasal. hehehhee~ 

aku tergelak tgk gmbr ni. tibe2 terbayang mcm mane la klu aku naik lrt and tibe2 terjumpa power ranger blue tetido mcm ni. mau aku mnjerit. jerit suh bngun! bgun! rasaksa serang lrt kt! huuuu~

9 comments:

  1. haha xlaa power sgt power rangers ni kan..^_^

    ReplyDelete
  2. hahahhaa~ tak senonoh nye power ranger, org suh tangkap raksasa dia leh tido kat situ, huh!

    ReplyDelete
  3. hahaha lawak. org gila kempunan pakai costume power ranger la tu kot

    ReplyDelete
  4. hahahahaha gelak smbil guling2 cmner lak si power ranger leh sesat tu...power ranger leh le join lucky draw kta ni hahahah

    ReplyDelete
  5. tak power langsung!! sian sian..dia penat! selepas melawan datuk rasaksa^^

    ReplyDelete
  6. hahahaha kalo kita kejutkan dia,nak mintak signnnnnnn...anak buah suka sgt power rangers

    ReplyDelete
  7. hahaha..
    penat power rangers tu..
    ksian dia..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...