November 14, 2010

gara2 gambar panas nabil bercium!

mak aii.. first time, dihujung mggu, jumlah visitor aku xmcm dihujung mggu langsung. ni semua gara2 penangan gambar nabil. huu~ mmg 1 malaysia nak tau cerita ni kan? mula2 aku plik gak, mane dtg visitor ramai2 dihujung mggu ni. 

skali bile aku try google dgn tajuk 'gambar nabil bercium', xsangka page aku yg teratas. aku xtpk pon nk kejar SEO time aku bt entry tu smlm. tu entry terkejut semata2. =)

dan skali, bile aku check acc nuff aku, sah! mmg majoriti yg dtg ke blog aku hari ni adalah gara2 semua nk tgk gmbr kissing iras2 si nabil..



femes jgk si nabil ni. semua nak tgk gmbr dier. dan bile jd mcm ni, bertambah2 femes la si nabil ni. sama ada btol ke nabil dlm gambar ni, lu pk la sndri! =)

11 comments:

  1. pun terima kasih..sebab visitor saya pun ramai gak through nadia.

    ReplyDelete
  2. wahaha...ramai juge terlebih take care kat dyer rupenyer..hehehe...=)

    :::teringat mase dyer kat pentas raje lawak dulu,sikap pemalu dyer da ilang..xjadi sampai jadi camni skali..hmmm::::

    ReplyDelete
  3. tu la! mmg page nadia ni dh mcm my gosip spot dh.laju je nadia update!hehe.tp if nadia x wt entry tu i pun xtau pape sal gosip ni.hehe

    ReplyDelete
  4. wallaweyyy ! terbaik la kak nadia. :D

    mula2 saya tengok entry pasal nabil smlm pn saya sendiri terkezut beruks !

    HAHA, tapi papepun harap2 la gambar tu fake semata-mata @ mungkin orang yang seiras dengan dia. kita tak tahu benda ni betul @ tak, kalau benda ni salah, jatuh fitnah.

    ReplyDelete
  5. Kata Nabil, bukan dia. Harap harap betullah.

    ReplyDelete
  6. hahaha, untung nadia buat entry tu...

    nadia, tok dah buat entry pasal nadia..

    TQ

    http://taq6889.blogspot.com/2010/11/dapat-rm10-daripada-nadia.html

    ReplyDelete
  7. jemput join giveaway kami :)

    sy tag awk sys. rindunya. lama tak visit sy. sedihhh :'(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...