November 08, 2010

baik xpayah pakai baju!


kak, boipren akak xmarah ke akak pakai mcm ni? klu boipren akak xmarah, mungkin ada sesuatu yg xkena dgn dier. dan terang2 dier xsayang akak. kenapa saya ckp dier xsayang akak, akak pk la sndiri. jap, kenapa baju je yg jarang? alang2, biar la jarang atas bawah. br hot! =)

31 comments:

  1. salam..

    sangat memalukan kaum wanita...baik tak pakai coli terus..bangang..!!

    ReplyDelete
  2. omaigod
    siap nampak segala yg terbuai
    bogell je lah kak oi
    hehehe :p

    ReplyDelete
  3. haha..law dyer pakai dari atas smpai bawah,kompem mjlis 2 xjln...xpom smpai mlm majlis 2 xabis2 c0z org asyik dtg nak tgok dyer...hahaha..

    ReplyDelete
  4. auuuwwww.....i la yg paling seksi, i memang nk kalahkan penganten la yanggg...huhuhuh


    mush : ngOmel, ngumpat & mengata

    ReplyDelete
  5. mak aih. memang HOT giler! mungkin cuaca panas kot. 2 yang pakai camtuh. ;p

    ReplyDelete
  6. gile betul pakai baju cmni..hehehehe.hadoiiii~

    ReplyDelete
  7. ini disebabkan flash kemera nih.. tu pasal nampak belaka kemain...

    ReplyDelete
  8. aissssh. malu i! nape pakai camtu...tak kena langsung fashion. :(

    xoxo

    ReplyDelete
  9. ntah...baek xyah pkai klo cm 2...

    ReplyDelete
  10. buat malu je..
    dah la nmpk lelemak ....
    kalau tsebar meluas pics
    alamatnye x kuar rumah ar akak oii,hehe

    ReplyDelete
  11. bogel je terus...dah alang2 nak sgt tunjuk kan, tunjukkan semua yang ada tu...

    ReplyDelete
  12. huhu, mcm ap lg.. sama je ngn xpkai bju..

    ReplyDelete
  13. ahaks... lemak pun telebih kluar.. emmm3 minah2 zaman sekarang... dah kena rogol nanti baru nak nyesal, itupun klu sempat nak rasa menyesal ... kalau dah kojol kena bunuh dulu macam mana...

    ReplyDelete
  14. amboi..scary tu..kalu ye pun pakai la singlet..tu yg belakang, yg depan...

    ReplyDelete
  15. belakang tak best, nak tgk belah depan
    hahahaha...

    ReplyDelete
  16. OMG siapakah ini..kalau yang belakang nya begini rupa, yang depannya camner pulak?*imagine jap*.Sangat tidak patut ok.

    ReplyDelete
  17. Ooo mak ai...nape tnjuk belakang..tnjuk r depan..lagi hot kot...perghhh..(nak kutuk gak..padan muka sape suh pkai cmni kan..badan manyak bumper..tunjuk2..malu weiii..:P) Oppss terlebey sudaa...heheh

    ReplyDelete
  18. eee. malu nye.
    kalu body cntek bru la tunjuk. heeeee

    ReplyDelete
  19. salam..
    ada baiknya jika kita hanya menulis ttg diri kita, jika niat kita iongin menegur lbh elok rasanya jika kita tegur dpn2, bkn dgn menayangkangambar empunya diri di blog peribadi kita..Hanyalah pendapat saya sahaja..

    ReplyDelete
  20. Salam Nad,biar tul....ade kee yg sanggu p pakai cam tuuu..issskk ada lee tuu kan...zaman zaman...!!!

    ReplyDelete
  21. akak rasa dia lupa kot baju tu takde lining dan perlu pakai inner.. kekkeke

    ReplyDelete
  22. hahah...ape kejadahnye ini???

    ReplyDelete
  23. hehe..x yah scan dr jauh da nampak kekekeke.

    ReplyDelete
  24. kat malaysia ke ni?huk3..dasatnye..melayu ke?islam?

    ReplyDelete
  25. hehe..takmalu nye org tu kak nadia..babat banyak..adoii..=_='

    ReplyDelete
  26. ehhh...akak pusing depan sket, nak gak tengOk dari depan...heee

    ReplyDelete
  27. ehhhhh..ni nk g renang ke? HAHAH!

    ReplyDelete
  28. tolong la..
    nk tayang kat org tp wat sakit mata org yg memandang..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...