November 23, 2010

lagi fenomena cikgu shida.

xtau la ni fenomena yg ke berapa dah. seriusly dier adalah sngt berani. klu korang bg aku RM1000 pon utk bt mcm ni dan masukkan kat youtube, sampai sudah aku xbuat. biarla RM1000 pon. xsanggup.

kali ni dah xnak letak video dier sbb aku sndri xsanggup and aku pulak yg ter'malu' bile tgk aksi dier. korang layan gambar dah la ye.

ni miming yang dier bt utk lagu 'kalau berpacaran' yg si ana raffali nyayi. aku xnak komen lebih2. walaupon dlm hati memberontak n melompat2 je nk gtau apa terbuku di hati. heeee~ =)

dan perasan atau x, tudung cikgu shida dah on day way terbukak. sngt jelas bile time dier pakai songkok. picture pertama ni. kunun nk bawak watak lelaki. apa2 aje la teacher shida. jnji teacher xkesa apa tanggapan org pada teacher sudaaaaa... =)

8 comments:

  1. dah nampak rambut pun yg gambar first tu..tak tahu malu tul la dia nih

    ReplyDelete
  2. hai..'walaupon dlm hati memberontak n melompat2 je nk gtau apa terbuku di hati.' >>sehati sejiwa la kite ye..

    baru pagi td je tgk.kawan p0st kt fb. huu..

    n pasal tdung tu, it is s0 true! ingtkan im the 0nly who noticed pasal tu..huu

    tau x, die ade channel die sendri kt utube..hari tu penah terbukak..huu

    ReplyDelete
  3. Serius, memalukan. Pernah gak terbuka page dia latih bebudak choral speaking...

    ReplyDelete
  4. ada tgk td video klip ni..
    berani sungguh dia..

    ReplyDelete
  5. haha lawakkan cek kak sorang nih.. dulu2 die pakai gak tudung even bawak watak lelaki (macam pelakon plak) tapi skarang terbang da tudung tuh.. hahaha
    betol ke die nih cikgu? huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...