November 24, 2010

pengumuman penting.

pengumuman penting kpd semua peserta2 giveaway eiffel tower, esok adalah tarikh yg di nanti2kan.
sbb, esok adalah hari utk saya mengumumkan siapa kah blogger2 bertuah2 itu. =)
semua dah ready utk melompat2? yey! heee~

dan saya akan umumkan pkol 12 tghhari. boleh? pastikan pkol 12 tghhari esok memasing get ready ya! :D

dan yg paling penting lagi, 
once saya da announce siapakah blogger2 bertuah itu, saya akan bg masa sampai pkol 10mlm  sahaja utk para blogger yg bertuah itu utk email sy nama, alamat, dan no telefon.
if sampai pkol 10 mlm pon still xde email, sorry darling..
kt bagi hadiah tu kat blogger lain ok. deal?
korang setuju?

20 comments:

  1. OMG! Harap-harap kita menang, AMIN! XD

    ReplyDelete
  2. Ok ajer dear, xsabo nak nunggu nieh.. :)

    ReplyDelete
  3. oke aje...
    lagi oke klu nama i ada...heheheh

    ReplyDelete
  4. wah, tak sabar!!!! hehehe

    tok tak sempat join tapi ada hati nak menang!! hehehe RM10 nadia dah habes.. hehe TQ nadia bg dulu..

    ReplyDelete
  5. hehhehe 12 tghari bersamaan 7 bagi waktu doha, kena pastikan akak bgn pepagi la ni

    ReplyDelete
  6. okeh,my dear ! :)
    kim salam kat farah. really miss her..
    huhu..bile nk wat reu :)

    ReplyDelete
  7. hey kwn!!!!!!!
    lame gile kot x dgr cite...
    usha2 kat fb xde..
    akhirnye jumpe gak kat sini.....
    heee~ slmt pengantin baru...walaupun da lapuk kn.....

    ReplyDelete
  8. setuju!! tak sabar nak me'nengok' nye kak nadia..:)

    ReplyDelete
  9. seharian hari ni sampai jam 4 dni ado kelas. wuwuwu tak dapat online :'(

    ReplyDelete
  10. wow...x sabo...adakah sy yg bertuah itu?he3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...